Dritarja jote ështe më shumë se një dritare

Dritaret dhe dyert të lidhura në mënyrë inteligjente: Me pajisjet inteligjente TEXINO-s, ju mund të krijoni një shtëpi të shëndetshme dhe të sigurt me vetëm disa klikime. Informacioni dhe lehtësia në përdorim e këtyre pajisjeve është krijuaar nga dy liderë të tregut botëror.

Çfarë është TEXINO?

TEXINO SMART HOME - sjell bashkimin e dy furnizuesve më të mirë të liderve të tregut: Q-3, lider në treg për ndërtimin e sistemeve inteligjente në tregun europian, VEKA lider në tregun botëror në ndërtimin e profileve të dritareve me PVC, me degën e saj GEALAN përbëjnë një bashkpunim perfekt. Si përfundim zgjidhja është dritare dhe dyer inteligjente, që e bëjnë jetën tuaj më të lehtë: nga temperaturat ideale në dhomën tuaj tek hapja në mënyrë automatike e dyerve. Dizajn bashkohor, cilësi e lartë – dhe të gjitha me një çmim të favorshëm. Zgjidhja perfekte për te nisur sistemimin me pajisje inteligjente në shtëpinë tuaj, me një çmim të volitshëm.

Texino-Key-Visual-1080x1920.jpg

Avantazhet

E thjeshtë, e sigurt, a përshtatshme

Mos keni frikë nga sistemet teknologjike të shtrenjta dhe komplekse, TEXINO ofron zgjidhje të thjeshta, të sigurta dhe të zgjuara në shtëpi që janë 100% të përshtatshme me njëra-tjetrën. Ato gjithashtu mund të integrohen në sistemet e profilit GEALAN që ju keni zgjedhur.

Përhapja dhe shtrirja është synimi ynë në çdo kohë

TEXINO ofron komponentë të përzgjedhur që mund të kombinohen me shumë produkte të tjera Smart Home. Avantazhi: Përdoruesit kanë mundësi të pakufizuara në shtimin e sistemeve të tyre shtëpiake inteligjente në shtëpi, madje edhe në një kohë të mëvonshme. Në të njëjtën kohë, ata përfitojnë nga përvoja dhe ekspertiza prej vitesh e liderëve të tregut botëror.

Mirë se vini në TEXINO, në familjen tonë të madhe të dyerve, dritarev dhe grilave inteligjente.

Lehtësia në instalim

Zgjidhjet

TEXINO janë dizenjuar në mënyrë të atillë që proçeset e instalimit dhe montimit të jenë kaq të lehta, sa mund të krahësohen me vështirësinë e një loje fëmijësh. Përdoruesit gjithashtu janë shumë të sigurtë, ku mbrojta e tyre është e çertifikuar. Kontrollimi është tepër i thjeshtë: Dritaret inteligjente hapen me klikimin e një butoni, grila hapen dhe mbyllen me anë të komandës zanore – gjithashtu mbyllja dhe hapja e tyre mund të bëhet nga kudo mjafton të shkarkoni aplikacionin në telefonin tuaj.

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Do not miss any news!

I want to receive the newsletter "Reference Building of the Month" and GEALAN news via E-Mail (approx. twice a month) - free of charge and terminable at any time.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH
& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH