GEALAN ofron diferencim të vërtetë

Pavarësisht nëse janë produktet që ju diferencojnë nga konkurrenca juaj – zgjidhjet dixhitale i mbajnë automatikisht opsionet tuaja të hapura – ose këshillat e ekspertëve të përshtatura për kompaninë tuaj: GEALAN krijon kornizën e duhur për suksesin tuaj.

Si mund t'iu mbështesim

GEALAN mbështet partnerët e saj për të qën lojtarë të fortë në treg. Diferencimi nga konkurrenca është një faktor vendimtar për suksesin. Në mënyrë që kjo të ketë sukses, GEALAN bën të mundur produktet me pika reale dhe unike të shitjes. Për t 'u mundësuar partnerëve tanë të këshillojnë klientët dhe palët e interesuara shpejt dhe me kompetencë, GEALAN ofron mbështetje shtesë për prodhuesit dhe tregtarët e dritareve në formën e trajnimeve dhe seminareve, informacionit të saktë, udhëzuesve të gatshëm dhe mjeteve dixhitale

Përfitimet e produktit

Dritaret

tona prej PVC dhe zgjidhjet e produkteve përreth dritareve ju bëjnë të dalloheni nga masa. Përveç kësaj, risitë e produktit GEALAN përbëjnë standard.

Çfarë nënkuptojmë me këtë? Teknologjitë e jashtëzakonshme të sipërfaqes sigurojnë një pamje me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme. Teknika të veçanta ngjitëse lejojnë prodhim ekonomik dhe elementë të mëdhenj për më shumë dritë në dhomë. Profilet që janë mbushur me shkumë në fabrikë thjeshtojnë prodhimin dhe përmirësojnë termoizolimin. 

A jeni duke kërkuar për zgjidhje specifike të produktit për biznesin tuaj? Ne kemi përgjigjen e duhur për të gjitha pyetjet tuaja për ju dhe biznesin tuaj. Nga sistemet premium tërësisht prej xhami deri te sistemet ekonomike për çdo nivel prodhimi - me gamën tonë të gjerë, ne ju mundësojmë të përmbushni çdo kërkesë të klientit.

Ne zbatojmë dixhitalizimin për ju.

Ne e dimë: dixhitalizimi i prodhimit të dritareve ofron potencial të madh – por gjithashtu ju paraqet sfida të mëdha. Hyrjet dhe proceset manuale, zgjidhjet e fragmentuara për mirëmbajtjen e të dhënave kryesore - ne kujdesemi për të gjitha këto dhe për ju! Pavarsisht nëse janë produkte shërbime, çmime etj.: Ofruesi i sistemit tuaj, GEALAN sigurohet që çdo gjë të përditësohet gjithmonë automatikisht. Mos ngurro të na kërkosh zgjidhje të personalizuara. Ne gjithashtu ju ofrojmë formate të të dhënave të sigurta për të ardhmen.

Përqendrohuni në biznesin tuaj të përditshëm – GEALAN do të kujdeset për sfidat dixhitale prapa tij.

Konsulencë me vlerë të shtuar

GEALAN nuk ju jep dritareve vetëm një kornizë – ne gjithashtu ju mbështesim në në zhvillimin e biznesit tuaj. Ne ju ofrojmë këshilla të besueshme – nga udhëzuesi i produktit deri tek dritarja e përfunduar.

Më konkretisht: ne i ndihmojmë klientët tanë të shesin më shumë dritare. Koncepti unik GEALAN: ne përforcojmë pikat tuaja të forta dhe përqendrohemi që të keni vërtetë një vlerë reale të shtuar për ju dhe klientët tuaj. 

Dëshironi të kaloni në sistemin tonë GEALAN? Kontaktoni me ne: së bashku me ju, ne zhvillojmë një plan – dhe ofrojmë mbështetje në zbatimin efikas të tij.

Profilet e qëndrueshme

Të punosh në mënyrë të qëndrueshme është një veçori në ditët e sotme. Në shumë raste, qëndrueshmëria është e detyrueshme.

Për shembull, shumë autoritete lokale tani japin kontrata publike ndërtimi vetëm nëse përmbushen kriteret miqësore ndaj mjedisit dhe burimeve të efektshme. Në sektorin privat, gjithashtu, përmbajtja e ricikluar, efikasiteti i energjisë ose izolimi termik në dritare dhe dyer po luajnë një rol gjithnjë e më të rëndësishëm kur zgjedhin elementë të përshtatshëm për katër muret e tyre.

Tenderat

bashkiakë po kërkojnë gjithnjë e më shumë përmbajtje të ricikluara në përdorimin e materialeve të ndërtimit. GEALAN përpunon plastikën e ricikluar në sistemet e profilit të tij - dhe ndihmon në përmbushjen e kërkesave të tilla si edhe standardet më të larta teknike dhe për të mbrojtur mjedisin. Sepse PVC mund të riciklohet deri në shtatë herë pa asnjë humbje të cilësisë.

Ky është GEALAN

Grupi

i kompanive GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë të profileve plastike të Evropës për sistemet e dritareve dhe dyerve. Ne vendosim tendenca reale me anë të sistemeve inovative të dritareve, sipërfaqeve dhe zgjidhjeve dixhitale.

Profilet GEALAN janë projektuar, prodhuar dhe shpërndarë nga vet kompania. Ato janë baza për të bërë sisteme dritaresh, dyer dhe zgjidhje moderne me shinë që janë jashtëzakonisht të bukura, jashtëzakonisht të fuqishme dhe veçanërisht të sigurta – dhe duke i pajisur ato me vlera të larta termoizoluese.

Si një ofrues inovativ në realizimin e profileve të dritareve dhe dyerve plastike, GEALAN mund t 'u ofrojë partnerëve të saj një gamë gjithëpërfshirëse shërbimesh. Kurset e trajnimit dhe seminaret pajisin me informacion partnerët tanë duke i informuar per risit e fundit të GEALAN

 

Ne krijojmë kornizën.

Zbuloni më shumë rreth fushatës sonë.

Në përmbledhjen e fushatës
A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH