Sistemi inovativ i kombinuar S 9000

S 9000 është një sistem i gjithanshëm dhe modern për dritare, dyer dhe dyer rrëshqitëse – me zgjedhje prej dy ose tre nivele vulosjeje.

Përfitimet e sistemit të dritareve S 9000

I përshtatshëm për lustrim funksional të trefishtë

I përshtatshëm për lustrim funksional të trefishtë me trashësi maksimale 52 mm (STV® 54 mm).

Koncepti inteligjent i vulosjes

Koncept inteligjent vulosjeje me deri në tre nivele mbylljeje nga skaji në skaj.

Izolim i shkëlqyer i nxehtësisë dhe zërit

Izolim shumë i mirë termik dhe zëri falë gjeometrisë me 6 dhoma dhe thellësisë së madhe të instalimit të kornizës dhe krahut.

Statikë e përmirësuar

Optimizuar për përdorimin e STV® për ngjitjen e thatë të panelit dhe brezit në këmbë.

Gjerësia e ngushtë e dukshme

Gjerësia e ngushtë e dukshme dhe pjerrësia 15° si veçori e projektimit.

Kombinimet në sistemin S 9000

GEALAN-FUTURA®

Dritarja pasive e përputhshme me shtëpinë, tashmë edhe me ngjyra

GEALAN-FUTURA® është një kombinim i profilit në sistemin S 9000. Ofron mundësinë me një profil standard dhe çelik 2 mm për të ndërtuar elementë dritaresh me ngjyra të përshtatshme për shtëpi pasive sipas udhëzimeve ift WA-15/2. Vlera e testuar Uf prej 0.89 W/(m² K) konfirmon izolimin e shkëlqyer termik. Me GEALAN-FUTURA & reg; në kombinim me STV & reg; janë të mundshme madhësitë maksimale të krahëve prej 2.40m.
gealan-futura.png

S 9000 plus

Sistemi me copë litari qendrore të ngurtë

Sistemi i ri GEALAN S 9000 plus përmban një sistem qendror vulosjeje në zonën e kornizës së dritares. Izolimi qendror mbron në mënyrë efektive të gjitha pjesët mekanike të dritares nga ndikimet e jashtme. Sistemi qendror i izolimit dallohet falë vetive më të mira të izolimit termik.

Rezistencë e jashtëzakonshme ndaj thyerjes

Edhe versioni standard i sistemit S 9000 është një nga opsionet më të sigurta. Por guarnicioni i ri qendror me kube të sistemit S 9000 e bën shumë më të vështirë punën e hajdutit. Shumica e thyerjeve fillojnë me nxjerrjen e dritares me levë: ndërhyrësi rrëshqet një kaçavidë midis kornizës dhe krahut të dritarës. Në këtë pikë, ajo tani ndeshet me një pengesë efektive dhe të fortë në formën e një vule qendrore.

E përkryer për elementë me ngjyra të mëdha

Vetitë e tij të jashtëzakonshme statike e bëjnë S 9000 plus të përshtatshëm në mënyrë ideale për ndërtimin e elementëve të mëdhenj me mbarim të sipërfaqes GEALAN-acrylcolor® GEALAN’s STV® Teknologjia e lidhjes nënkupton që dritaret S 9000 plus mund të përmirësohen më tej për stabilitet dhe siguri në përdorim.

S-9000-plus.png

GEALAN-LUMAXX®

Gjeometri të optimizuara

Gjatë zhvillimit të sistemit GEALAN-LUMAXX® gjeometria e përgjithshme e kornizave të dritareve është optimizuar në mënyrë që gjerësia e profilit të mbahet në minimum. Gjatë kësaj projektuesit i kushtuan vëmendje ekuilibrit midis vetive të izolimit termik dhe statikës, si dhe funksionimit të përsosur të kornizave të hekurta. Veprimi simetrik i ndarjes së ngushtë mono kontribuon gjithashtu në përdorimin fleksibil gjatë instalimit të dritareve.

 

lumaxx-3_09-1.jpg

Visibly less frame

A direct comparison proves it: The new GEALAN-LUMAXX® is significantly narrower than previous frame combinations. In the past, mullion designs often required a width of up to 150 mm and above. Heavy, unattractive bars ruined the window outline and let far less light into the room. Slim sightlines can finally be achieved with the new system, without forgoing ease-of-use and security.
Group-6-Copy-2.jpg
Group-6-Copy-3.jpg

No compromise

Despite the focus on narrow sightlines, the new sash/mullion profile doesn’t compromise when it comes to statics. Both use a particular steel which, due to its static properties, allows for elements of up to 2.30 m in white and 2.20 m in colour. In combination with STV® bonding technology, element sizes up to 2.50 m in white and 2.40 m in colour are possible.

Izolimi i optimizuar i nxehtësisë

Zhvillimi i një sistemi me vetitë më të mira të izolimit termik nuk është një rastësi, por rezultat i punës së synuar zhvillimore. Rezultatet flasin vetë. Llogaritjet e shumta kanë treguar vlera të shkëlqyera të termoizolimit. Që në fillim, qëllimi zhvillimor ishte arritja e një vlere termike të Uf– 0.92 W/m ²K, të përshtatshëm për shtëpi pasive në kombinim standard me çelik dhe përmes kësaj arritja e standardit për shtëpi pasive. Kjo mundësohet për shkak ë detajeve inovative në dizajnin e sistemit.

Ngjyrosje në sistemin S 9000

Shtresa akrilike e lyer është dyfish më e fortë se sipërfaqja PVC e dritareve të bardha. Karakterizohet nga rezistenca e jashtëzakonshme ndaj gërvishtjeve dhe rezistenca ndaj ndikimeve të motit. Gjysmë mat, e lëmuar dhe jo poroze G GEALAN-acrylcolor® sipërfaqja është rezistente ndaj akumulimit të pluhurit dhe papastërtisë. Nuk ka qërim apo thyerje dhe nuk ka nevojë për rilyerje të lodhshme. GEALAN-acrylcolor® dritaret janë pothuajse nuk kanë nevojë të mirëmbahen dhe jashtëzakonisht të lehta për t'u mirëmbajtur.

Ngjyra standarde GEALAN-acrylcolor®

RAL 7015: Gri si Rrasa
RAL 7016: Gri si Antraciti
RAL 7022: Umbra gri
RAL 7039: Gri si Kuarci
RAL 7040: Gri si Dritarje
RAL 8014: Kafe si Sepia
RAL 9005: E Zezë e Thellë
Argjend i ngjashëm me RAL 9007*
DB703*

* Ju lutemi shihni “Marrëveshjen speciale për ngjyrat metalike”.

RealWood - fletë metalike ekskluzive për dekor druri

Malt Lisi i Turner Realwood
Lis Xhenxhefili Realwood
Lis Mjalti Realwood
Lis i Amarantit Realwood
Lis Realwood Weissbach
Realwood RAL 7016
Realwood RAL 9010

Këto fletë nuk janë prej druri të vërtetë.

Fleta dekorative standarde

Lajthi
Lis i Artë
Deco RAL 7016 Gri si Grimca Antracidi
Deco RAL 7016 – Gri e çelët si e Antracitit
Sofër
Deco RAL 7001 – Gri e Argjendtë
Deco RAL 7012 – Gri si Bazalti
Deco RAL 7039 – Gri si Kuarci
Çokollatë

Jo standarde: Ngjyra të thjeshta, të grimcuara

Deco RAL 3005 – E kuqe si Vera
Deco RAL 3011 – E Kuqe e Kafenjtë
Deco RAL 5011 – Blu Metalike
Deco RAL 6005 – E Gjelbër si Myshku
Deco RAL 6009 - E Gjelbër si Bredhi
Deco RAL 7023 – Gri Betoni
Deco RAL 7035 – Gri e Hapur
Deco RAL 7038 – Gri Agat
Deco RAL 7044 – Gri Mëndafshi
Deco RAL 9001 – E Bardhë Kremi
Deco RAL 9003 - E Bardhë e Ndritshme
Deco RAL 9010 - E Bardhë e Pastër
Çokollatë
Kafe e Errët
E Gjelbër Monumenti

Jo standarde: Fleta dekorimi prej druri

Oregon
Lis Fshati
Lisi i Kënetës
E Errët si Lisi
Pisha e Malit
Dru Bredhi me Vija
Lis i Çelët
Meranti
AnTEAK
Arrë
Lajthia Natyrale
Vishnje
Dritë Lisi Sheffield
Siena PN Noce
Winchester XA

Jo standarde: Ngjyra të thjeshta, të lëmuara

Deco RAL 7016 – Gri e çelët si e Antracitit
Deco RAL 7004 - Gri e Butë
Deco RAL 7012 – Gri Bazaltike e lehtë
Deco RAL 7021 - Gri e Errët e Butë
Deco RAL 7039 – Gri e butë Kuarci

Jo standarde: Fleta me efekt metalik

Alux DB703
Platinum Bronze
Furçë Teli e Argjendtë
Furçë Teli Bronzi

Jo standarde: Ngjyra të thjeshta, mat

RAL 9010: E bardhë e Pastër Mat
RAL 9001: E Bardhë Kremoze Mat
E Zezë Mat
Kafe e Errët Mat
RAL 7016: Gri si Antraciti Mat

Lidhur sipas lajmeve të artikujve


GEALAN-LINEAR®: hedhja në treg e një sistemi të avancuar dhe të gjithanshëm profili

09/22/2021

GEALAN Fenster-Systeme ka në dorë bazën për sistemet bashkëkohore të dritareve dhe dyerve: tani është lëshuar sistemi i tij inovativ i profilit GEALAN-LINEAR ®. Dizajni i saj modern merr shenjat e sipërme: i qartë, linear dhe pa gdhëndje. Ai gjithashtu është i ngushtë në lartësitë e tij dhe lejon shumë dritë të hyjë në hapësirat e brendshme. Për më tepër, GEALAN i ri 74 mm ka gjithçka që arkitektët, prodhuesit e dritareve, ndërtuesit dhe rinovuesit presin nga një sistem bashkëkohor dhe i besueshëm.

 

 


 

GEALAN-LINEAR-08.jpg
A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH