Na kontaktoni

Zyra qendrore e grupit të kompanive GEALAN është në Oberkotzau në Frankoninë e Epërme, ndërsa vendndodhja jonë qendrore e prodhimit dhe logjistikës është në Tanna në Thuringia. GEALAN gjithashtu prodhon dhe shet profilet e saj plastike në gjashtëmbëdhjetë vende të tjera evropiane në Lituani, Poloni dhe Rumani (ekstruzion), Kroaci, Rusi dhe Francë (degë tregtare) si dhe në Belgjikë, Bosnje-Hercegovinë, Itali, Hollandë, Portugali, Serbi-Mali i Zi, Sllovaki, Spanjë, Republikën Çeke dhe Hungari (zyra përfaqësuese). Ne i dorëzojmë ato edhe në vende të tjera.

Contact us

GEALAN Tanna Fenster-Systeme GmbH

Hofer Straße 80

D-95145 Oberkotzau

GEALAN Tanna Fenster-Systeme GmbH

Gewerbegebiet Kapelle-Nord 23

07922 Tanna/Thuringia

Qendra e Shërbimit të Klientit GEALAN

e hënë - e enjte: 09:00 - 16:00

e premte: 09:00 - 12:00

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Do not miss any news!

I want to receive the newsletter "Reference Building of the Month" and GEALAN news via E-Mail (approx. twice a month) - free of charge and terminable at any time.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH
& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH