Sisteme moderne rrëshqitëse

Elementet rrëshqitëse janë një tipar klasik i dizajnit në jetesën moderne, me hapësira të mëdha prej xhami që përcjellin një ndjesi rehatie dhe elegance. Si sistemi inovativ i rrëshqitjes GEALAN-SMOOVIO® ashtu edhe dera ngritëse dhe rrëshqitëse HST S9000 më shumë se sa i plotësojnë këto kërkesa, si nga ana vizuale ashtu edhe funksionale.

Sistemi inovativ GEALAN-SMOOVIO ® me rrëshqitje

Fitoni hapësirë jetese

GEALAN-SMOOVIO® – një sistem që mund t'i bëjë të gjitha. Me sistemet e mëparshme me rrëshqitje, avantazhi i komoditetit shpesh vinte me koston e vogël përsa i përket sigurisë. Me sistemin e ri rrëshqitës GEALAN-SMOOVIO ®, kjo i përket së kaluarës falë mekanizmit të tij të sofistikuar të mbylljes.

Shijoni komoditetin e ruajtjes së hapësirës së zgjidhjeve rrëshqitëse – duke u mbrojtur në të njëjtën kohë nga era, shiu, zhurma dhe humbja e nxehtësisë. Këtë e bën të mundur ndërveprimi midis komponentëve të harduerit të zhvilluar rishtazi, gjeometrisë inovative të profilit dhe gominave të optimizuara.

GEALAN-SMOOVIO-schiebeelemente.jpg

Dyer me ngritje-rrëshqitje HST S9000

Komoditeti në shtëpi bëhet i lehtë

Elementet e dyerve të mëdha mund të lëvizen me lehtësi me teknologjinë tonë. Nuk ka rëndësi nëse dera është e hapur apo e mbyllur. Sido që të jetë, dhoma është e mbushur me dritë. Dhe kryqëzimi i dyshemesë pa prag kompenson ndarjen midis pjesës së brendshme dhe të jashtme.

Më shumë dritë se kurrë

A ju pëlqen një sipërfaqe më e madhe prej xhami dhe më shumë dritë kur bëhet fjalë për elementët me rrëshqitje? Atëherë GEALAN ka një zgjidhje teknike shumë të veçantë për ju. Gjerësia e dukshme e tij në seksionin fiks është më shumë se 50% më e vogël se kanati normal i ngritje-rrëshqitjes.

HST_S9000_unten_105600-1.pnguf-130-1.png

Vlerat më të larta të izolimit të nxehtësisë

Edhe versioni standard i derës së re me ngritje-rrëshqitje me elemente standarte dhe pa masa shtesë arrin një vlerë shumë të mirë të llogaritur të izolimit termik prej Uf 1.3 W/(m²·K).

Xhamat e trefishtë

Xhamat e trefishtë modernë me trashësi deri në 52 mm (STV® 54 mm) mund të përdoren me lehtësi në sistemin e ri.

I orientuar nga dizajni

Me një dizajn modern, kanat të ngushtë dhe profil fermo xhami inovative për më shumë xham në seksionin fiks.

Performancë e lartë

Falë vlerave më të mira të izolimit termik edhe në versionet standarte, punimit të shkëlqyer dhe zgjidhjeve teknike inovatore.

Sipërfaqja GEALAN-acrylcolor ®

Dyert rrëshqitëse me sipërfaqen e provuar GEALAN-acrylcolor® shquhen për një cilësi sipërfaqe të qëndrueshme dhe uniforme. Ato ofrojnë liri të madhe në dizajn për ndërtesa të reja dhe rinovime.

I gjithanshëm

Falë opsioneve të ndryshme të dizajnit, llojeve të ndryshme të mekanizmave të hapjes dhe një game të gjerë opsionesh ngjyrash për sipërfaqet.

Klasike

hst-s_9000.png

Vështrim simetrik

Gjerësia e dukshme e dizajnit standard SASH është shumë e ngushtë në 100 mm.

I orientuar nga dizajni

hst-s_90002.png

Më shumë xham në seksionin fiks

Ky variant i veçantë zëvendëson brezin e zakonshëm në seksionin fiks me një profil shumë më të ngushtë xhamash. Kjo zvogëlon gjerësinë e dukshme në seksionin fiks me më shumë se 50 përqind pa ndryshuar vetitë e izolimit të nxehtësisë.

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH