Ventilimi është jeta.

Zgjidhjet e ventilimit nga GEALAN

Ajri i freskët i dhomës është thelbësor për shëndetin tuaj – qoftë në hapësirat e banimit ose të punës. Meqenëse ne njerëzit kalojmë deri në 90% të jetës sonë brenda, cilësia e ajrit të dhomës = cilësia e jetës! Megjithatë, metodat moderne me hapësira dritaresh gjithnjë e më të ngushta parandalojnë shkëmbimin e rregullt të ajrit pa marrë masa shtesë. Pasojat janë higjiena e pamjaftueshme e ajrit, dëmtimi i lagështisë dhe myku. Për shkak se ventilimi tradicional i dritareve nuk është i mjaftueshëm në shumë raste, GEALAN ka zhvilluar sisteme moderne të ventilimit që sigurojnë përgjithmonë ajër të pastër të dhomës. Pa qene nevoja te hapni ndonje dritare.

Kushtojini vëmendje shëndetit tuaj.

Ajër më i mirë i dhomës

Komoditet dhe rehati

Ventilim ashtu siç duhet

Ajër më i mirë i dhomës

Ajër më i

mirë i dhomës
Një shkëmbim i rregullt i ajrit përmirëson dukshëm klimën e brendshme. Përmbajtja e ulët e CO2 (përqendrimet e CO2 më pak se 1,000 ppm konsiderohen të sigurta në higjienike ) është thelbësore për ajrin e shëndetshëm të dhomës, i cili gjithashtu mban ngarkesën e mikrobit më të vogël. Dhe ajrimi i rregullt gjithashtu zvogëlon përqindjen e komponimeve organike të dëmshme (VOCs) në ajrin e dhomës, të cilat shpesh lëshohen nga mobiliet, letra e murit dhe dyshemetë.
 

lueftung_1.jpg
lueftung_2.jpg

Komoditet dhe rehati

Kur bëni ajrosje të brendshmet siç duhet, ju po hiqni ajrin e lagësht të dhomës që mund të çojë në rritjen e mykut. Dhe nëse ventiloni pa pasur nevojë të hapni dritaret, zhurma dhe ndotja e polenit zvogëlohen aty ku jetoni dhe punoni, që do të thotë më shumë cilësi jete. Sistemet inovative të ventilimit aktiv si GEALAN-CAIRE ® inteligjente ofrojnë një avantazh vendimtar me anë të teknologjisë moderne të sensorëve: ju e njihni se kur duhet të ventiloni – dhe e bëni këtë në mënyrë të pavarur.

Ventilim ashtu siç duhet

Kush dëshiron të shqetësohet për ventilimin manual gjatë gjithë kohës? Sistemet moderne të ventilimit aktiv krijojnë një klimë të brendshme të shëndetshme dhe të rehatshme pa qenë nevoja të mendoni për ventilim të rregullt. Dhe mbi të gjitha në mënyrë shumë efikase: Ajri që rrjedh në brendësi nxehet automatikisht me anë të rikuperimit të nxehtësisë dhe gjithashtu ju kursen kostot e ngrohjes, d.m.th. para , në muajt e ftohtë.

smart2.jpg

Përmbledhje e sistemeve të ventilimit

GEALAN-CAIRE® – Qëndroni të shëndetshëm dhe në rehati maksimale

Vetëm ventilimi

tradicional i dritareve nuk është më i mjaftueshëm për standardet dhe rregulloret e sotme për ventilimin e hapësirës jetësore. Por: sistemet qendrore të ventilimit për të kontrolluar shkëmbimin e ajrit janë të shtrenjta dhe kërkojnë mirëmbajtje të shpeshtë. Sistemet e decentralizuara të ventilimit të dritareve të integruara në sistemet e dritareve, nga ana tjetër, janë alternativa më efikase dhe me kosto më të ulët. Sistemi iventilimit inteligjent GEALAN-CAIRE® (Controlled AIRREgulation) ofron një zgjidhje në sistemin e dritareve që ju çliron nga nevoja për të ventiluar rregullisht manualisht. Filtrat e polenit, shkëmbyesit e nxehtësisë dhe më pak zhurmë pasi dritaret mund të qëndrojnë të mbyllura e bëjnë jetën tuaj më të rehatshme dhe më të shëndetshme.

GEALAN-CAIRE® Flex

Sistemi i ventilimit pasiv GEALAN-CAIRE ® Flex punon në mënyrë decentrale në bazë të një diference të presionit të ajrit midis ajrit të brendshëm dhe të jashtëm. Kështu siguron ventilim bazë të përhershëm për mbrojtjen nga lagështia, parandalon mykun dhe punon në mënyrë të pavarur. TifozëtGEALAN-CAIRE ® Flex janë të montuar në mënyrë kompakte dhe të padukshme në pjesën e mbylljes së brezit të dritares dhe mund të përshtaten lehtësisht në çdo kohë.

EK - GEALAN-CAIRE® Smart

GEALAN-CAIRE ® Smart është baza e familjes së produkteve: Ky sistem aktiv me rikuperimin e nxehtësisë ventilon ndërtesat e reja dhe ato ekzistuese. Për t 'u përshtatur në mënyrë harmonike me pamjen e sistemeve dhe fasadave të dritareve tuaja, sistemii ventilimit inteligjent GEALAN-CAIRE ® është instaluar drejtpërdrejt në sistemin e dritareve. Sensorët e integruar kontrollojnë procesin e ventilimit automatikisht, në mënyrë që temperatura dhe lagështia e ajrit të dhomës të mbeten brenda intervalit ideal në mënyrë të përhershme. Sistemi operohet ose drejtpërdrejt në njësi ose – me aplikacionin e duhur GEALAN – shumë thjesht nëpërmjet pajisjeve celulare.

GEALAN-CAIRE® MIKrovent

GEALAN-CAIRE ® MIKrovent është një sistem aktiv, i decentralizuar i ventilimit që siguron shkëmbim automatik dhe të vazhdueshëm të ajrit. Rimëkëmbja e integruar e nxehtësisë ndihmon gjithashtu për të kursyer kostot e ngrohjes. Ventilatorëtesistemit GEALAN-CAIRE ® MIKrovent janë montuar në anën e dhomës në sipërfaqen e jashtme të murit dhe mund të integrohen në ndërtesat ekzistuese ose të reja.

GEALAN-CAIRE ® MIKrovent është në dispozicion në nivele të ndryshme të energjisë. Kjo ju lejon t 'i përshtatni këto produkte në mënyrë shumë fleksibël në projektin tuaj të ndërtimit, në varësi të madhësisë së dhomës dhe kërkesave të ventilimit.  

Llogaritësi i kërkesave të ventilimit GEALAN

Ajri i freskët dhe i shëndetshëm do të thotë të kesh nje jetë cilësore. Vendoseni këtë në fokus kur planifikoni dhe hartoni projektin e ndërtesës suaj. Një sistem i tillë nuk siguron vetëm kujdes për shëndetin dhe mirqënien tuaj por gjithjashtu mbron veshjen e ndertesës suaj nga lagështia dhe myku.

 

Duke u bazuar ne standartet e ventilimin kryer në ndertesat e banimit në Gjermani në vitin 1946 , sistemi ynë i kalkulimit mund t'iu tregoj lehtësisht nëse projekti i ndërtesës suaj ka nevoj për elementë shtesë ventilimi.

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH