Lajme nga GEALANI

Të rejat e fundit nga GEALAN

GEALAN-COMFORT®: Zgjidhja e gjumit premium në nivelin e dyshemesë tani është në dispozicion

GEALAN-COMFORT® është këtu: Me zgjidhjen e re të pragut të nivelit të dyshemesë, janë të mundura tranzicionet pa pengesa në përputhje me DIN 18040. Përveç kësaj, GEALAN-COMFORT® ofron një zgjidhje estetikisht të sofistikuar me një tranzicion të qetë pa një prag të dukshëm. Klientët e parë kanë qenë tashmë në gjendje të njohin pragun e ri të primeve GEALAN në praktikë.

Texino-Key-Visual-Landingpage.jpg

Sistemi juaj i dritareve mund të jetë më tepër se kaq: TEXINO krijoni nje shtëpi me teknologji inteligjente për fëmijët tuaj.

Lidhje perfekte në dhomat tuaja; Nëse zgjidhni një shtëpi inteligjente me TEXINO-s, ju mund të krijoni një shtëpi të rehatshme, të shëndetshme dhe të sigurt vetëm me disa klikime. Zbuloni të gjitha mundësitë e automatizimit të dritareve dhe dyerve dhe mënyrave sesi të përmirësoni shtëpinë tuaj me zgjidhjet e TEXINO bëjeni duke klikuar në faqen e internetit mbi emërtimin VEKO dhe GEALAN.

Keyvisual-news.jpg

GEALAN ju fton në Forumin Ndërkombëtar të së Ardhmes 2023

Forumi Ndërkombëtar i së Ardhmes i GEALAN do të zhvillohet përsëri në format hibrid në vitin 2023: Më 25 maj 2023, mbledhja kryesore e industrisë do të merret përsëri me tregun europian të dritareve. Në Forumin Ndërkombëtar të së Ardhmes 2023 nuk do të mungojë prezantimi i produkteve premium dhe mjeteve dixhitale nga GEALAN. Ashtu si në vitin e kaluar, të gjitha leksionet do të transmetohen online nëpërmjet transmetimit të drejtpërdrejtë.

Headerbild-GEALAN-KONTUR-mit-Alu-Deck-1.jpg

Forumi Ndërkombëtar i së Ardhmes 2022: GEALAN paraqet risi dhe zhvillime të reja

Përveç një kënvështrimi në të ardhmen e tregut të dritareve, Forumi Ndërkombëtar i së Ardhmes 2022 paraqiti gjithashtu risitë e produkteve, zhvillimet e reja dhe zgjidhjet dixhitale për industrinë. Vizitorët nga e gjithë Evropa ishin në gjendje të zbulonin portofolin e gjerë të produkteve dhe shërbimeve të GEALAN në vend në selinë qendrore në Oberkotzau si dhe nëpërmjet transmetimit të drejtpërdrejtë në internet.

header-fp.jpg

Forumi Ndërkombëtar i së Ardhmes 2022: ngjarja hibride GEALAN paraqet dritaren si tregun e së ardhmes

Dy ditë veprimtarie me një total prej dymbëdhjetë bisedash specialistike në dhjetë gjuhë, të organizuara për partnerët GEALAN nga e gjithë Evropa, të cilët ose morën pjesë personalisht ose u akorduan virtualisht: Forumi Ndërkombëtar i së Ardhmes 2022, mbajtur në një format hibrid për herë të parë ndonjëherë, nxorën në pah produkte të reja, prirje dhe zgjidhje dixhitale për industrinë e dritareve. Më shumë se 700 pjesëmarrës u bashkuan drejtpërdrejt ose nëpërmjet transmetimit online ose në ambjentet e veprimtarive në selinë e GEALAN në Oberkotzau.

header-hochregallager.jpg

Nis projekti multi-milion euro: Ceremonia e ndarjes së çmimeve për magazinën e nivelit të lartë GEALAN në Tana

Fillimi i ndërtimit për piketën e ardhshme GEALAN: Ceremonia themelore për një magazinë plotësisht të automatizuar të nivelit të lartë u zhvillua në vendin e prodhimit dhe logjistikës në Tana. Kostoja e projektit të ndërtimit është llogaritur në rreth 14 milion euro, duke e bërë atë një nga investimet më të mëdha të vetme në historinë e prodhuesit të profileve PVC. Kompania po planifikon të vërë në punë magazinën e re në gjysmën e parë të vitit 2024.

GEALAN-Internationales-Zukunftsforum-2022_1250.jpg

Forumi Ndërkombëtar i së Ardhmes i GEALAN më 2 dhe 3 qershor 2022 në një format të ri

Forumi Ndërkombëtar i së Ardhmes i GEALAN do të mbahet për herë të parë më 2 dhe 3 qershor 2022: Ekspertët tanë do të prezantojnë tendencat e industrisë dhe produktet e reja. Dr. Greiner (Strategjia e Mynihut) do të hapë formumin me një fjalim mbi strategjitë për ndërtimin e dritareve në kohë të jashtëzakonshme. Prezantimi u në selinë qendrore të GEALAN në Oberkotzau,por nje format hibrid i pa përdorur ndonjëherë ddo të mundësoj trasmetimin në të gjithë Evropën nëpërmjet stream.

VinylPlus-1920-x-824.jpg

Qëndrueshmëria e konfirmuar: GEALAN përsëri plotëson kërkesat e etiketës së produktit VinylPlus ®

GEALAN është ricertifikuar me etiketën e produktit VinylPlus ® – etiketa e qëndrueshmërisë për produktet e ndërtimit PVC. Kjo certifikatë e re është e vlefshme deri në vitin 2025.

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2023 GEALAN Fenster-Systeme GmbH