GEALAN-SENSE®

Sensorët inteligjentë të instaluar në dritare do t'iu sigurojnë mbrojtje maksimale nga vjedhjet.

Mbrojtja nga vjedhja nuk ka pse të jetë e shtrenjt, dhe me të nuk bëhet kompromis. Gama e produkteve GEALAN-SENSE ® është një zgjidhje që mban larg hajdutët, vjedhjet dhe që mund të përshtatet lehtësisht në shtëpi private. Sensorët e sigurisë GEALAN-SENSE ® janë në dispozicion në versione të ndryshme.

Siguria është ajo që duhet vlerësuar

Me sensorët GEALAN ju mbroni shtëpinë tuaj nga thyerja e xhamit të dritareve

Mbrojtja dhe siguria janë nevoja thelbësore për njeriun. Mos ja lini rastësisë krijimin e rehatisë dhe sigurisë mbrenda katër mureve të shtëpisë suaj, Gama e produkteve GEALAN-SENSE® ofron zgjidhje riprodhuese për të gjitha profilet e dritareve GEALAN, duke iu përshtatur lehtësisht. Nëse një hajdut përpiqet të hyjë me forcë në shtëpinë tuaj përmes dritares, GEALAN-SENSE® shkakton alarm.
sense-funktion.png

Vemendje më e hollësishme për sistemet e sigurisë

Sensorët e sigurisë GEALAN-SENSE ® janë në dispozicion në dy versione të ndryshme.


GEALAN-SENSE ® | Sensori i hapjes

Sensori i padukshëm që mundëson hapjen e dritares GEALAN-SENSE® përbëhet nga dy pjesë: një sensor i qëndrueshëm dhe një magnet. Sensori 

i qëndrueshëm është montuar në një pozicion të fshehur në kafazin e dritares nga ku bën të mundur regjistrimin dhe pozicionimin e dorezave të dritares. Mangeti është montuar në kornizën e dritares dhe zbulon pozicionin e dritares
.
Nëse dikush tenton të hyjë ky kombinim aktivizon një alarm me zë të lartë nëpërmjet transmetuesit të integruar të alarmit


GEALAN-SENSE® Xhami | Sensori i thyerjes së xhamit

Nëse dikush përpiqet të thyejë dritaren për të hyrë në shtëpi, një sensor i thyerjes së xhamit i montuar dukshëm në dritare aktivizon menjëherë alarmi i cili mund të dëgjohet nga kushdo. 

Në sensor mund te aktivizohet edhe nje LED i cili mund të ketë funskion parandalues. Ai lëshon dritë në një interval prej 60 sekondash dhe sinjalizon se dritarja është duke u monitoruar

Shumë shpejt, sensorët GEALAN-SENSE® do të jenë në gjendje të lidhen me WIRLESS kjo do të bëj të mundur që ky element sigurie të kombinohet me sisteme të tjera sigurie të shtëpisë ku gjendja e dritareve dhe dyerve të monitorohet nëpërmjet pajisjeve celulare.
GEALAN-SENSE-Einbau.png
Verpackung-GEALAN-SENSE.jpg

Karakteristikat e produktit

GEALAN-SENSE| Sensori i hapjes

• Alarmi hapjes (sirena 110 dB)
• I apvarur nga pajisjet
• I pavarur nga profili i dritares I fshehur

• Jetëgjatësi edhe pa mirëmbajtje: bateria duhet të ndërrohet vetëm pas 5–6 vjetësh
• Instalim i lehtë
• Alarm qendror   GEALAN-SENSE

 

xhami | Sensori i thyerjes së xhamit

• Alarm kur thyen sirenën e dritares (110 dB)
• Reagon vetëm ndaj frekuencave të veçanta që aktivizohen kur thyhet xhami
• I pavarur nga pajisjet ose profili i dritares
• Sensor sigurie i vogël në përmasa por tejet i fuqishëm
• Jetëgjatësi edhe pa mirëmbajtje: bateria duhet të ndërrohet vetëm pas 5–6 vitesh.
• Instalim i lehtë
• Alarm qendror

Instalimi

Si në rastet kur tentohet hapje e dritares apo thyerje e xhamit sensorët GEALAN-SENSE ® janë të vendosur ne kafazin e dritares ose në panel Si për sensorin e hapjes së sistemit GEALAN-SENSE ® ashtu edhe për sensorin e thyerjes së xhamit GEALAN-SENSE ®, modulet vendosen lehtësisht në kazanin e dritares ose në panel. Vidhosja e tyre nuk ështe e nevojshme. Përveç elemetëve të vet nuk kërkohen materiale shtesë për instalim.

Një udhëzues istalimi për të dyja produktet mund ta gjeni duke bërë shkarkimet e duhura në këtë faqe.

Klikoni këtu për instalimet GEALAN-SENSE ® dhe do të njiheni me një video ilustruese duke ju njohur me proçesin e montimit hap pas hapi.

 

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Do not miss any news!

I want to receive the newsletter "Reference Building of the Month" and GEALAN news via E-Mail (approx. twice a month) - free of charge and terminable at any time.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH
& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH