Residential building

Kompleksi rezidencial Plauen / Gjermani

Project detail

Object type

Ndërtesë banimi

Window system

S 9000 p.e.s.

Colour

GEALAN-acrylcolor® argjend

Location

Plauen / Gjermani

Year of Construction

2020

Architect

Kayser + Németh - arkitektë dhe inxhinierë Leipzig

Developer

NIW GmbH, Plauen

Window fabricator

Teknologjia e dritareve Meissner GmbH Nossen

Kompania qe sulmon vetminë: kjo është që qëndron pas ndëetimit të këtij kompleksi banimi në Plauen. 23 apartamente moderne u ndërtuan ne parkun e qarkut Westend Plauen. Me 70 deri në 150 metra katrorë, ato kanë hapsira të bollshme ,kanë ballkone me drejtim nga jugu dhe janë të sofistikuara nga ana arkitekturore në çdo detaj – gjithashtu janë të pajisura me dritare në ngjyrë argjendi me GEALAN S 9000.

Kompleksi

i banimit ka një perspektivë sociale: apartamentet me lehtësi levizese u ofrojnë të moshuarve dhe personave me aftësi të kufizuara komoditetin që u nevojitet për të jetuar jetë të pavarur në pleqëri. Por gjithashtu familjet me fëmijë të vegjël mund të shijojnë mungesën e shkallëve dhe pragjeve, rregullimin në të njëjtin nivel pa krijuar pengesa, si edhe kalimet e gjera.

Kompleksi

i banimit, i cili përbëhet nga tre ndërtesa, ka gjithashtu pesë njësi zyre dhe praktike. Për shembull, shërbimet mjekësore, shërbimet e transportit urban dhe kujdesi infermieror janë të gjitha afër.

Foto: Kai Orzschig.

Produktet e përdorura dhe risitë nga GEALAN

S 9000

Platforma S 9000 është talenti i gjithanshëm i sistemeve të profilit GEALAN, një sistem i gjithanshëm, modern për dritaret, dyert dhe dyert me shinë. Me vulë qendrore ose ulje , do të keni dritare të përshtatshme për shtëpitë dytësore ose ato historike, gjithçka është e mundur me S 9000.
Read more about S 9000

Inovacionet GEALAN-acrylcolor®

A one-of-a-kind surface
Read more about Inovacionet GEALAN-acrylcolor®

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Do not miss any news!

I want to receive the newsletter "Reference Building of the Month" and GEALAN news via E-Mail (approx. twice a month) - free of charge and terminable at any time.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH
& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH