Pragu standard GEALAN

Zgjidhja e pragut të klasit të parë, izolimi i shkëlqyer termik

Pragu standard i provuar dhe i testuar ka qenë një shtesë vendimtare në gamën e produkteve GEALAN për vite me radhë. Ky variant me një lartësi të përgjithshme të ulët prej vetëm 20mm mund të përdoret në mënyrë fleksibël në të gjitha sistemet 74mm dhe 82.5mm. Kjo e bën pragun standard po aq të përshtatshëm për masat e rinovimit dhe instalimin në ndërtesa të reja. Atje, si një derë e përparme ose pragu i derës së ballkonit, ajo mundëson një kalim të lehtë nga brenda në atë të jashtme. Përveç kësaj, bazuar në vetitë ekzistuese materiale, garantohet një shkallë shumë e lartë izolimi termik dhe shtrëngimi.

Avantazhet në një vështrim

Fleksibilitet

I përshtatshëm për përdorim në të gjitha sistemet GEALAN me thellësi instalimi 74 mm dhe 82.5 mm. Pragu standard mund të instalohet si për dritaret, ashtu edhe për dyert e përparme.

Stabiliteti

Stabilitet i lartë për shkak të shpërndarjes së optimizuar midis PVC dhe komponentëve të aluminit. Këto janë të kyçura fort së bashku në dy nivele.

Siguria e transportit

Gjatë transportit dhe montimit, një fletë mbron pragun nga dëmtimet e mundshme.

Aksesorët

Në zonën e lidhjes së poshtme, ajo mund të kombinohet me profile të ndryshme shtesë nga gama GEALAN. Ngushtimi maksimal sigurohet nga shiritat e motit specifik të sistemit. Ka gjithashtu një gamë të gjerë lidhësish në dispozicion për të ngjitur pragun në korniza dhe postime.

Tranzicion i rehatshëm

Pragu i ulët 20mm siguron tranzicione të lehta pa rreziqe tripping për shkak të thellësisë së ulët të instalimit.

Izolimi termik

Për shkak të zgjidhjes së përbërë të aluminit dhe PVC, pushimi termik është i shkëlqyer, edhe në zonën e grevistëve. Rreziku i kondensimit ose formimit të urave termike reduktohet nga një rrjedhje izotermale e shkëlqyer.

Sistemi GEALAN sleepers compatible

S 8000

Ky sistem vulosjeje me një thellësi instalimi prej 74 mm u zhvillua për përpunim pa komplekse dhe ekonomike nga kompania specialiste e dritareve. Sistemi është opsionalisht i disponueshëm me pesë (statikë të përmirësuar) ose gjashtë dhoma (izolim termik i optimizuar) në kornizë dhe sash.

 

S 9000

Platforma inovative e sistemit për dritaret, dyert dhe dyert lift-and-slide – në mënyrë opsionale me dy ose tre nivele vulosjeje. E optimizuar për përdorimin e STV®, ajo jo vetëm që ofron statikë të përmirësuar, por është gjithashtu e përshtatshme për akomodimin e syzeve funksionale 3-fish.

 

GEALAN-KUBUS®

Sistemi premium all-glass ofron më shumë dritë dhe transparencë dhe ofron një përshtypje të përgjithshme harmonike nga brenda dhe jashtë. GEALAN-KUBUS® është gjithashtu i përshtatshëm për elementet dysheme-tavan me pragje me shirita të përshtatshëm të motit.

 

GEALAN-LINEAR®

I gjithëanshëm 74 mm kombinon një dizajn modern, të qartë dhe këndor me funksion mbresëlënës. Ndërtimi i saj me shumë dhoma ofron siguri më të madhe, izolim të shëndoshë dhe termik. Sistemi mund të përdoret për të krijuar dritare, dyer dhe zgjidhje rrëshqitëse.

 

GEALAN-KONTUR®

Trendy all-rounder in a modern, straightforward design: a fixed central seal dome provides increased burglary protection, while three sealing levels guarantee optimum tightness and  thermal isolation. I përshtatshëm për projekte të reja ndërtimi si dhe në sektorin e rinovimit.

 
A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Dyert e përparme

Gjej derën e djathtë për pragun e hyrjes.

Ke ndonjë pyetje?

Ju lutem na kontaktoni.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH