Një portë e sigurtë

Proçesi i hyrjes dhe daljes nga brenda - jashtë dhe anasjelltas është tejet i rehatshëm.

Një portë e sigurtë për shtëpinë dhe ballkonin është një element shumë i rëndësishëm në gamën e produkteve GEALAN. Mund të përdoret në mënyrë fleksibël në të gjitha sistemet 74 mm dhe 82.5 mm si në rastet kur dëshironi ti rinovoni ashtu edhe nëse dëshironi një ndërtim të ri;Lartesia e tij fleksibel prej vetëm 20 mm siguron nje kalim shumë komod nga brenda jashtë. Në të njëjtën kohë, ai plotëson të gjitha kushtet për një izolim termik dhe qëndrueshmëri ndaj ujit.

Këndvështrime rreth benefiteve

Një ndryshim i volitshëm

Me një lartësi pragu prej vetëm 20 mm, mundëson lehtësi kalimi nga brenda jashtë dhe anasjelltas. Elementët shtesë nuk janë të nevojshme gjatë instalimit. Në dyert e ballkonit rezikshmeria e bllokimit të derës i perket së kaluarës pasi pragu dhe pjesa e pllakës kanë një përputhmëri fantastike.

Izolimi i nxehtësisë

Mbyllja dhe hapja ka një përputhmëri perfekte për shkak të pllakave goditëse të cilat janë të përbëra nga material alumini ose PVC-je. Nje sitem i mirë izotermik zvogëlon rriskun e proçesit të kondesimit.

Qëndrueshmëria:

Qëndrueshmëri e lartë në sajë të shpërndarjes së optimizuar midis komponentëve PVC dhe aluminit. Lidhja e fortë e prodhuar nga PVC dhe pjesët e aluminit përputhet shumë mirë nga të dyja anët.

Instalimi

Instalim i thjeshtë dhe i qendrueshëm fale kanalit të vidave të vendosur në prag dhe përputhshmërisë perfekte të konektorëve.

Një transport i sigurt

Një veshje mbrojtëse mbron pragun nga dëmtimet që mund të pësojë gjatë transportit apo instalimit.

Fleksibiliteti

E përputhshme me të gjitha sistemet GEALAN me thellësi instalimi 74 mm dhe 82.5 mm. E pershtatshme per dyer ballkoni dhe dyer kryesore.

Aksesorë

Pragu në zonat e përbashkëta mund të përshtatet me profile të ndryshme nga programi GEALAN.

kombischwelle.png

Shmangia e bllokimeve

E lehtë për të gjithë
Kur kryhet proçesi i hapjes, pragjet e dyerve ose dorezat e dritareve janë të padukshme, kështu që nuk përbëjnë probleme për njerëzit qofshin të rinj apo të moshuar. Duhet cilësuar që janë tejet komode edhe për njerëzit me aftësi të kufizuar.

Një arsye e vlefshme përse planifikimi i shtëpisë duhet bëre më parë, që në të ardhmen të mund të lëvizni lehtësisht në shtëpinë tuaj. Realizimi i një pragu të ulët, të lëmuar, lehtësisht të kapërcyeshëm, apo përfshirja e elemtëve automatik dhe të telekomanduara duhet marrë në konsiderat veçanërisht për njerëzit invalidë apo që lëvizin në një karrige me rrota. Problematikat e së ardhmes zgjidhi sot.

Kombinimet e pragut GEALAN

Nëse zgjidhni një prag të klasit të parë ai ju mundëson nje izolim absolut nga nxehtësia.

Elementët e ndërtimit të portës kryesore dhe të ballkonit janë pjesë e gamës së shumëllojshme të produkteve GEALAN. Mund të perdoren lehtësisht në të gjitha sistemet 74 mm dhe 82.5 mm në ndërtesa të reja dhe ato që janë për rinovim, duke krijuar lehtësi, nje kalim pa pengesa nga brenda jashtë si edhe duke siguruar izolim maksimal ndaj nxehtësisë.

6016x6025x2596_89602.png

Dera kryesore GEALAN dhe pragu i derës së ballkonit

Përfitimet nga realizimi i derës kryesore dhe derës së ballkonit.

• Izolim i shkëlqyer i nxehtësisë – profil izotermik optimal
• Dorezat për ballkonet dhe dyert janë të vendosura nga të dyja krahët,
• Mundësohen të gjitha llojet e instalimit (instalimi midis kornizave ose të vendosura nën kornizë)
• Prag i përshtatshëm për të gjitha sistemet me thellësi instalimi 74 mm ose 82.5 mm
• Mbrojtje e mirë kundër shiut për shkak të sipërfaqjes së harkuar si edhe niveleve të ndryshme të mbylljes.
• Pllaka e pragut mbulon të gjitha vidhat e montimit.

haustuer-balkon-schwelle.png
A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Do not miss any news!

I want to receive the newsletter "Reference Building of the Month" and GEALAN news via E-Mail (approx. twice a month) - free of charge and terminable at any time.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH
& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH