Softwari planifikues 3.0

GEALAN 's Planersoftware ofron mbështetje dixhitale për prodhuesit e dritareve, arkitektët dhe tregtarët në planifikimin e tregtisë së dritareve, planifikimin e projekteve, tenderimin dhe përgatitjen e citimeve.

Çfarë është Planersoftware 3.0?

Planersoftware 3.0 i GEALAN jo vetëm që ofron siguri të certifikuar planifikimi për çdo aspekt të sistemit të dritareve. Ajo gjithashtu ofron një pasqyrë të detajuar të gamës së produkteve GEALAN, duke përfshirë të gjitha variacionet, përfitimet dhe karakteristikat e veçanta të saj. Kështu, me ndihmën e këtij mjeti planifikimi, mund të krijohet një shumëllojshmëri e gjerë e formave të dritareve duke përdorur sistemet tuaja të dëshiruara të profilit. Për më tepër, mund të shtohen profile shtesë dhe lidhje të hapjes së dritares/zgjerime të kornizës. Softueri pastaj kontrollon dizajnin tuaj për realizueshmërinë dhe mban nën vëzhgim vlerat U, vlerat statike dhe madhësitë maksimale.

Nuk jeni ende përdorues i GEALAN Planersoftware 3.0? Pastaj versioni ynë demo ju jep një të parë të informacion paraprak të shumëllojshmërisë dhe mundësive që ofron.

Qasje e shpejtë në Planersoftware

https://planer.gealan.de

Për qasje të shpejtë në PSW 3.0, mënyra më e lehtë është të rezervoni URL-në e mësipërme – të dhënat tuaja të hyrjes ruhen pasi të jeni regjistruar dhe loguar nëpërmjet faqes së internetit të GEALAN.

Biblioteka

e medias

Nga praktika në praktikë: Planersoftware 3.0 ofron një zgjidhje praktike, me një ndalesë për të gjitha aspektet e planifikimit të sistemit të dritareve. Na lejoni t 'ju prezantojmë me këtë mjet GEALAN dhe mundësitë e tij me anë të videove të shumta.

Softwari planifikues 3.0

Për të përdorur online Planersoftware 3.0, së pari duhet të regjistroheni paraprakisht për portalin myGEALAN. Kur të regjistroheni, do të caktoheni tek Prodhuesi, Shpërndarësi ose Arkitekti i grupit të përdoruesve

Prodhuesit tregojnë numrin tuaj të klientit gjithashtu dhe rajonin e shitjes.

Shpërndarësit na këshillojnë për rajonin tuaj të shitjes kur regjistroheni – GEALAN më pas do t 'ju caktojë numrin tuaj të klientit. Ju lutemi tregoni edhe se me cilin prodhues dritaresh punoni.

Arkitektët ju lutemi deklaroni rajonin tuaj të shitjes kur regjistroheni.

 

Regjistrimi bëhet nëpërmjet këtij linku: myGEALANregistration.

 

Licencat mund të blihen në DBS | ZGJIDHJET DIGJITALE TË NDËRTIMIT Dyqan Online. Ju lutemi referojuni Dyqanit Online për çmimet. Mund të hysh atje me detajet e hyrjes në myGEALAN.

               

DBS-WinDo-Planning_en_Screen.png

Licencat e blerjes

Kur u regjistruat për myGEALAN, ju e caktuat veten në një nga grupet e përdoruesve Prodhues / Shpërndarës / Arkitekt. Tani mund të blini licenca për Planersoftware 3.0 në DBS Shop sipas grupit tuaj të përdoruesve (pa pagesë për arkitektët!).

 

Prodhuesi

 • Hyr në dyqanin DBS duke përdorur detajet e hyrjes myGEALAN
 • Vendosni nëse keni nevojë për një licencë kryesore ose shtesë *
 • Blerja e licencave të mëtejshme për modulet shtesë (aplikacion, matje, tingull, mbërthim) nëse është e nevojshme

*Licenca kryesore e vlefshme kërkohet vetëm një herë për çdo klient (numri i klientit). Të gjithë përdoruesit e tjerë që kanë të njëjtin numër klienti kanë nevojë vetëm për një licencë shtesë.

 

Shpërndarësi              

 • Hyr në dyqanin DBS duke përdorur detajet e hyrjes myGEALAN
 • Pastaj ju duhet vetëm një licencë shtesë për secilën.
 • Blerja e licencave të mëtejshme për modulet shtesë (aplikacion, matje, tingull, mbërthim) nëse është e nevojshme

 

Arkitekt

 • Planersoftware është në dispozicion për ju menjëherë pas regjistrimit me myGEALAN
 • Në faqen tonë të BIM mund të gjesh shtesa Archicadoseshtesa Revit®

 

Kodi

i licencës është futur në Planersoftware 3.0 në "Cilësimet" nën "Licencat".

Krijo një koncept ventilimi

Hap pas hapi

përdor mjetin tonë profesional për të krijuar një koncept ventilimi.

Një koncept ventilimi përcakton se si një ndërtesë banimi ose shtëpi është e ventiluar. Kur ju keni porositur për të krijuar një koncept ventilimi, klienti juaj dëshiron të përcaktojë nëse është e nevojshme një masë shtesë ventilimi, përveç dritareve. Në Gjermani, një koncept ventilimi bazuar në kërkesat e standardit të ventilimit din 1946-6 zakonisht përdoret për këtë qëllim. Ky koncept ventilimi përfshin:

 • Përcaktohet domosdoshmëria e të ashtuquajturave masa të ventilimit,
 • Propozohet
 • një sistem ventilimi efektiv, i pavarur nga përdoruesi
 • Nëse është e nevojshme: Janë specifikuar masa të mëtejshme të ventilimit të varur nga përdoruesi

Për të krijuar një koncept ventilimi nëpërmjet mjetit GEALAN, kërkohet një licencë e vlefshme për Planersoftware 3.0 (për hapat për grupin e përdoruesve, shih më lart nën "Licencat e blerjes").

 

Shkarko udhëzimet e konceptit të ventilimit (DE) »

Luftungsmodul.png

Qasja dhe informacioni i mëtejshëm në lidhje me Planersoftware 3.0

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH