Ne krijojmë kornizën.

GEALAN nuk i jep dritareve vetëm një kornizë – me profilet tona, ne jemi me të vërtetë duke vendosur trende në sistemet e dritareve PVC. Dhe mbi të gjitha, ne zhvillojmë zgjidhje inovative që u ofrojnë të gjithë partnerëve dhe klientëve tanë vlerë të vërtetë të shtuar. Në fushatën tonë të re GEALAN, ne tregojmë se korniza e duhur është një shqetësim i përbashkët për këdo anë e mbanë botës.

Si do të ishte bota pa kornizat tona?

GEALAN prodhon profile PVC me të cilat ndërtohen dritaret. Profilet tona përfshijnë mbi pesëdhjetë vjet njohuri – dhe risi të teknologjisë inovative.

Por GEALAN ka shumë më tepër për të ofruar: në mendje ne kemi gjithmonë nevojat e partnerëve tanë dhe gatishmëri për t'iu përshatur çdo zgjidhjeve.. Mjetet dixhitale mbështesin planifikuesit, nënkontraktuesit dhe shpërndarësit. Shërbimi dhe trajnimi i mëtejshëm mbështesin klientët GEALAN në punën e tyre të përditshme. Qëndrueshmëria në mendim dhe veprim ka ërë që GEALAN të mbrojë mjedisin dhe burimet për më shumë se 25 vjet.

Ne krijojmë kornizën. 

kampagne-pool.jpg

Vlerë e shtuar për të gjithë

Profilet PVC

me cilësi të lartë janë vetëm një gjë nga shumllojshmëria e produkteve. Kurth për të tjerët. GEALAN i kombinon të dyja: produktet dhe sistemet inovative përmbushin planifikimin e besueshëm dhe pa komplekse, shërbimin e ekspertëve dhe zgjidhjet dixhitale. Të gjitha nga një burim i vetëm. Duke ju lënë të përqendroheni në gjërat thelbësore: dritare të avancuara, dritare të sofistikuara teknikisht, dyer dhe sisteme me shinë.

 

Çfarë vlere të shtuar mund t 'ju ofrojmë?

Qëndrueshmëria sistemike

Qëndrueshmëria është më shumë se një trend për ne: GEALAN trajton çdo burim me kujdes. Dhe ne e kemi bërë këtë për më shumë se 25 vjet.

Profilet GEALAN PVC tashmë përbëhen nga një pjesë e madhe e materialit të ricikluar. Ne përkrahim elektricitetin e gjelbër dhe pasjen e një proçesi sa më efikas. Në mënyrë demonstrative, jemi dhe në shumë fusha si pionier të industrisë.

GEALAN nuk i jep dritareve vetëm një kornizë – ne zhvillojmë zgjidhje të qëndrueshme që marrin parasysh shmangien e problematikave që mund të ndodhin nesër.

Ne krijojmë kuadrin që kursen burimet dhe mbron mjedisin.

- Rreth fushatës.

GEALAN është mjaft mbresëlënëse, ne bëjmë llogari! Kështu që, na lejoni t 'ju tregojmë. Nga njëra anë natyrshëm janë profilet tona. Këtu dhe tani, kolegët tanë, do t 'ju japin një informacion shumë specifik rreth vlerave të shtuara të GEALAN:  

 

Ne duam të portretizojmë në mënyrë autentike atë që GEALAN ka për të ofruar – kjo ishte e rëndësishme për ne që në fillim. Nga idetë fillestare, përmbajtja specifike të gjitha u zhvilluan së bashku: qoftë reklama, fotografi ose tekste – çdo gjë është 100% GEALAN.

 

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH