Historitë GEALAN

Përjeto histori emocionuese nga GEALAN

Njohuri autentike mbi biznesin e përditshëm, zgjidhjet inovative, partneritetet e besimit - të përmbledhura dhe të treguara ekskluzivisht në raportet e hulumtuara në vend.

GEALAN Baltik - Një vend i vogël me një uri të madhe

Për 25 vjet, GEALAN Baltik ka ndërtuar ura midis Evropës Perëndimore dhe shteteve baltike - dhe nga atje në kontinente të tjera. Ura për kalimin e mallrave, ura përmes të cilave inovacionet dhe shërbimet arrijnë tek klientët në mënyrë të drejtpërdrejtë dhe pa vonesa. Rytis Šmerauskas dhe Inga Valainytė e dinë se çfarë është e rëndësishme në këtë ndërtim urash, sepse ata menaxhojnë biznesin e GEALAN Baltik. Të dy gjithë jetën e tyre profesionale e kanë ndërtuar mbi industrinë e dritareve plastike.

GEANOVA-1250x540-EN.jpg

Mbikëqyrësi i ndërrimit - më pak konsum, më shumë stabilitet

Industria ka nevojë për energji. Shumë pushtet. Prodhimi i profilit të dritareve të GEALAN në vendin e saj Tanna konsumon aq energji elektrike në një ditë sa konsumon një familje mesatare prej katër personash në 25 vjet. Edhe në GEALAN, kjo energji elektrike vjen nga një prizë.

nachhaltigkeit-bei-gealan3_EN.jpg

Për më pak pasoja

Marleen Krysl është 24 vjeç dhe vjen nga Beilstein në distriktin Heilbronn. Që nga vjeshta 2021, ajo ka studiuar për një diplomë Master në Inxhinieri Mekanike në Universitetin Friedrich-Alexander të Erlangen-Nuremberg. Pas përfundimit të studimeve, ajo do të fokusohej dhe punonte në sektorin e energjisë së rinovueshme – ajo është e interesuar në zhvillimin e turbinave për hidrocentralet. Nga viti 2017 deri në vitin 2021, Marleen Krysl ka studiuar Inxhinieri Mekanike Ndërkombëtare në Universitetin e Shkencave të Aplikuara Hof. Fokusi i tezës së saj për diplomën në bachelor ishte në linjën e prodhimit të CO2 për profilat e dritareve GEALAN.

GEANOVA-21-1200x710-2.jpg

Punë bazuar në vlera

GEALAN ka miratuar kodin e vet të vlerave dhe dëshiron të jetojë sipas vlerave. Pse? Sepse një atmosferë e mirë pune nuk është rastësi, mbajtja e saj është një punë e vështirë. Sepse vlerat janë një sisteme navigimi që ofrojnë orientim. Të gjithë në kompani përfitojnë prej tyre.

22_Fichtelmann_1250.jpg

Blerësja më e mirë

Kur Rebecca Fichtelmann bën pazar, ajo nuk është duke kërkuar për bukë, kos dhe fruta. Rebecca Fichtelmann blen PVC dhe çelik me shumicë. Si drejtues e departamentit të blerjeve në GEALAN, ajo është përgjegjëse për çdo blerje duke bërë kërkimi çdo ditë. Nuk është detyrë e lehtë.

30_Acrylcolor_1250.jpg

Kohë të arta për GEALAN-acrylcolor®

Në rërën e lumit: një copëz ari! Në shkëmb: një venë prej floriri! Një kompani ka një prespektivë të artë kur ka një ide të mirë për produktin. GEALAN-acrylcolor® është një ide e artë. GEALAN e kaloi sfidën në vitin 1980 dhe prezantoi atë në enën e artë që është sot. Po e ardhmja? Shkëlqyese!

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2023 GEALAN Fenster-Systeme GmbH