Pragu premium GEALAN-COMFORT®

Pragu zero i nivelit të dyshemesë, vlera më e lartë

GEALAN-COMFORT® është një sistem pragu me karakteristika absolute premium. Estetikisht, ajo impresionon me uniformitetin e saj të dyshemesë pa ndonjë tranzicion të dukshëm. Fjetësi është i përshtatshëm për të gjitha variantet e kornizës së platformës së sistemit S 9000 (me vulë rabati ose me vulë qendrore) dhe mund të zbatohet lehtësisht nga fabrikuesit që kanë instaluar më parë fjetësin standard GEALAN. Rezultati është një zgjidhje produkti e cilësisë më të lartë, e cila mundëson tranzicione të lëmuara dhe pa pengesa nga brenda në të jashtme.

GEALAN-COMFORT®

Duke menduar për nesër sot

Zgjidhjet e pragut të sigurta, të rehatshme dhe të sigurta, e bëjnë jetën dhe jetesën më të lehtë për të gjithë brezat. Nuk është vetëm për të moshuarit me paaftësi fizike që rreziqet e panevojshme të tretjes nënkuptojnë përjashtimin e pjesëve të jetës së përditshme. Njerëzit e të gjitha moshave përballen me sfida kur bëhet fjalë për lëvizshmërinë brenda katër mureve të tyre. GEALAN jep përgjigjen e duhur si për projektet e reja të ndërtimit, ashtu edhe për rinovimet. Mendoni për nesër sot me zgjidhjet e pragut nga GEALAN.

Pse Universal Design?

"Dizajni universal i referohet krijimit të produkteve dhe mjediseve që mund të përdoren nga të gjithë njerëzit në masën më të madhe të mundshme, pa pasur nevojë për personnalizim apo dizajn të veçantë.Përkufizimi sipas Ronald L. Mace

Vlera juaj e shtuar me GEALAN-COMFORT®

 • Plotëson arritshmërinë sipas DIN 18040
 • Niveli i tokës (0 mm)
 • Tranzicioni i qetë pa prag të dukshëm ofron një zgjidhje estetikisht të këndshme
 • Vula mekanike e uljes me performancë të lartë zëvendëson në mënyrë të besueshme një prag të ngritur

Më shumë rreth GEALAN-COMFORT®

Tranzicionet bashkëkohore krijohen nga ndërtimet largpamëse. GEALAN ka menduar së bashku me ju dhe ka krijuar një sistem modular krejtësisht harmonik me GEALAN-COMFORT.® Pikat kryesore teknike të kombinuara dhe të përgatitura në mënyrë të ndjeshme në një mënyrë që është e lehtë për t'u përdorur, rezultojnë në zgjidhjen moderne zero-prag nga GEALAN.

Kliko mbi simbolet në imazhin më poshtë dhe njihuni me pikat kryesore teknike të zgjidhjes sonë të sistemit premium.

.

Avantazhet e pragut GEALAN-COMFORT® në të njëjtin nivel

 

Sistemi modular Mund të përdoret në elementet e mëposhtme Vulë e veçantë mekanike drop-down
Fjetësi është i përshtatshëm për të gjitha variantet e kornizës së platformës së sistemit S 9000 (vula e rabetit, vula qendrore ose S 9000 plus). Ai bazohet në pragun standard të provuar dhe të testuar. Në pjesën e poshtme të ndërtesës ka një profil ndërtimi të sapozhvilluar që ngre pragun dhe kështu krijon hapësirë të mjaftueshme për kullimin e ujit.
 • Elemente një-copëshe me tilt dhe funksion të kthesës që hapen në brendësi
 • Elemente me dy pjesë me hapje të funksionit tilt-and-turn në brendësi
 • Zgjidhja për panelet anësore fikse
Në bashkëpunim me kompaninë Athmer, u zhvillua vula drop-down, e cila është provuar në mbi 1 milion cikle testesh. Vula rezulton në një kompensim automatik të nivelit deri në 3 mm. Për t'u mbrojtur nga mbingarkesa, integrohet një ulje paralele dhe një kufizim i goditjes në tru. Profili i brendshëm si dhe profili i vulosjes mund të zëvendësohen në çdo kohë, edhe kur instalohen, ripërtëritja e tyre nuk është problem. Këmbëza e lëvizshme e vulës mekanike drop-down ndihmon në mbrojtjen e produktit gjatë fazës së ndërtimit. Vula drop-down mund të përdoret në DIN L dhe DIN R dhe mund të furnizohet në katër gjatësi të ndryshme:
 • 800 mm
 • 950 mm
 • 1100 mm
 • 1250 mm

 

e
Profiletshkelura të aluminit shumë të papërsosura për nivelimin e flush me dyshemenë
Falë vulës së rënies, pjesa e brendshme është e vulosur kundër shiut dhe erës që ngas. Vula e zbritjes është e integruar në ndërtimin e dërrasave të motit në krah. Para se të futet vula e zbritjes, janë të ngjitura profilet e shkelura. Ky nuk është problem me ndihmën e urave mbështetëse plastike. Atje, profilet e shkallëve të aluminit janë të ngjitura në prag. Stomata ekzistuese midis profileve të aluminit përdoret për të zbrazur ujin e shiut në mënyrë të synuar, domethënë nëpërmjet nivelit të pragut të prirur në kanalet e kullimit në vend përpara. Për të pastruar zonën e kullimit të ujit, profilet e traut të aluminit mund të hiqen në çdo kohë dhe pastaj të rifreskohen.

Fleksibilitet i plotë në sistemin GEALAN S 9000

Zgjidhjet e pragut GEALAN COMFORT® ofrojnë fleksibilitet të plotë në sistemet GEALAN S 9000 AD dhe S 9000 MD. Zgjidhja e pragut premium nga GEALAN mund të përdoret për të siguruar dyer franceze të pjerrëta dhe të kthyera në dysheme, dyer franceze të mullinuara, dyer hyrëse anësore dhe dyer të përparme dhe është e vidhosur nën pragun si lidhës. Ndjehuni të lirë të kontaktoni ekipin tonë të ekspertëve nëse keni ndonjë pyetje të detajuar, si për shembull ku GEALAN-COMFORT® mund ta pajisë projektin tuaj me tranzicione me prova të ardhshme.

GEALAN-COMFORT®

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Dyert

Gjej derën e djathtë për pragun e hyrjes.

Ke ndonjë pyetje?

Ju lutem na kontaktoni.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH