Biblioteka e mediave për planifikuesit të softuerit

Nga praktika për praktikë: GEALAN mbështet prodhuesit, arkitektët dhe tregtarët e dritareve

Versioni 2.0 i softuerit planifikues ofron zgjidhje me një ndalesë: Duke filluar me planifikimin, tenderimin dhe kuotizacionet për dritaret, mjeti dixhital ofron mbështetje në llogaritjen e një game të gjerë të formave të dritareve me sistemet e profilit të dëshiruar.

Softueri i planifikuesit | Fiksimi

Versioni 2.0 i softuerit planifikues të GEALAN mbështet arkitektët, prodhuesit e dritareve dhe tregtarët në punën e tyre të përditshme. Moduli i rregullimit në dispozicion e bën përzgjedhjen e materialeve fiksuese të kërkuara më të lehtë. Mjeti llogarit dhe analizon forcat që veprojnë në pikat e fiksimit, duke u ofruar përdoruesve gjithashtu një mënyrë të thjeshtë për të garantuar fiksimin e sigurt të elementëve të dritares. Përdoruesit mund të zgjedhin opsionet e rregullimit në mënyrë më të saktë.

Softueri i planifikuesit | Izolimi i zërit

Versioni 2.0 i softuerit planifikues të GEALAN mbështet arkitektët, prodhuesit e dritareve dhe tregtarët në punën e tyre të përditshme. Moduli i disponueshëm i izolimit të zërit u mundëson përdoruesve të përcaktojnë një vlerë të vërtetë izolimi Rw për një dritare të ndërtuar. Faktorët e llogaritjes së izolimit të zhurmave në profile, xham, zgjatime, bashkime dhe pragje, ndër të tjera. Një llogaritje akustike e dritares së instaluar Rw,res mund të kryhet gjithashtu duke përfshirë nyjen e instalimit.

Softueri i planifikuesit | Shabllonet e formatit

Versioni 2.0 i softuerit planifikues të GEALAN mbështet arkitektët, prodhuesit e dritareve dhe tregtarët në punën e tyre të përditshme. Modelet e formatit mund të përshtaten, duke siguruar që printimi të përmbushë të gjitha kërkesat. Videoja jonë ju tregon mundësitë.

- Nuk gjetët gje?

Kthimi tek kategoritë e tjera është këtu

Në përmbledhjen e bibliotekës së medias
A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH