AKADEMIA GEALAN

Seminare dhe Trajnime

Njohja si faktor konkurrues

Sipas parashikimeve, punonjësit e trajnuar mirë do të jenë faktori vendimtar për suksesin e një kompanie. Kjo është arsyeja pse investimi në njohuritë e tyre është një investim në të ardhmen e kompanisë suaj. Prandaj, synimi i trajnimit për të rritur ekspertizën e punonjësve është një nga gjërat më të rëndësishme që kompanitë mund të bëjnë për të siguruar suksesin e tyre afatgjatë, përfshirë në situata të vështira të tregut. Për t 'ju ndihmuar me këtë, GEALAN i ka qëndruar besnik motos së saj Inovacion në dizajn" duke themeluar AKADEMINË GEALAN. Ai ju ofron seminare interesante të specializuara në të gjithë Gjermaninë për tema që lidhen me dritaret, si dhe mbështetje në terren të marketingut. Folësit tanë japin informacion të specializuar në fushat e fizikës strukturore, ligjit, marketingut dhe shitjeve me një qasje kompetente dhe praktike.

montage-01.jpg
schulung-01.jpg

Kurse trajnimi dhe seminare inovacioni

Komoditeti i trajnimit të brendshëm, kurset dhe seminaret e trajnimit ju mundësojnë të ktheni ngjarjen e trajnimit në pyetje dhe tema specifike të kompanisë. Kjo e bën trajnimin veçanërisht efektiv. Ju merrni një propozim të përshtatur dhe punoni me ne për të përcaktuar përmbajtjen e seminarit, e cila është përshtatur për nevojat dhe specifikimet e kompanisë suaj. Koncepti juaj i seminarit garanton transferim maksimal të njohurive në kompaninë tuaj dhe diferencim të suksesshëm konkurrues.

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2023 GEALAN Fenster-Systeme GmbH