Residential and commercial building

Ndërtesa rezidenciale dhe komerciale Westspitze / Gjermani

Project detail

Object type

Ndërtesa banimi dhe komerciale

Window system

S 9000

Colour

GEALAN-acrylcolor® RAL 7039

Location

Tübingen / Gjermani

Year of Construction

2019

Arkitekt

a+r Architekten GmbH

Developer

Wilma Wohnen Süd BW GmbH

Window fabricator

Fenster Ruoff GmbH & Co. KG, Bodelshausen

Duke jetuar në qender: ndërtesa e banimit dhe qendra komerciale "Westspitze" në Tübingen ndodhet drejtpërdrejt në urën blu që lidh Südstadtin e Tübingenit me qendrën e qytetit dhe qendrën historike të qytetit. Në truallin trapezoidal, një ish-vend i stacionit të mallrave, është krijuar një kompleks që kombinon me zgjuarsi jetesën, punën dhe blerjet dhe qëndron për një koncept të qëndrueshëm lagjeje me distanca të shkurtra.

Banorët e 106 apartamenteve “Westspitze” mund të blejnë direkt në katin përdhes, ku, midis objekteve të tjera, jepen me qira dhe dyqane. Kompleksi ka 6 apartamente një dhomëshe si dhe apartamente dydhomëshe deri në pesëdhomëshe, të gjitha këto kanë ballkone, tarraca ose tarraca me çati, dysheme parketi dhe ngrohje nën dysheme.

Dritaret që vijnë pjesërisht nga dyshemeja në tavan me sistemin GEALAN S 9000 me ngjyrë gri kuarci GEALAN-acrylcolor ® lejojnë të hyjë shumë dritë në banesë. Apartamentet janë të orientuara drejt oborrit të përbashkët të lagjes i cili është një vend i ri takimi për banorët.

Fotografitë: Jürgen Biniasch

Produktet e përdorura dhe risitë nga GEALAN

S 9000

Platforma S 9000 është talenti i gjithanshëm i sistemeve të profilit GEALAN, një sistem i gjithanshëm, modern për dritaret, dyert dhe dyert me shinë. Me vulë qendrore ose ulje , do të keni dritare të përshtatshme për shtëpitë dytësore ose ato historike, gjithçka është e mundur me S 9000.
Lexo më shumë rreth S 9000

Inovacionet GEALAN-acrylcolor®

A one-of-a-kind surface
Lexo më shumë rreth Inovacionet GEALAN-acrylcolor®

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH