Rreth fushatës sonë

"Ne krijojmë kornizën" – ky nuk është vetëm titulli i fushatës aktuale GEALAN, por gjithashtu përshkruan edhe vet udhëtimin tonë: NE, pra GEALANIS, shfaqemi në skena dhe reklama fotografike dhe kështu krijojmë vetë kornizën për këtë fushatë.

Çfarë fshihet pas kësaj?

Ajo duhet të jetë autentike – ne duam të përcjellim GEALAN në videot dhe imazhet tona të reja pa përdorur aktorë ose pa pasur nevojë të përdorim modele fotografish: sepse NE JEMI GEALAN!

Kush mund të përshkruajë qëllimet tona më mirë, të shpjegojë produktet tona më mirë, të shpjegojë shërbimin tonë në mënyrë më të besueshme se vetë punonjësit e GEALAN?

Ideja

Në kohët kur njerëzit po takoheshin pothuajse vetëm virtualisht për shkak të pandemisë, lindën idetë për "Ne krijojmë kornizën". Drejtuesit u mblodhën në takime online, ku hodhën ide përtej departamenteve dhe kufijve kombëtarë. Hartimet e para u paraqiten prodhuesve, tregtarëve, arkitektëve, shitësve me pakicë dhe konsumatorëve fundorë – ne duam të dimë: a e kuptojnë njerëzit mesazhin tonë? Me të vërtetë ne këta ?

Qartazi dhe shpejt ne kuptuam se : ne kemi nevojë për këtë perspektivë të parë nga jashtë – me reagime krtikike nga partnerë dhe shumë kolegë konstruktivë, më në fund u krijua fija e përbashkët e fushatës: nga njëra anë, dhe nga ana tjetër ne që duam të tregojmë në imazhet e përditshme se çfarë vlere vendimtare kanë profilet tona PVC. Nga ana tjetër, GEALAN gjithashtu ka kornizën përtej pasjes së një produkti të gatshmëm: shërbimet e besueshme, mjetet dixhitale, konceptet e personalizuara të vlerës së shtuar, këshillat e ekspertëve dhe trajnimi na bëjnë më shumë se thjesht një furnizues profili. “Si do të ishte bota pa korniza” është pastaj pyetja vendimtare, e paqartë, që na çon tek motivet tona të fushatës.

Rajonale dhe thjesht ne.

Në verë 2021, zona përreth dy vendeve gjermane të GEALAN në Oberkotzau dhe Tanna nuk ishte i sigurtë nga kamerat. Ndriçimi, drita e kuqe e kamerave, dhe dronët fluturues në kopshtet lokale, mbi fushat dhe peizazhet sportive janë të gjitha tregues se çdo gjë do të jetë gati për fushatën e ardhshme.

Vështirë se

ka njeri në kompani që nuk është i përfshirë në një farë mënyre në videot dhe fotografitë e reja. Kontaktet dhe vendndodhjet janë rregulluar, produktet dhe pajisjet janë vendosur, paketat e drekës janë sjellë, pishinat janë vënë në dispozicion, shtëpi të tëra janë përgatitur si vendndodhje për fotografitë Ose mjafton ti hidhni një sy prapaskenave dhe aktorëve amatorë në set dhe në këtë mënyrë merrni një impresion të parë rreth projektit të GEALANIT.

Faleminderit!

Falënderim për të gjithë ata që ndihmuan në nisjen e kësaj fushate!

Faleminderit atyre që kontribuan me idetë e tyre. Për ata që i kanë refuzuar dhe ata që i kanë ndihmuar të zhvillohen. Falë kritikave të shumtë, pa të cilat mund të kishim shkuar në drejtimin e gabuar. Për të gjithë ata që hartuan skenarët dhe setet e xhirimit dhe të gjithë ata që na ndihmuan gjatë ditëve të xhirimit. Dhe pastaj ishin njerëzit që në pjesën më të madhe kalonin orë të tëra para ose pas kamerës. Ata që mbushën pishinat me ujë 14 herë, bënë sanduiçe, dhe ngarkuan e shkarkuan makina!

Ju të gjithë krijuat kornizën pa të cilën kjo fushatë nuk do të ishte e mundur!

fussball-making-of.jpg
A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Do not miss any news!

I want to receive the newsletter "Reference Building of the Month" and GEALAN news via E-Mail (approx. twice a month) - free of charge and terminable at any time.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2023 GEALAN Fenster-Systeme GmbH