GEALAN-COMFORT®: Zgjidhja e gjumit premium në nivelin e dyshemesë tani është në dispozicion

GEALAN-COMFORT-01.jpg

GEALAN-COMFORT® është këtu: Me zgjidhjen e re të pragut të nivelit të dyshemesë, janë të mundura tranzicionet pa pengesa në përputhje me DIN 18040. Përveç kësaj, GEALAN-COMFORT® ofron një zgjidhje estetikisht të sofistikuar me një tranzicion të qetë pa një prag të dukshëm. Klientët e parë kanë qenë tashmë në gjendje të njohin pragun e ri të primeve GEALAN në praktikë.

Ajo u zbulua dhe u njoftua disa kohë më parë – zgjidhja e re premium threshold e GEALAN është tani në dispozicion të të gjithë prodhuesve të dyerve të përparme dhe të ballkonit. Varianti i nivelit të dyshemesë bazohet në pragun standard të provuar dhe testuar të GEALAN: Fabrikuesit që tashmë instalojnë këtë prag 20 mm nga GEALAN me përbërjen e saj të qëndrueshme dhe izoluese të nxehtësisë së PVC dhe aluminit tani mund të zbatojnë lehtësisht variantin premium GEALAN-COMFORT® prej tij – tranzicionet pa pengesa janë të mundura me flush të ri të zgjidhjes GEALAN me dyshemenë. Mund të zbatohet si për dyert e shtëpisë ashtu edhe të ballkonit në sistemin GEALAN S 9000. 

 

Përvoja e parë praktike në Walter Fensterbau 

Kompania Walter Fensterbau nga Augsburg tashmë ka qenë në gjendje të shikojë më nga afër gjumin e ri GEALAN premium – e madje ta vendosë atë në tavolinat e prodhimit – siç e përshkruan menaxheri i fabrikës Herbert Höß: "Ne ndërtuam një derë ballkoni me dy gjethe në sistemin GEALAN S 9000 AD në një ndalesë mostër dhe arritëm të familjarizoheshim me GEALAN-COMFORT® dhe punën këtu." 

Që nga viti 1996, Walter Fensterbau punon me zgjidhjet e pragut GEALAN, aktualisht me pragun standard prej 20 mm mbi të cilin bazohet GEALAN-COMFORT®. Herbert Höß: "Pra, tashmë kemi njohuritë bazë në shtëpi, gjë që na ndihmon të zgjerojmë gamën tonë të produkteve. Përveç kësaj, GEALAN-COMFORT® është shumë e parafabrikuar dhe shumë intuitive për t'u përpunuar, kjo është përshtypja jonë e parë."

Pas përvojës së parë praktike me gjumin e ri GEALAN premium, Walter Fensterbau tashmë ka qenë në gjendje të përjetojë përfitime të mëdha për prodhimin e vet, siç e përshkruan menaxheri i fabrikës: "Ne prodhojmë plotësisht automatikisht. Një avantazh vendimtar këtu është se ne duhet të largohemi nga thellësia e instalimit minimalisht kur përpunojmë GEALAN-COMFORT®. Kjo do të thotë se unë mund të marr pragun e ri nëpërmjet prodhimit të serive plotësisht të automatizuara, ta prodhoj atë si standard dhe nuk kam pse të filloj një ndërtim të veçantë."

Teoria dhe praktika në Augsburg: GEALAN stërvit dhe mbështet Walter Fensterbau në prodhimin dhe futjen e pragut të ri të nivelit të dyshemesë (burimi: Walter Fensterbau). 

 

Punë premium, aftësi premium

Avantazhet e mëdha teknike të sistemit të ri GEALAN sleeper: pa ndalesë, tranzicione të nivelit të dyshemesë, pajtueshmëri maksimale të sistemit, cilësi maksimale. Një vulë mekanike e uljes – e provuar në rreth një milion cikle prove – siguron shtrëngimin e shiut dhe papërshkueshmërinë e erës. Profilet e shkelura prej alumini për flush kompensimin e nivelit me dyshemenë përdoren para vulës së uljes. Boshllëqet midis profileve të aluminit përdoren për të shkarkuar ujin e shiut në mënyrë të synuar nëpërmjet nivelit të pragut të prirur në sistemet e kullimit në rrjedhën e sipërme në vend. Bulonat rrotulluese dhe pllakat goditëse të integruara posaçërisht në gamë mund të përdoren për ndërtimin e elementeve të kthesës dhe mullirit me pragun e nivelit të dyshemesë.  

Përveç kësaj, fjetësit GEALAN janë të përshtatshëm për mullirin e kontureve. Në këtë mënyrë, kalimi midis pragut dhe kornizës mund të bëhet edhe më tërheqës nga pikëpamja vizuale. 

 

Sistemi modular si një avantazh për procesorët 

Bazuar në pragun standard prej 20 mm, dizajni GEALAN-COMFORT® mund të përdoret në mënyrë fleksibël në sistemin S 9000, me sisteme të tjera GEALAN për t'u ndjekur. Kjo e bën pragun premium të nivelit të dyshemesë të përshtatshëm për projektet e rinovimit si dhe për tranzicionin pa pengesa në ndërtesat e reja. GEALAN-COMFORT® mund të kombinohet kështu në një produkt premium që krijon vlerë reale të shtuar në sistemet GEALAN të provuara.  

Herbert Höß shkon përtej avantazheve teknike të GEALAN-COMFORT® për kompaninë e tij Walter Fensterbau: "Në GEALAN, kam kontaktet e mia të provuara, e di se me kë mund të ulem dhe të zgjidh problemet, nëse ka. Çdo gjë nga një burim i vetëm, siç thotë thënia. Kështu e imagjinoj!"  

 

Shmangni pengesat e së ardhmes tani

Me të dy variantet e pragut në dispozicion, GEALAN jep kontributin e saj të menduar mirë për të shmangur rreziqet e tretshme dhe për të mundësuar lëvizje të sigurta për të gjithë në çdo situatë. Pra, nëse tashmë jeni duke menduar për të ardhmen kur ndërtoni apo rinovoni një shtëpi sot, tashmë mund të krijoni tranzicione të qëndrueshme për të gjithë brezat. Me një tranzicion të qetë pa një prag të dukshëm, GEALAN-COMFORT® mundëson jo vetëm një zgjidhje pa pengesa, por edhe një zgjidhje estetikisht veçanërisht të sofistikuar. 

 

Linket e lidhura:

Marc-Schenk

Marc Schenk

28.11.2023

Artikujt më të fundit

header-GEALAN-KONTUR-ac.jpg

Mundësi të reja me GEALAN-acrylcolor®: Sipërfaqe premium e disponueshme në sistemin GEALAN-KONTUR®

Zgjerimi i sipërfaqes me ngjyrë GEALAN-acrylcolor® brenda sistemeve të profilit GEALAN vazhdon: GEALAN-KONTUR® i drejtpërdrejtë i gjithanshëm me sipërfaqen PMMA të cilësisë së lartë është tani gjithashtu i disponueshëm. Përveç kësaj, gama e produkteve acrylcolor® GEALAN është zgjeruar.

header-ff2024-news.jpg

GEALAN paraqet zgjidhje të bëra enkas në Fensterbau Frontale 2024 në një format të pazakontë panairi tregtar

Panairi kryesor i tregtisë në botë Fensterbau Frontale 2024 ishte i gjithi rreth një koncepti të jashtëzakonshëm kabinë në GEALAN: Për herë të parë, zona e ekspozitës GEALAN prej pothuajse 900 metra katrorë u projektua me fokus në grupin e synuar në pesë kubikë të ndryshëm me temë. Formati i pazakontë u prit shumë mirë nga vizitorët e panairit tregtar.

Texino-Key-Visual-Landingpage.jpg

Sistemi juaj i dritareve mund të jetë më tepër se kaq: TEXINO krijoni nje shtëpi me teknologji inteligjente për fëmijët tuaj

Lidhje perfekte në dhomat tuaja; Nëse zgjidhni një shtëpi inteligjente me TEXINO-s, ju mund të krijoni një shtëpi të rehatshme, të shëndetshme dhe të sigurt vetëm me disa klikime. Zbuloni të gjitha mundësitë e automatizimit të dritareve dhe dyerve dhe mënyrave sesi të përmirësoni shtëpinë tuaj me zgjidhjet e TEXINO bëjeni duke klikuar në faqen e internetit mbi emërtimin VEKO dhe GEALAN.

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH