VIDEOJA E produktit GEALAN THEKSON

Leximi i përshkrimeve të produkteve në tekst është vetëm një gjë. Përjetimi i një zgjidhjeje GEALAN në video i bën avantazhet e saj edhe më të prekshme. Veçoritë e përzgjedhura të produktit përdoren kudo në Smart City. Dhe prezantohen këtu me detaje interesante me video.

GEALAN-LINEAR

Sistemi ynë i gjithanshëm 74mm paraqitet në video.
Teknologjia 74-mm, një zhvillim i mëtejshëm në segmentin 70-mm, siguron stabilitet të lartë me xhama modernë funksionalë dhe, falë ndërtimit me shumë hapje, siguron më shumë siguri, izolim nga zëri dhe termoizolim. Universaliteti i sistemit rrumbullakohet nga dizajni i vijës së drejtë dhe kështu ndjek trendin minimalist të arkitekturës moderne.

GEALAN Hafen-City-Fenster®

Izolimin akustik i dritareve e gjeni në këtë video
Ajër i pastër dhe zor se ka ndotje nga zhurmat. Kjo është arritur nga mirëvendosja në anën e duhur të dritareve GEALAN Hafen-City®. Me dritare të pjerrëta, sistemi arrin izolim të zërit deri në 34 dB, duke arritur vlerat më të mira të certifikuara nga ift Rosenheim.

GEALAN-KUBUS®

Arkitekti ynë i dritareve paraqitet në video.
Sistemi
i dritareve GEALAN-KUBUS® i orientuar nga dizajni hap mundësi maksimale dizajni për arkitektët dhe perspektiva të reja. Nëse me një kornizë 100% të dukshme, gjysmë të fshehur ose pothuajse të padukshme, krijohen proporcione mbreslënëse.

GEALAN-CAIRE® Flex

Sistemet tona të ventilimit të prezantuara në video
Vetëm ventilimi
klasik i dritareve nuk i përmbush më standardet e sotme të ventilimit. GEALAN kujdeset për cilësinë e ajrit në shtëpinë tuaj, sepse sistemet e ventilimit GEALAN-CAIRE® krijojnë një klimë të brendshme të shëndetshme dhe të rehatshme pa qenë nevoja të mendoni për ventilimin. Në varësi të kërkesave tuaja, të ventiloni ambjente të vogla apo të mëdha, instalim në ambjente ekzistuese apo të reja, me sisteme të decentralizuara,GEALAN-CAIRE ® ju ofron zgjidhjen e duhur për nevojat tuaja individuale - të menduara mirë, të fuqishme dhe efikase në kursimin e energjisë.

GEALAN-SMOOVIO®

Sistemi ynë inovativ i shinës paraqitet në video
Elementet
rrëshqitëse sigurojnë një rritje të konsiderueshme në hapësirën e jetesës. Me to, eliminohet sistemi i kullimit, papastërtive apo gjetheve të dritareve dhe të dyerve. Hapësira e përparme e dritares mund të shfrytëzohet. Me dritaret e mëparshme me shinë, avantazhi i rehatisë shpesh blihej duke u kushtëzuar nga faktorë të tjerë sikurse mund të ishte siguria. Falë një mekanizmi të sofistikuar të bllokimit, kjo tani i përket së kaluarës me sistemin e ri rrëshqitës GEALAN.
A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2023 GEALAN Fenster-Systeme GmbH