Sistemi i profilit S 8000

për një mjedis të përkryer jetese.

Sistemi i profilit S 8000 demonstron fokusin e qëndrueshëm të GEALAN në nevojat e tregut. Objektivi i zhvillimit të këtij sistemi me raketa me zbritje dhe thellësi instalimi 74 mm ishte krijimi i një profili me kosto efektive me përdorim optimal të materialeve, për fabrikim më të lehtë dhe më efikas nga prodhuesit e dritareve.

Përfitimet e S 8000

Thellësia e instalimit 74 mm

Thellësia e instalimit prej 74 mm siguron izolim të shkëlqyer të nxehtësisë dhe zërit.

Përdorimi efikas i materialit

Përdorimi efikas i materialit në gjeometrinë e profilit kursen burimet dhe kështu ndihmon mjedisin

Efikasiteti ekonomik

Hapje e madhe dhe kryesore me elementët e mëdhenj të ngurtësimit të çelikut, me vetëm një çelik ngurtësues të nevojshëm për korniza, saçe dhe mullione

Ventilimi pasiv opsional

Sistemi i patentuar i ventilimit GECCO për një shkëmbim të kontrolluar midis ajrit të brendshëm dhe të jashtëm siguron përmirësim të klimës së dhomës dhe rehati më të madhe të jetesës.

Sipërfaqe të gjithanshme

I disponueshëm në një përzgjedhje të gjerë ngjyrash GEALAN-acrylcolor ® dhe fletë dekori druri (kokrrize druri)

Statikë: planifikim në shkallë të gjerë

Vëmendje e veçantë iu kushtua stabilitetit të profilit gjatë zhvillimit të sistemit S 8000. Dhomat kryesore për elementin e ngurtësimit të çelikut për këtë arsye u bënë të mëdha dhe korresponduese.

Rezultati është ngurtësia shumë e lartë fleksurale e elementeve standarde të ngurtësimit, e cila nga ana tjetër përfiton profilin e stabilitetit. Kjo hap derën për ndërtimin e elementeve të mëdha, dhe gjithashtu lejon prodhuesit e dritareve të përmbushin kërkesat specifike për dritare të mëdha.
 

 • Lartësia maksimale e elementeve të dritares përcaktohet nga gjerësia e dritares dhe sipërfaqja e përgjithshme rezultuese.
 • Kur dritaret janë të mëdha, elementet e dritareve u nënshtrohen forcave të lartësisë.
 • Elementet e ngurtësimit të çelikut të
 • qëndrueshëm sigurojnë ngurtësi të lartë fleksurale dhe lejojnë ndërtimin e dritareve të mëdha.
s8000iq-max_en.png

Struktura fleksibël me shumë hapje

S 8000 me pesë dhoma

   
8006x8092_RAL7016-1.png
 

  Stabilitet
 • i shkëlqyer falë elementëve të mëdhenj të ngurtësimit të çelikut në kornizë dhe brez
 • Lehtësisht për tu pastruar falë çmontimit të pjesës së madhe të kornizës.
 • I disponueshëm ose në dizajnin e thjeshtë , me kokrriza dyfishe të xhamit ose në dizajnin me kokrriza rrumbullake të xhamit.

S 8000 me gjashtë dhoma

  
  8003x8094-2.png
 

  Izolim i
 • jashtëzakonshëm falë gjashtë dhomave si në kornizë ashtu edhe në brez
 • Lehtësisht për tu pastruar falë çmontimit të pjesës së madhe të kornizës.
 • I disponueshëm ose në dizajnin e thjeshtë , me kokrriza dyfishe të xhamit ose në dizajnin me kokrriza rrumbullake të xhamit.

Ngjyrosja në sistemin S 8000

GEALAN ofron një gamë të gjerë opsionesh për shumllojshmërinë e ngjyrës në dritaret PVC. Një prej tyre është teknologjia e provuare sipërfaqes GEALAN-acrylcolor® Shtresa akrilike me ngjyrë është rezistente ndaj gërvishtjeve, motit dhe kërkon një mirmbajtje të thjeshtë. Kjo do të thotë se sistemet e dritareve me GEALAN-acrylcolor përmbushin kërkesat më të larta teknike dhe funksionale për sipërfaqe inovative me ngjyra.

Ekzistojnë gjithashtu një mori opsionesh për krijimin e profileve të dritareve dhe dyerve me ngjyra me gamën e gjerë të fletëve dekorative të GEALAN. Gama standarde ofron një spektër të gjerë ngjyrash. Tone dhe tekstura shtesë janë në dispozicion sipas kërkesës dhe sipas pronës.

GEALAN-acrylcolor® Ngjyrat standarde S 7000

RAL 7016: Gri si Antraciti
RAL 9005: E Zezë e Thellë
DB703*

* Ju lutemi shikoni "Marrëveshje e veçantë për ngjyrat metalike".

RealWood - fletë dekori ekskluzive prej druri

Malt Lisi i Turner Realwood
Lis Xhenxhefili Realwood
Lis Mjalti Realwood
Lis i Amarantit Realwood
Lis Realwood Weissbach
Realwood RAL 7016
Realwood RAL 9010

Këto fletë nuk janë prej druri të vërtetë.

Fletët standarde të dekorit

Lajthi
Lis i Artë
Deco RAL 7016 Gri si Grimca Antracidi
Deco RAL 7016 – Gri e çelët si e Antracitit
Sofër

Jashtë standartit: Ngjyra të thjeshta, pa kokrriza

Deco RAL 3005 – E kuqe si Vera
Deco RAL 3011 – E Kuqe e Kafenjtë
Deco RAL 5011 – Blu Metalike
Deco RAL 6005 – E Gjelbër si Myshku
Deco RAL 6009 - E Gjelbër si Bredhi
Deco RAL 7001 – Gri e Argjendtë
Deco RAL 7012 – Gri si Bazalti
Deco RAL 7023 – Gri Betoni
Deco RAL 7035 – Gri e Hapur
Deco RAL 7038 – Gri Agat
Deco RAL 7044 – Gri Mëndafshi
Deco RAL 7039 – Gri si Kuarci
Deco RAL 9001 – E Bardhë Kremi
Deco RAL 9003 - E Bardhë e Ndritshme
Deco RAL 9010 - E Bardhë e Pastër
Kafe e Errët
Çokollatë
E Gjelbër Monumenti

Jo-standarde: Fletët e dekorit prej druri

Oregon
Lis Fshati
Lisi i Kënetës
E Errët si Lisi
Pisha e Malit
Dru Bredhi me Vija
Lis i Çelët
Meranti
AnTEAK
Arrë
Lajthia Natyrale
Vishnje
Dritë Lisi Sheffield
Siena PN Noce
Winchester XA

Jo-standard: Ngjyra të thjeshta, të lëmuara

Deco RAL 7016 – Gri e çelët si e Antracitit
Deco RAL 7004 - Gri e Butë
Deco RAL 7012 – Gri Bazaltike e lehtë
Deco RAL 7021 - Gri e Errët e Butë
Deco RAL 7039 – Gri e butë Kuarci

Jo-standarde: Fletë me efekt metalik

Alux DB703
Platinum Bronze
Furçë Teli e Argjendtë
Furçë Teli Bronzi

Jo-standard: Ngjyra të thjeshta, mat

RAL 9010: E bardhë e Pastër Mat
RAL 9001: E Bardhë Kremoze Mat
E Zezë Mat
Kafe e Errët Mat
RAL 7016: Gri si Antraciti Mat

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH