Këshilla për prodhuesit e dritareve

Shërbimi për partnerët GEALAN

Përfitimet e informacionit të saktë

Nga udhëzuesi i produktit në dritaren e përfunduar

GEALAN u ofron prodhuesve të dritareve një gamë gjithëpërfshirëse shërbimesh që t'u ofrojnë klientëve ekzistues dhe të ardhshëm informacion në lidhje me vetitë specifike të dritareve sa më shpejt dhe me efikasitet. Në zonën e shkarkimit do të gjeni një shembul si partner i GEALAN:
 
  Informacioni
 • i produktit
 • Informacioni
 • i partnerit
 • Subvencionet
 • Llogaritësi i vlerave U
 • Udhëzimet
 • e shitjes
 • Materialet
 • e marketingut

Shfrytëzoni përfitimet e partneritetit

planung.jpg

Si një partner i regjistruar, ju keni akses në informacionin e përditësuar të produktit dhe burimet e detajuara të planifikimit. Hyr ose regjistrohu për të shkarkuar një informacion të mbrojtur.

Certifikata e Cilësisë GEALAN

Standardi ynë i cilësisë vlen jo vetëm për vetë GEALAN, por edhe për përpunuesit tanë. Kjo do të thotë që ne u japim klientëve tanë specifikime në lidhje me prodhimin e dritareve dhe mënyrën e trajtimit të profileve, të tilla si mënyrat më të mira për të tharë, ventiluar, mbajtur dhe ruajtur profilet. Gjatë kontrolleve të rregullta të cilësisë, ne rishikojmë pajtueshmërinë me këto specifikime të cilësisë dhe u japim kompanive të kualifikuara të ndërtimit të dritareve certifikatën tonë GEALAN Qualitäts-Zertifikat (Certifikata e Cilësisë GEALAN, GQZ) &ndash sepse natyra premium e produkteve GEALAN nuk përfundon në prodhimin e profilit, por vetëm kur dritarja me cilësi të lartë është instaluar plotësisht!

Motiv-2-GQZ.jpg

GEALAN dyqani online

Sistemi i porosive dhe informacionit për GEALAN

Mirë se vininë dyqanin online të GEALAN sistemin elektronik të porosisë dhe informacionit. Tani klientët e GEALAN mund të marrin informacion online në lidhje me profilet dhe aksesorët në dispozicion, të dërgojnë porosi në kohë reale dhe të kontrollojnë statusin e porosive të hapura.
Klientët mund të hyjnë praktikisht në çdo kohë, nga çdo kompjuter mjafton të jetë i lidhur interneti. Qoftë në shtëpi, në zyrë ose në rrugë, klientët mund të mbajnë nën vëzhgim porositë e tyre në GEALAN dhe madje edhe t 'i përditësojnë ato.

Gjithçka në një vend të vetëm

Të gjitha informacionet në lidhje me gamën e plotë të produkteve janë në dispozicion në internet në dyqanin online të GEALAN– nga raftet individuale deri te sistemet e dritareve të plota, nga dekoret e drurit deri te ngjyrat GEALAN-acrylcolor– si dhe detajet më të rëndësishme për secilin artikull. Këto përfshijnë materialin dhe ngjyrën, pamjen, madhësinë e njësisë dhe madhësinë e paketës, pajtueshmërinë e sistemit dhe produktet alternative.
Sistemi është i lehtë për t 'u përdorur edhe nga fillestarët. Klientët mund të shfletojnë shpejt dhe me rehati të gjitha artikujt e ofruar dhe të vendosin artikujt e dëshiruar në shportën e tyre të blerjeve. Artikujt e zgjedhur ruhen aty derisa të përfundojë porosia. Kjo metodë lejon klientin të kombinojë porositë e punës, duke përmbushur kështu madhësinë minimale të porosisë dhe/ose duke kursyer në tarifat e transportit.
Vetëm me një klik, mund të shihni të gjitha porositë e hapura dhe të përfunduara si edhe të kontrollohet statusi i tyre aktual. Klientët gjithashtu mund të bëjnë disa prej tyre të preferuara, akses pë të parë produketet mv popullore. Ata pastaj mund të zgjedhin shpejt produktin e dëshiruar pa pasur nevojë të kërkojnë në sistem ose të shfletojnë kategoritë dhe thjesht ta shtojnë atë në shportën e tyre të blerjeve.

Më i shpejtë, më i thjeshtë, më i drejtpërdrejtë

GEALAN_GO.jpg

Porositja pa letër ofron edhe përfitime të tjera. Meqenëse sistemi i porositjes dhe informacionit është i lidhur drejtpërdrejt me sistemin e brendshëm GEALAN të dhënat transferohen menjëherë. Komunikimi midis klientit dhe furnizuesit është më i shpejtë dhe më i drejtpërdrejtë se kurrë më parë. Mundësitë e gabimeve gjatë procesit të porosisë zvogëlohen, pasi klienti e përfundon vetë porosinë e tij. Janë parandaluar kthimi i përmasave ose gabime të tjera të mundshme që mund të ndodhin gjatë përpunimit të një porosie me faks ose telefon.
A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH