GEALAN Innovation mit System

Ne krijojmë korniza

GEALAN nuk ofron vetëm një kornizë për dritaret - me profilet tona, ne jemi vendosës të vërtetë të trendit kur bëhet fjalë për sistemet e dritareve PVC. Përveç kësaj, ne zhvillojmë zgjidhje inovative që ofrojnë vlerë të vërtetë të shtuar për të gjithë partnerët dhe klientët tanë.

Dritare që plotësojnë edhe pritshmëritë më të larta

Izolimi termik

Dritaret e prodhuara nga profilet PVC GEALAN janë ideale për kursimin e energjisë sepse vetitë themelore izoluese të PVC janë tashmë izolues të shkëlqyer të nxehtësisë; me konstruksion me shumë dhoma dhe inovacionin tonë IKD, ato ofrojnë izolim termik edhe më të mirë.

Më shumë rreth izolimit

Izolimi i zërit

Izolimi i zërit luan një rol gjithnjë e më të rëndësishëm në ndërtesat moderne. Meqenëse shumë njerëz jetojnë në qendër të qytetit ose pranë rrugëve të ngarkuara, është e rëndësishme të ndjeni sa më pak zhurmë ambienti.

Më shumë rreth izolimit të zërit

Mbrojtje anti-vjedhje

Gjysma e të gjithë hajdutëve hyjnë nga dritaret. GEALAN ofron prova bindëse të sigurisë si me vetë profilin ashtu edhe me sensorët për rikonstruksion.

Më shumë rreth mbrojtjes

Statika ideale

Në GEALAN, ne tashmë marrim parasysh qëndrueshmërinë e elementëve më të mëdhenj të dritareve në dizajnin e profilit dhe e përmirësojmë atë me teknologjinë tonë të ngjitjes STV.

Më shumë rreth statikës së përmirësuar

Sipërfaqe të gjithanshme

Me teknologjinë tonë ekskluzive GEALAN-acrylcolor® dhe gamën tonë të gjerë të fletëve dekorative dhe veshjeve prej alumini, mundësitë e dizajnit optik janë pothuajse të pafundme.

Më shumë rreth sipërfaqeve

Sistemi i duhur i profilit për projektin tuaj

GEALAN-SMOOVIO®

Sistemi inovativ i shinës nga GEALAN Hapësira e jetesës është e vlefshme, prandaj duhet të vihet në përdorim sa më funksional. Për herë të parë, GEALAN-SMOOVIO kombinon lehtësinë e ruajtjes së hapësirës së zgjidhjeve me shinë me dizajn jashtëzakonisht kompakt.

GEALAN-KUBUS®

Sistemi GEALAN-KUBUS® përcakton një idiomë të re dizajni për dritaret prej vinili në arkitekturë. Ajo ofron hapësira të mëdha prej xhami për më shumë dritë dhe transparencë, dhe liri më të madhe të dizajnit.

S 9000

Platforma S 9000 është talenti i gjithanshëm i sistemeve të profilit GEALAN, një sistem i gjithanshëm, modern për dritaret, dyert dhe dyert me shinë. Me vulë qendrore ose ulje , do të keni dritare të përshtatshme për shtëpitë dytësore ose ato historike, gjithçka është e mundur me S 9000.

S 8000

Objektivi i zhvillimit të këtij sistemi me raketa me zbritje dhe thellësi instalimi 74 mm ishte krijimi i një profili me kosto efektive me përdorim optimal të materialeve, për fabrikim më të lehtë dhe më efikas nga prodhuesit e dritareve.

GEALAN-LINEAR®

Dizajni i qartë dhe këndor i GEALAN-LINEAR® ka një cilësi freskuese të përjetshme dhe është në përputhje me gjuhën moderne arkitekturore. Sidomos në ndërtesat e reja, format këndore dhe linjat e qarta përcaktojnë trend ndaj fasadave të hapura dhe të projektuara duke i dhënë rendësi çdo detaji.

News from GEALAN

Keyvisual-news.jpg
26.04.2023

GEALAN ju fton në Forumin Ndërkombëtar të së Ardhmes 2023

Forumi Ndërkombëtar i së Ardhmes i GEALAN do të zhvillohet përsëri në format hibrid në vitin 2023: Më 25 maj 2023, mbledhja kryesore e industrisë do të merret përsëri me tregun europian të dritareve. Në Forumin Ndërkombëtar të së Ardhmes 2023 nuk do të mungojë prezantimi i produkteve premium dhe mjeteve dixhitale nga GEALAN. Ashtu si në vitin e kaluar, të gjitha leksionet do të transmetohen online nëpërmjet transmetimit të drejtpërdrejtë.

Headerbild-GEALAN-KONTUR-mit-Alu-Deck-1.jpg
05.07.2022

Forumi Ndërkombëtar i së Ardhmes 2022: GEALAN paraqet risi dhe zhvillime të reja

Përveç një kënvështrimi në të ardhmen e tregut të dritareve, Forumi Ndërkombëtar i së Ardhmes 2022 paraqiti gjithashtu risitë e produkteve, zhvillimet e reja dhe zgjidhjet dixhitale për industrinë. Vizitorët nga e gjithë Evropa ishin në gjendje të zbulonin portofolin e gjerë të produkteve dhe shërbimeve të GEALAN në vend në selinë qendrore në Oberkotzau si dhe nëpërmjet transmetimit të drejtpërdrejtë në internet.

header-fp.jpg
03.06.2022

Forumi Ndërkombëtar i së Ardhmes 2022: ngjarja hibride GEALAN paraqet dritaren si tregun e së ardhmes

Dy ditë veprimtarie me një total prej dymbëdhjetë bisedash specialistike në dhjetë gjuhë, të organizuara për partnerët GEALAN nga e gjithë Evropa, të cilët ose morën pjesë personalisht ose u akorduan virtualisht: Forumi Ndërkombëtar i së Ardhmes 2022, mbajtur në një format hibrid për herë të parë ndonjëherë, nxorën në pah produkte të reja, prirje dhe zgjidhje dixhitale për industrinë e dritareve. Më shumë se 700 pjesëmarrës u bashkuan drejtpërdrejt ose nëpërmjet transmetimit online ose në ambjentet e veprimtarive në selinë e GEALAN në Oberkotzau.

Texino-Key-Visual-Landingpage.jpg
16.05.2022

Sistemi juaj i dritareve mund të jetë më tepër se kaq: TEXINO krijoni nje shtëpi me teknologji inteligjente për fëmijët tuaj.

Lidhje perfekte në dhomat tuaja; Nëse zgjidhni një shtëpi inteligjente me TEXINO-s, ju mund të krijoni një shtëpi të rehatshme, të shëndetshme dhe të sigurt vetëm me disa klikime. Zbuloni të gjitha mundësitë e automatizimit të dritareve dhe dyerve dhe mënyrave sesi të përmirësoni shtëpinë tuaj me zgjidhjet e TEXINO bëjeni duke klikuar në faqen e internetit mbi emërtimin VEKO dhe GEALAN.

Karriera në GEALAN

Çelësi i suksesit në GEALAN është punonjësit shumë të motivuar, të trajnuar mirë dhe të orientuar drejt biznesit. Për ne, një politikë moderne e personelit përbëhet nga mjete inovative për menaxhimin e personelit, mundësia e vendimmarrjes së pavarur për punonjësit dhe sigurimi i vendeve moderne të punës.

Prandaj, ne ofrojmë një punë stimuluese mjedis që promovon përsosmërinë dhe krijon atë llojin e atmosferës së punës që punonjësve u nevojitet për të arritur performancën e tyre më të mirë.

careers_homepage.jpg
A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2023 GEALAN Fenster-Systeme GmbH