Ne krijojmë kornizën – për vizionin tuaj

A po planifikoni të përdorni produkte dhe sisteme me cilësi të lartë – dhe kërkoni mbështetje profesionale teksa e bëni këtë? Atëherë ju keni ardhur në vendin e duhur me GEALAN!

Si mund t'iu ndihmojmë?

Mjete

inteligjente, këshilla personale, kopje të gatshme të tenderit: kur është çështja e dritareve dhe dyerve, GEALAN u jep arkitektëve dhe planifikuesve këshilla dhe mbështetje për rinovimin dhe projektet e reja të ndërtimit – nga faza e planifikimit deri në dhënien e kontratave.

Duke përdorur Planersoftware 2.0 të GEALAN – një mjet online vetëm për planifikim – ju jeni të sigurt, pasi ju posedoni një mjet shumë të përshtatshëm për planifikimin tuaj. Të dhënat treguese BIM fituese çmimi në GEALAN ju ndihmon t 'i qaseni projektit tuaj të ndërtimit në mënyrë holistike në modelet 2D dhe 3D.

 

Shërbimi i këshillimit arkitektonik të GEALAN mund t 'ju ndihmojë me çdo pyetje tjetër që mund të keni: pavarësisht nëse jeni të interesuar në variantet e dritareve, opsionet e kombinimit ose dizajnin e përshtatur – këshilltarët e GEALAN janë në dispozicion personalisht për t' ju ndihmuar në planifikimin tuaj.

 

Çfarë mund t 'ju ofrojmë në detaje:

Profilet PVC me cilësi të lartë

Dëshironi që projekti juaj të impresionojë me dizajnin dhe estetikën e tij? Ja sesi ne mund të ju ndihmojë. Kërkoni sipërfaqe të mëdha xhami me ndarje të holla? Mos u shqetësoni! Po kërkon prona teknike specifike? Me profilet GEALAN, ju gjithmonë do të gjeni zgjidhjen e duhur!

Nga sistemi ynë premium i të gjitha xhamave në një sistem ekonomik me një pamje moderne – ju keni lirinë krijuese që të ndërtoni atë që dëshironi. Përfitimet shtesë krijohen nga produktet e lidhura me dritaret inteligjente, siç janë zgjidhjet e ventilimit dhe sensorët e mbrojtjes nga vjedhjet. Shërbimi ynë i Këshillimit Arkitektonik është i lumtur t 'ju ndihmojë në planifikimin dhe zgjedhjen e sistemeve të duhura.

Natyrisht janë të përfshira vlerat më të mira të izolimit termik dhe izolimit nga zhurmat.

Risitë e produktit tonë janë përfshirë tashmë si standarde edhe në teknologjinë e pakrahësueshme të sipërfaqes GEALAN-acrylcolor ®, xhami i thatë statik STV ®, një teknologji inovative ngjitëse, izolimi intensiv i bërthamësIKD ®, i cili arrihet duke shkumëzuar profilet.

Realizoni vizionin tuaj me GEALAN.

Zgjidhjet dixhitale

I përshtatur për nevojat e arkitektëve dhe planifikuesve, GEALAN ka një gamë të tërë mjetesh dixhitale të dobishme për të ofruar. Kjo do të thotë se nuk je vetëm në anën e sigurt, por gjithashtu merr asistencë unike dhe të ndërlikuar për planifikimin tënd të përditshëm.

Planifikimi në mënyrë të qëndrueshme

Përdorimi me kujdes i burimeve të kufizuara të planetit tonë kërkon planifikim largpamës. Arkitektët mbajnë një përgjegjësi të veçantë në aspektin e qëndrueshmërisë, sepse ata krijojnë hapësira jetese dhe ndërtesa që zgjasin me dekada. Megjithatë, një ndërtesë nuk bazohet vetëm në jetëgjatësinë e saj. Planifikimi dhe ndërtimi i qëndrueshëm tashmë po kërkohet gjithnjë e më shumë në tendera. Sepse shoqatat arkitektonike, thonë se në të ardhmen, ndërtesat do të maten më tepër sipas qëndrueshmërisë së tyre mjedisore, ekonomike dhe sociale, dhe vlera e tyre do të gjykohet sipas këtyre tre faktorëve. GEALAN ka mbrojtur në mënyrë të dukshme mjedisin dhe lëndët e para për dekada, duke kontribuar kështu në përdorimin e përgjegjshëm të energjisë dhe materialeve të ndërtimit.

A jeni në dijeni se sa të qëndrueshme janë dritaret tona PVC? Falë sytheve të riciklimit të mbyllura 100% , profilet PVC kursejnë lëndë të parë dhe energji të vlefshme. Edhe ju mund të lini një gjurmë afatgjatë dhe të qëndrueshme– duke përdorur dritare dhe dyer PVC nga GEALAN.

Ky është GEALAN

Grupi

i kompanive GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë të profileve plastike të Evropës për sistemet e dritareve dhe dyerve. Si një ofrues inovativ i sistemit, GEALAN mund t 'u ofrojë partnerëve të saj një gamë gjithëpërfshirëse shërbimesh. Shërbimet tona perfshijnë edhe konsulenca në arkitekturë dhe inxhenieri ndërtimi të cilat kanë funksion ndihmues dhe mbështetës për arkitektët dhe inxhinierët në punën e tyre të përditshme. Mjetet inteligjente thjeshtësojnë planifikimin dhe tenderimin. Kurset e trajnimit dhe seminaret pajisin me informacion partnerët tanë duke i informuar per risit e fundit të GEALAN.

Ne krijojmë kornizën.

Zbuloni më shumë rreth fushatës sonë.

Në përmbledhjen e fushatës
A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Partneri yt i kontaktit
Këshillimi

ynë arkitektonik dhe shërbimet e inxhinierisë strukturore mbështesin  arkitektët dhe planifikuesit me ekspertizën e tyre.

Softueri i planifikuesit dhe BIM

Planersoftware i ri 2.0 është në gjendje të gjenerojë automatikisht dritare dhe dyer BIM për Revit® dhe IFC. 

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH