Mbrojtja kundër vjedhjeve

Siguria sipas dizajnit

Mbroje shtëpinë tënde

Pika të forta shitjeje për profilet GEALAN

Mbrojtja dhe siguria janë nevoja themelore të njeriut. Dëshiron të ndihesh i sigurt brenda katër mureve të tua? Atehere mos i ler asgje rastesise. Motoja juaj duhet të jetë kontrolli është besimi më i mirë. Këmbëngul në modelet e dritareve rezistente ndaj hajdutëve, pasi gjysma e të gjithë hajdutëve hyjnë nga dritarja, jo nga dera. Me anë të një leve ato e çmontojnë dritaren në pak sekonda. . Ndalojini hapat e tyre duke zgjedhur dritare rezistente ndaj hajdutërisë. Dritaret e bëra nga profilet GEALAN ofrojnë një nivel mbresëlënës sigurie falë thellësisë së instalimit, fuqisë së materialit, barrierave shtesë dhe harduerit të sigurt në kornizë dhe brez. Vetëm për të qenë të sigurt, ne i vendosim dritaret tona sisteme të qeta sigurimi. Një institut i autorizuar testimi vërteton se dritaret tona ofrojnë siguri për mekanizmat, dizajnet dhe aplikacionet e ndryshme të hapjes. Kështu ju mund të jeni ...

s8000iq-loft-hund.jpg
einbruch.png

Klasat e rezistencës RC 2 / RC 2 N

Mbrojtja nga hajdutët

Dritaret nga klasat e rezistencës RC 2 dhe RC 2 N ofrojnë mbrojtje kundër përpjekjeve për thyerje nga hajdutët e mundshëm duke përdorur mjete të thjeshta si kaçavida të mëdha, pincë dhe leva. Ndërsa ende nuk ka përcaktime në lidhje me standardet e xhamit për klasën RC 2 N, xhamat për klasën RC 2 dhe Indash që janë ekuivalente me klasën e vjetër të rezistencës WK 2 që ishte e vlefshme deri në vitin 2011 dhe më lart duhet të jenë në përputhje me EN 356. Dy klasat e rezistencës rekomandohen veçanërisht për dritaret e katit përdhes dhe dritaret në bodrume që nuk janë menjëherë të dukshme nga jashtë.

Sisteme profili rezistente ndaj vjedhjeve

S 9000 plus sistem me vulë qëndrore të fuqishme

Shumica e vjedhjeve kryhen duke hequr dritaret – ndërhyrësi fut një kaçavidë midis kornizës dhe brezit. Pika e mbylljes qendrore me sistemin S 9000 plus e bën proçesin e vjedhjes shumë të vështirë.

Sistemi S 9000 plus me mbyllje qendrore është pjesë e sistemeve të profileve S9000. Mbyllje qendrore në mënyrë efektive mbron pjesët mekanike të sistemit të dritareve nga ndikimet e jashtme.
 

 

Einbruchschutz-mit-GEALAN-S9000plus-Profilsystem_600px.jpg

Sensorë sigurie

Dritarja GEALAN-SENSE ®

Me dritaren tonë GEALAN-SENSE®, ne ofrojmë një sensor hapjeje të montuar në mënyrë të padukshme në kornizën e dritares. Nëse sensori regjistron se dritarja është e hapur, ai bën një sinjal me zë të lartë me ton paralajmërues.

Në të njëjtën kohë, sensori është me të vërtetë i përshtatshëm dhe i lehtë për t 'u përdorur: dritarja GEALAN-SENSE ® zbulon nëse sistemi i dritareve është i hapur, i pjerrët ose i mbyllur.

Gjatë operacioneve të rregullta të ventilimit, sensori nuk ka nevojë të ndizet ose të fiket. 

 

Fenster Einbruchsensor GEALAN-SENSE-window 
Fenster Einbruchsensor GEALAN-SENSE glas 

GEALAN-SENSE® xham

Versioni i xhamit GEALAN-SENSE ® është një sensor për thyerjen e xhamit. Ajo është e lidhur dukshëm dhe lehtësisht me xhamin e dritares.

Ashtu si me dritaren GEALAN-SENSE®, dizajni i saj plotësisht i vetë mjaftueshëm me furnizim të integruar me energji dhe sirenë e bën të panevojshëm kanalizimin shtesë të linjave dhe kabllove.

Sistemi inteligjent elektronikë i xhamit GEALAN-SENSE ® shkakton një alarm në një frekuencë shumë të veçantë – kur një panel xhami është thyer.

 

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Do not miss any news!

I want to receive the newsletter "Reference Building of the Month" and GEALAN news via E-Mail (approx. twice a month) - free of charge and terminable at any time.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH
& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH