STV

Statika e xhamit të thatë

Teknologjia e lidhjes unike e GEALAN lejon prodhimin e elementëve të butë në dritaret me përmasa të mëdha.

Përfitimet nga ndërtimi i dritareve

Asnjë investim shtesë

Në statikën e xhamave të thatë STV® nuk do ju nevojitet asnjë investim shtesë pasi profilet e kanë të integruar shiritin ngjitës.

Cikli standard i prodhimit

Profilet përpunohen si zakonisht. Prerja, izolimi i nxehtësise, vendosja e xhamave mund të kryhen si normalisht duke bërë përshtatje të vogla me kërkesat e teknologjisë STV®.

Statika të përmirësuara

Kombinimi i teknologjisë STV® dhe elementeve tradicionale të ngurtësimit të çelikut lejon prodhimin eelementëve të mëdha dhe të pakrahasueshëm. Kjo gjithashtu lejon elemente më të qëndrueshëm.

Rritja e izolimit të nxehtësisë

Elementet e bardhë me madhësi standarde (1.50 x 1.50 m dritare dhe 1.10 x 2.30 m dritare franceze) me teknologjinë STV® mund të ndërtohen tërësisht pa elemente të ngurtë çeliku. Prandaj vlerat Uf përmirësohen dukshëm (deri në 0.2 W/(m²K) në varësi të kombinimit të profilit).

Potencial ne kursim

Puna e rregullimit dhe ri-rregullimit në dritare mund të reduktohet në minimum. Gjithashtu, pesha e reduktuar e bën shumë më të lehtë instalimin e elementeve.

Shfrytëzoni përfitimet e sistemit

Të gjithë komponentët STV® janë testuar në përputhje me cilësitë e vlefshme të RAL në konstruksionet me lidhje dhe janë të teknologjisë së fundit. Përfundimet e arritura korrespondojnë me performancat e sistemeve të profileve GEALAN.

Më shumë rreth STV®

PRODHIM PA SFORCO ME LIDHJE TË THATË

STV®: I thjeshtë dhe praktik

STV® është sistemi me lidhje tokëzuese për xhamat e thatë me mbajtëset e brezit. Krahasuar me metodën e lidhjeve të lagështa, përfitimet e kësaj teknike janë më të mëdha nëse nuk bëhet kompromis ne fabrikimin e tyre. STV® është një sistem që funksionin vërtetë .

 

Parimi i statikës për xhamin e thatë

STV® Teknologjia statike e lustrimit të thatë e zhvilluar nga GEALAN përfshin lidhjen e profilit të xhamit dhe brezit duke përdorur një shirit ngjitës të krijuar posaçërisht për ndërtimin e dritareve, ndërkohë që mund të paketohet normalisht.

Lidhja e panelit me profilin e brezit transferon ngurtësinë e panelit të qelqit në brez dhe e bën të gjithë sistemin më të qëndrueshëm. Kjo do të thotë se elementet standarde mund të prodhohen tërësisht pa asnjë përmbajtje çeliku. Përndryshe, elemente më të qëndrueshme mund të fabrikohen në kombinim me çelik dhe STV®. Përveç kësaj, është e mundur të përmirësohet shumë ngurtësia e dritareve të harkuara dhe të pjerrëta për dizajne të personalizuara.

STV® nga GEALAN u ofron prodhuesve të dritareve sistemin më efikas parë ndonjëherë për prodhimin ekonomik të dritareve me xhama të lidhur.

6016-ac7016-STV-IKD.png

Një sekuencë nga prodhimi

Prodhimi i dritareve me STV®

Investimi në makineri është i rëndësishëm në proçesin e lidhjes së xhamit me ngjitës të lëngshëm. Në statikën e xhamave të thatë STV kjo nuk është e nevojshme sepse profilet e kanë të integruar shiritin ngjitës. Shikoni viedon tonë rreth prodhimit të dritareve me STV®.

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2023 GEALAN Fenster-Systeme GmbH