Broshura GEALAN-CAIRE ® AERECO

Një furnizim i saktë me ajër të pastër

Sistemi i ventilimitGEALAN-CAIRE ® AERECO është një sistem i kontrolluar në realizimin e furnzimit me ajër, ai mund të montohet në kornizë, në pjesën zgjatuese ose në profilin SASH.

Këndvështrime rreth benefiteve

Kursimi i energjisë

Sistemet e ventilimit GEALAN-CAIRE® AERECO ju ndihmojnë të kursejnë energji, pasi procesi i hapjes së dritareve reduktohet.

Mbrojtja e shëndetit

Ajër të pastër ditë e natë në shtëpinë tuaj. Shtëpia – GEALAN-CAIRE® AERECO Sistemet e ventilimit sigurojnë për shtëpinë tuaj një furnizim me ajër të freskët dhe të pastër sipas kërkesave tuaja.

Mbrojtja nga lagështia

Mundësitë për tu zhvillluar bakteve apo myqe janë zero, GEALAN-CAIRE ® sistemet E ventilimit AERECO kontrollon në mënyrë të përsosur lagështinë e tepërt.

Mbrojtja nga zhurmat

Nëse dëshironi një izolim më hermetik të zhurmave, seria e ventilatorëve GEALAN-CAIRE ®AERECO ofron pllaka të veçanta xhami që përmisojnë izolimin akustik.

Siguria

Ambjentet tuaja janë më të sigurta nga vjedhjet nëse përdorni ventilimin me GEALAN-CAIRE® AERECO – nëse i krahësojmë me ventilimin tradicional të dritareve

Funksionim i pavarur

Sensori i lagështisë kontrollon nivelin e lagështisë në dhomën tuaj sipas parametrave që ju keni vendosur, dhe reagon menjëherë sapo "nuhat" një lëvizje të këtyre parametrave duke furnizuar dhomën me ajër të freskët. Sensori i lagështisë punon në mënyrë mekanike duke mos harxhuar energji dhe nuk ka nevoj per mirëmbajtje.

Sensorët e lagështisë sigurojnë një qarkullim të vazhdueshëm të ajrit.

Automatik dhe kursyes në energji

GEALAN-CAIRE ® AERECO ajros dhomat pikërisht ashtu siç ju do ti kërkoni.Qarkullimi i vëllimit të ajrit kontrollohet automatikisht dhe në mënyrë të pavarur nga sensori mekanik i lagështisë. Kjo siguron dehumidifikimin e plotë të dhomës. Pasja e energjisë elektike nuk është e nevojshme. Ventilatori i decentralizuar, pasiv i GEALAN mund të shkëmbejë një vëllim ajri deri në 32.1 m³/h.

 

GEALAN-CAIRE ® Elementët AERECO janë të integruar drejtpërdrejt në dritare.Ato mund të montohen në mënyrë opsionale në kornizën e dritareve, në zgjatimin e kornizës ose drejtpërdrejt në profilin SASH të dritareve.

 

GEALAN-CAIRE ® AERECO mund të kryej gjithashtu proçesin e kalimit të ajrit jashtë pa asnjë problem si në rastet kur është i lidhur me boshtin e ventilimit ashtu edhe kur është i lidhur me shkarkuesin e ajrit.Për kërkesa specifike te izolimit akustik, seria e ventilatorëve GEALAN-CAIRE ® AERECO ofron pllaka të veçanta që përmirësojnë cilësinë e izolimit të zhurmave. Duke përdorur ventilatorët GEALAN, izolimi akustim mund të realizohet deri në 47dB sipas Dn.

 

Shumëllojshmëri ngjyrash për këdo që

dëshiron te përshtat ngjyren e ventilatorëve me pjesën e brendshme ose të jashtme të dritares.: SistemiGEALAN-CAIRE ® AERECO është i disponueshëm në shumë nuanca ngjyrash RAL.

Shërbimi ynë për ju

Konceptet

e sofistikuara të ventilimit

Krijoni koncepte ventilimi dhe plane ventilimi të lidhura me dhomën sipas din 1946-6 për projektet tuaja duke përdorur mjetin e ventilimit të softuerit Planifikues GEALAN 2.0.

Planifikimi

dixhital i dritareve

Plotësoni planifikimin e dritares tuaj meproduktetGEALAN-CAIRE ® AERECO duke përdorur softuerin Planifikues 2.0.

Seanca të trajnimeve profesionale

Përfitoni nga e seancat e trajnimit nga AKADEMIA GEALAN mbi temën e ventilimit

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH