Biblioteka mediatike GEALAN

Mësoni për GEALAN dhe fushat e tij të ekspertizës në videon ilustruese

Nëse paraqitni produkte dhe sisteme, përshkruani mjete dhe shërbime ose ndani regjistrime të të gjitha llojeve të ngjarjeve: GEALAN ofron video në lidhje me kompaninë sipas grupit të klientëve dhe kategorisë këtu.

Prezantimet e produktit

Jeni të

interesuar në produktet, sistemet ose sipërfaqet GEALAN, apo kënaqeni duke mësuar gjëra të reja në video tutoriale? Pavarësisht nëse jeni prodhues, planifikues ose konsumator përfundimtar – këtu do të gjeni një pasqyrë të shumë mundësive të ofruara nga produktet GEALAN.

Videot e kompanisë

A jeni një prodhues dritaresh ose arkitekt, duke hulumtuar si një përfaqësues i medias ose jeni duke kërkuar vetëm për punën që ju kërkohet? Ju do të gjeni përgjigje për pyetje të tilla në ° Çfarë saktësisht bën GEALAN?Çfarë mundësish ofron shërbimi i sistemit të plastikës?këtu ”.

Video e softuerit të planifikuesit

Versioni 2.0 i softuerit planifikues të GEALAN mbështet arkitektët, prodhuesit e dritareve dhe tregtarët në punën e tyre të përditshme. Ne këtu ju tregojmë saktësisht se si funksionon .

Video në temën “BIM”

A u drejtohet arkitektëve dhe planifikuesve: Modelimi i informacionit të ndërtimit (BIM) është metoda e planifikimit të së ardhmes. Merrni mbështetje nga ekspertët tanë dhe mjetet e tyre fituese në planifikimin dixhital të projektit tuaj.

Prodhimi dhe montimi i videove

Je prodhues dritaresh dhe ke nevojë për asistencë? Ka shumë gjëra për t 'u marrë parasysh kur ndërtoni dritare dhe dyer. Për rezultate sa më të mira, ekspertët tanë do t 'ju udhëzojnë hap pas hapi në sugjerimet tona praktike.

“GEALAN GO” presentation

Digital support for all GEALAN customers: Whether you want to order products or accessories or are just looking for information – check availability, order statuses and more with just a few clicks using GEALAN GO. Learn about the system in our videos.

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Do not miss any news!

I want to receive the newsletter "Reference Building of the Month" and GEALAN news via E-Mail (approx. twice a month) - free of charge and terminable at any time.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH
& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH