Jo të gjitha dritaret PVC janë krijuar njësoj.

Dritaret e bëra nga gjenerata e fundit e sistemeve të profilit GEALAN jo vetëm që duken tërheqëse, por gjeometritë e sofistikuara të profilit janë perfeksionuar gjithashtu deri në detajet e fundit për të kënaqur të gjitha kërkesat teknike.

Avantazhet e profileve të dritareve GEALAN

Jetëgjatë

Dritaret e bëra nga profile PVC janë të lehta për t 'u pastruar dhe kërkojnë shumë pak mirëmbajtje. Rezistent ndaj shumicës së ndikimeve klimatike dhe mjedisore, ato kanë një jetë të gjatë.

A janë të rehatshme?

Dritaret e bëra nga profilet me shumë hapje GEALAN sigurojnë që nxehtësia të qëndrojë brenda dhe zhurma jashtë. Ato ofrojnë siguri dhe rehati dhe prodhojnë një atmosferë jetese të pagabueshme.

Individual

Zgjedhja e gjeometrisë së profilit, mekanizmi i hapjes dhe nënndarja e panelit të dritares ndikon në karakterin individual. Me profilet GEALAN janë të mundshme edhe forma të pazakonta të dritareve.

I gjithanshëm

Për të marrë parasysh shijet dhe stilet e ndryshme arkitekturore, teknologjia moderne e dritareve mund të realizohet jo vetëm në të bardhë, por edhe në GEALAN-acrylcolor ® ose me dekor ose me fletë druri.

Një shikim mbi sistemet e dritareve

GEALAN-KUBUS®

Sistemi GEALAN-KUBUS® përcakton një idiomë të re dizajni për dritaret prej vinili në arkitekturë. Ajo ofron hapësira të mëdha prej xhami për më shumë dritë dhe transparencë, dhe liri më të madhe të dizajnit.

S 9000

Platforma S 9000 është talenti i gjithanshëm i sistemeve të profilit GEALAN, një sistem i gjithanshëm, modern për dritaret, dyert dhe dyert me shinë. Me vulë qendrore ose ulje , do të keni dritare të përshtatshme për shtëpitë dytësore ose ato historike, gjithçka është e mundur me S 9000.

S 8000

Objektivi i zhvillimit të këtij sistemi me raketa me zbritje dhe thellësi instalimi 74 mm ishte krijimi i një profili me kosto efektive me përdorim optimal të materialeve, për fabrikim më të lehtë dhe më efikas nga prodhuesit e dritareve.

S 7000

Sistemi i profilit S 7000 ka një thellësi instalimi prej 74 mm. Dizajni i brendshëm inteligjent i pesë dhomave parandalon formimin e urave termike dhe në këtë mënyrë optimizon performancën izoluese të nxehtësisë.

GEALAN-LINEAR®

Dizajni i qartë dhe këndor i GEALAN-LINEAR® ka një cilësi freskuese të përjetshme dhe është në përputhje me gjuhën moderne arkitekturore. Sidomos në ndërtesat e reja, format këndore dhe linjat e qarta përcaktojnë trend ndaj fasadave të hapura dhe të projektuara duke i dhënë rendësi çdo detaji.

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2023 GEALAN Fenster-Systeme GmbH