Pjesa e përmaprme e dyerve

Një mirëseardhje me elegancë dhe stil klasik.

Dyert e përparme janë karta e mirëseardhjes në shtëpinë tuaj, krahas kësaj i japin zonës së hyrjes hijeshi dhe stil. Me sistemin e saj të ri S 9000 të dyerve të përparme, GEALAN ofron derën e duhur për çdo shije. Ju mund të zgjidhni midis versionit klasik dhe atij me krahë mbuluese. Dhe në sajë të fletëve me fleksibilitet në ngjyra dhe dekore, ju keni mundësinë të përputhni derën tuaj të re të hyrjes me pamjen e përgjithshme të ndërtesës suaj.

Dyert e përparme në sistemin S 8000 IQ

haustuer-01_1.jpg
 

Plotësisht i qëndrueshëm ndaj të ardhmes

Me një thellësi instalimi prej 82.5 mm dhe teknologji moderne me pesë hapje, dera e përparme e re S 9000 ofron izolim të jashtëzakonshëm të nxehtësisë. Gjithashtu mbresëlënëse është dera e re e përparme dhe stabiliteti i saj. Kjo realizohet nga hapja e madhe për elementet ngurtësuese, përforcimet e formës së çelikut dhe përforcimet e këndeve që përputhen, si dhe lidhja e fortë në zonën e pragut tokësor të prodhuar nga pjesët prej vinili dhe alumini që angazhohen në dy plane.

Dera e përparme S 9000 godet gjithashtu me zgjidhjen e saj të sistemit të motit që përmirëson elementët e derës si funksionalisht ashtu edhe vizualisht. Ajo siguron mbrojtje maksimale kundër shiut dhe mbylljes efektive me anë të profileve të izolimit në një numër nivelesh në zonën e pragut tokësor.

 
  Izolim
 • i jashtëzakonshëm i nxehtësisë falë teknologjisë moderne me pesë hapje.
 • Zgjedhja e ngjyrave
 • Mbrojtje efektive kundër shiut
 • I përshtatshëm për xhama dhe panele me trashësi deri në 52 mm (me STV® deri në 54 mm)
 • Statikë shumë e mirë në sajë të hapjes së madhe për ngurtësimin e elementeve dhe përforcimeve të çelikut dhe këndeve

 

Klasike


6016x6025x2596_89602-1.png

Edhe modeli klasik i derës së përparme tregon një prekje tejet personale për shtëpinë tuaj. Kjo sepse nuk ka kufizime kur bëhet fjalë për format dhe ngjyrat. Projektoni derën tuaj kryesore sipas dëshirave tuaja individuale.

Dizajni


6016x6039x2596_97210_gG.png

Fytyra e sheshtë e krahut të derës në versionin e dizajnit ofron estetikë maksimale pa kompromentuar sigurinë ose izolimin e nxehtësisë. Jo vetëm që kjo ofron liri më të madhe të dizajnit, por mungesa e qosheve e bën derën tuaj të përparme më të lehtë për t 'u pastruar.

Prag i kombinuar me izolim të mirë të nxehtësisë

Pragu tokësor për elementet e dyerve të përparme dhe dritareve franceze mund të përdoret në mënyrë fleksibile në të gjitha sistemet 74 mm dhe 83 mm për rinovime dhe ndërtime të reja.

 

I aksesueshëm

Një lartësi prej vetëm 20 mm garanton një kalim të lehtë nga brenda në jashtë, duke përmbushur gjithashtu kërkesat për izolimin e nxehtësisë dhe papërshkueshmërinë.

8006x8076x2595_98420-1.png

Dyert e përparme në sistemin S 8000 IQ

Elemente të mëdha të ngurtësimit të çelikut

Për të arritur vetitë e kërkuara statike, GEALAN ka rregulluar shufrat ndarëse në derën e përparme nga sistemi S 8000 IQ për të lejuar futjen e elementëve ngurtësues nga më të mëdhenjt e mundshëm. Ky rregullim specifik i shufrave ndarëse të kombinuara me një thellësi instalimi prej 74 mm mundëson përdorimin e një çeliku me ngurtësi fleksibël 30% më të lartë. Elementet e ngurtësimit janë të mullirit dhe shërbejnë për montim më të shpejtë. Pragu tashmë është provuar dhe testuar në sisteme të tjera GEALAN ku gjithashtu siguron një lidhje midis kornizës së derës së përparme dhe pragut në profilin S 8000 IQ.

Gamë e gjerë aksesorësh

Ekzistojnë gjithashtu lidhës këndesh të saldueshëm që përputhen për të rritur shumë ngurtësinë torsionale dhe forcën e këndit të krahut të derës së përparme. Gama e gjerë e aksesorëve lejon ndërtimin e të gjitha varianteve të zakonshme të derës së përparme. Profili i derës së përparme mund të pajiset me të gjitha pajisjet dhe bravat e disponueshme tregtare, si dhe me shumicën e paneleve mbushëse deri në një trashësi prej 46 mm. Dyert e përparme nga sistemi S 8000 IQ mund të prodhohen për t 'u hapur nga brenda ose nga jashtë. Profili i derës së përparme është i disponueshëm në ngjyra të shumta GEALAN-acrylcolor ® dhe fletë dekori druri (imitacion druri).

8006x8076.png
8006x8076x2595_98420-1.png

Pragjet e dyerve të përparme dhe dritareve franceze për jetesë të përshtatshme

Dera e përparme S 8000 dhe pragu i dritares franceze janë ideale për t 'u përdorur në jetesën e arritshme sidomos për njerëzit me karrige me rrota falë lartësisë së saj të përgjithshme prej vetëm 20 mm. Pllaka e mbulesës e bërë nga alumini e bën pragun jashtëzakonisht të fuqishëm, ndërsa nivelet e shumta të mbylljes dhe një bllok mbylljeje me kundërpjesë të integruar në qoshe e bëjnë jashtëzakonisht të papërshkueshëm nga ajri.
 
  Izolim
 • i shkëlqyer i nxehtësisë – profil izotermik optimal
 • Hardueri për dritaret franceze dhe dyert e dyfishta vendoset në prag
 • Të gjitha llojet e instalimit janë të mundshme (instalimi midis kornizave ose të vendosura nën të)
 • Pragu i pajtueshëm me të gjitha sistemet me thellësi instalimi 74 mm ose 83 mm
 • Mbrojtje
 • e mirë kundër shiut në sajë të një pllake të jashtme mbuluese në formë të veçantë, si dhe niveleve të shumta të mbylljes
 • Mbulesa e pllakës së
 • pragut mbulon vidhat e montimit në pjesën e zbritjes
A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2023 GEALAN Fenster-Systeme GmbH