GEALAN paraqet zgjidhje të bëra enkas në Fensterbau Frontale 2024 në një format të pazakontë panairi tregtar

header-ff2024-news.jpg

Panairi kryesor i tregtisë në botë Fensterbau Frontale 2024 ishte i gjithi rreth një koncepti të jashtëzakonshëm kabinë në GEALAN: Për herë të parë, zona e ekspozitës GEALAN prej pothuajse 900 metra katrorë u projektua me fokus në grupin e synuar në pesë kubikë të ndryshëm me temë. Formati i pazakontë u prit shumë mirë nga vizitorët e panairit tregtar.

GEALAN është zhvilluar jashtëzakonisht që nga paraqitja e fundit në Fensterbau në vitin 2018: Që atëherë, pothuajse 100 milionë euro janë investuar në infrastrukturën moderne dhe zhvillimet e produkteve në të gjithë Grupin. Gjatë kësaj kohe janë regjistruar shumë çmime, duke përfshirë departamentin e prodhimit të veglave brenda shtëpisë, si një punëdhënës kryesor ose së fundmi si një nga 100 kampionët më të mirë të novacioneve të SME-ve gjermane, si dhe disa çmime BIM dhe një furnizues Oscar janë regjistruar gjatë kësaj kohe. Zhvillimi i shquar i kompanisë ishte gjithashtu i dukshëm në stendat novatore të panairit të tregtisë në Fensterbau Frontale 2024: Në pesë kubikë të projektuar në mënyrë të habitshme, portofoli GEALAN u strukturua pikërisht sipas temave të grupeve të synuara.   

Një total prej pesë kubash me temë u bënë të përshtatura për kërkesat dhe nevojat e prodhuesve të dritareve, tregtarëve, arkitektëve dhe planifikuesve dhe të pajisura me produkte dhe sisteme përkatëse, duke mbështetur mjetet dixhitale dhe shërbimet e dobishme në botët GEALAN të përpiluara në mënyrë të përshtatshme. Një kub i veçantë qëndrueshmërie tregoi gjithashtu mënyra për të punuar në një mënyrë veçanërisht miqësore ndaj mjedisit dhe kursimit të burimeve. 

Motoja e panairit tregtar "Designed for you " shprehte afërsinë e GEALAN-it me klientët dhe partnerët: Ofrimi i zgjidhjeve novatore për të gjitha palët e përfshira në zinxhirin e vlerës së dritareve – ky pretendim është gjithashtu një përparësi kryesore për GEALAN jashtë panaireve tregtare.   

 

Këto ishin kubat tona GEALAN në Fensterbau Frontale 2024

Projektuar për performancën tuaj

Prodhuesit e dritareve mësuan më shumë rreth sistemeve dhe teknologjive novatore për tregun e tyre, veçanërisht rreth mundësive të jashtëzakonshme të teknologjisë së sipërfaqes GEALAN-acrylcolor®.  

Profilet moderne, lineare të dritareve dhe dyerve i japin formë zeitgeistit në fasadat trendy: si sistemet e projektimit GEALAN-KUBUS®, GEALAN-KONTUR® dhe GEALAN-LINEAR®. Por sistemet e profilit vizualisht mbresëlënës mund të bëjnë edhe më shumë: Vlerat e jashtëzakonshme të performancës bëjnë të mundur prodhimin e dritareve dhe dyerve të izoluara në thellësi të ndryshme të instalimit dhe me një liri të madhe të dizajnit, të cilat gjithashtu ofrojnë mbrojtjen më të mirë të mundshme kundër tentativave për vjedhje. Statika e tyre e shkëlqyer lejon elemente të mëdha me një proporcion të lartë xhami, të cilat lejojnë shumë dritë në brendësi. Kjo u tregua në mënyrë mbresëlënëse në elementë 2.60 metra të lartë. Për herë të parë, sistemi i ri GEALAN-KONTUR® gjithashtu mund të ndihej dhe të përjetohej me avantazhet e teknologjisë së sipërfaqes GEALAN-acrylcolor®. Për më tepër, opsioni i aluminit i sistemit PVC u bëri përshtypje vizitorëve të panairit tregtar përsa i përket dizajnit dhe funksionit. GEALAN-KONTUR® ishte gjithashtu në gjendje të demonstronte pronat e saj të qëndrueshme dhe të kursimit të burimeve në Kubin e Qëndrueshmërisë fqinje, ku u ekspozuan profile me përmbajtje të ricikluar prej 60% e më shumë. Një pikë kulmore e dizajnit shtesë në kabinën GEALAN ishte variacioni i ri, jashtëzakonisht i hollë GEALAN-LUMAXX në sistemin GEALAN-LINEAR®.  

Profilet GEALAN mund të kombinohen edhe me avantazhet teknike dhe vizuale të sipërfaqes premium GEALAN-acrylcolor®. Finishi PMMA me cilësi të lartë ka vendosur standarde për profilet e dritareve dhe dyerve që nga viti 1980 - ngjyrafast, polyvalente, durable dhe robuste si asnjë tjetër. Dhe tani është në dispozicion me një trup bazë të errët, i cili lejon një estetikë veçanërisht elegante nga një burim i vetëm.  

Një risi e vërtetë ishte gjithashtu një pjesë e kësaj zone ekspozite GEALAN që ia vlen të shihet dhe të përjetohet: Fabrikuesit që tashmë instalojnë pragun e provuar dhe testuar prej 20 mm nga GEALAN me përbërjen e saj të qëndrueshme dhe izoluese të nxehtësisë së PVC dhe aluminit tani kanë mundësinë të zbatojnë lehtësisht variantin premium të nivelit të dyshemesë GEALAN-COMFORT® – i mundshëm si për dyert e shtëpisë ashtu edhe të ballkonit në sistemin S 9000.  

Kubi i performancës kishte për qëllim kryesisht prodhuesit dhe procesorët. Në këtë zonë kabinash, GEALAN paraqiti zgjidhje moderne dhe të sofistikuara për të gjitha kërkesat dhe në të gjitha thellësitë e ndërtimit. Përveç kësaj, portofoli u projektua përtej kufijve kombëtarë dhe gjithashtu kishte zgjidhje të optimizuara për tregjet përkatëse për Francën, Hollandën, Italinë, Spanjën dhe Evropën Jugore në përgjithësi. 

 

Pikat kryesore të mëposhtme mund të përjetohen me të gjitha avantazhet dhe mundësitë:   

 

 

Smart-Living.jpg

Projektuar për jetën tuaj të zgjuar

Ky kub tregoi shumëllojshmërinë e zgjidhjeve inteligjente të produkteve, përdorimi i të cilave transformon çdo hapësirë jetese në një shtëpi moderne të zgjuar.  

Në kubin Smart Living , GEALAN u ofroi të gjithë prodhuesve dhe klientëve të tyre vlerë reale të shtuar për dritaret dhe dyert e tyre. Për shembull, produktet e portofolit TEXINO bëjnë të mundur lidhjen e volitshme të hapësirave të jetesës dhe të punës nëse është e nevojshme, për të automatizuar elementët dhe për të siguruar një mjedis më të shëndetshëm, më të rehatshëm dhe më të sigurt në prekjen e një butoni, aplikacioni ose komande zanore.  

Një nga pikat kryesore në fushën përkatëse të panairit tregtar ishte një zgjidhje novatore shading që kontribuon në "jetesën e së nesërmes" duke përdorur një produkt TEXINO: I shtyrë nga një motor i sapozhvilluar i shutter roller pa tel, shading mund të rregullohet në një mënyrë bashkëkohore, për shembull nëpërmjet një aplikacioni. Shpejtësia e motorit mund të rregullohet sipas nevojës, duke siguruar kështu që funksionimi të jetë sa më i qetë. Komponentët pa veshje sigurojnë që vozitja të mbetet pa mirëmbajtje dhe të ketë një jetë të gjatë shërbimi. Falë një lidhjeje novatore dhe konceptit montues, është e mundur të instalohet njësia në çdo situatë pa asnjë problem.  

Zgjidhjet smart home nga TEXINO ndihmojnë gjithashtu për të kontrolluar në mënyrë të volitshme qasjen e sigurt në katër muret e veta: Një modul aksesi i sapozhvilluar bën të mundur integrimin e kyçeve automatike në rrjet. Me zgjidhjen TEXINO, autorizimet e aksesit mund të konfigurohen për persona të caktuar në kohë të përcaktuara. Që të mos keni më nevojë të shqetësoheni për kyçjen manuale dhe zhbllokimin e dyerve: Natën, kyçet e mençura mbyllen automatikisht nëse është e dëshiruar. Kontrolli i aksesit mund të aksesohet edhe gjatë udhëtimit.  

Kushdo që dëshiron të hapë dhe të mbyllë dritaret e vështira për t'u arritur në distancë në një mënyrë pa pengesa dhe pa komplekse, mund të marrë edhe mbështetjen e duhur nga TEXINO: Për shembull, një drive dritaresh i fshehur duke përfshirë kontrollin inteligjent e bën funksionimin më të lehtë: Elementet mund të anulohen dhe mbyllen në mënyrë të volitshme nëpërmjet butonave.  

Në këtë zonë ekspozite, planifikuesit, prodhuesit dhe tregtarët e interesuar ishin gjithashtu në gjendje të zbulonin rreth zgjidhjeve që kombinojnë ventilimin natyror me avantazhet e automatizimit dhe izolimit të zërit: Me dritaren® GEALAN HafenCity, ajri i freskët hyn në brendësi me ndotje të minimizuar ndjeshëm të zhurmës. Kjo është bërë e mundur nga funksioni i mirëmenduar tilt, i cili aktivizohet në prekjen e një butoni.  

Në stendat GEALAN, kubi Smart Living ofroi një atmosferë frymëzuese në të cilën procesorët dhe shitësit e interesuar mund të merrnin ide biznesi për hapësirat e jetesës dhe të punës së së nesërmes.   

 

Në këtë fushë të panairit, vizitorët mundën të frymëzoheshin nga:  

 

 

Projektuar për vizionet tuaja

GEALAN ofron lirinë e dizajnit për të gjitha vizionet krijuese – nga mjetet e planifikimit të optimizuar deri te një gamë e gjerë produktesh dhe ndërfaqesh.    

 

Mbi të gjitha, arkitektët që kërkonin zgjidhje novatore të planifikimit dhe dizajnit gjetën atë që kërkonin në Kubin e Vizionit. Syri i parë këtu ishte gama e gjerë e opsioneve të dizajnit me të cilat GEALAN-acrylcolor® i kthen profilet në kryevepra të vërteta. Përveç diversitetit të saj të dizajnit, teknologjia sipërfaqësore – e cila, meqë ra fjala, është planifikuar gradualisht për të gjitha sistemet GEALAN – është provuar mbi të gjitha nëpërmjet qëndrueshmërisë dhe shpejtësisë së ngjyrave. Në kabinën GEALAN, sipërfaqja PMMA jo vetëm që mund të shqyrtohej, por edhe t'i nënshtrohej testeve personale gjatë testeve të gërvishtjeve. Përveç kësaj, një zgjerim i gamës u njoftua: Ngjyrat e serisë GEALAN-acrylcolor® Extended do të jenë së shpejti në dispozicion të klientëve GEALAN përveç gamës standarde të ngjyrave dhe ndryshojnë vetëm në kohë të ndryshme të dorëzimit. 

Përveç mundësive të përmendura më sipër, Designed for your visions përshkroi edhe nivelin e planifikimit në stendat GEALAN: Kur bëhet fjalë për planifikimin dixhital të dritareve, GEALAN është pozicionuar si një pioniere e vërtetë jo vetëm me tre arkitektët e saj të artë Darling Awards 2020-2022. Në veglën e gjitha-në-një Planner Software 3.0, vizionet konvertohen shpejt dhe lehtë në modele 3D të ripërdorshme falë të dhënave BIM të vlerësuara me çmime. Pika kulmore: Softueri kontrollon realizueshmërinë në kohë reale gjatë fazës së planifikimit, duke mundësuar kështu jo vetëm dizajne individuale dhe realiste, por edhe të besueshme. Përveç kësaj, ekspertë të vërtetë nga konsulenca arkitekturore e GEALAN ishin në vend gjatë gjithë ditëve të panairit, të cilët do të jenë gjithashtu të pranishëm për të dhënë këshilla të vlefshme mbi zbatimin e projekteve individuale jashtë panairit.   

 

Kështu GEALAN i kthen vizionet në realitet:  

 

 

Projektuar për suksesin tuaj

Prodhuesit e dritareve, si dhe shitësit, si dhe arkitektët dhe planifikuesit gjetën zgjidhje mbështetëse dhe shërbime dixhitale në këtë fushë të panairit tregtar që e bëjnë biznesin e tyre të përshtatshëm për të ardhmen.  

Në GEALAN, e projektuar për suksesin tuaj do të thotë: Shërbimet dhe zgjidhjet e bëra në mënyrë të veçantë mbështesin partnerët e industrisë në krijimin e biznesit të tyre me modelin më të vlefshëm të biznesit të mundshëm dhe në afat të gjatë. NëKubin e Kabinetit, GEALAN ka demonstruar gamën e gjerë të opsioneve që mundësojnë që çdo kompani në industrinë e dritareve të jetë vërtet e diferencuar.   

GEALAN po i merr gjithashtu partnerët e saj për dore me shumë njohuri dhe ide të sofistikuara, siç tregoi në mënyrë mbresëlënëse panairi i tregtisë: Shitësit, për shembull, përfitojnë nga konceptet e showroom-it që kanë një dizajn modular që mundëson hapësirë ekspozuese individualisht të optimizuar në dyqanin e tyre në varësi të hapësirës, preferencave dhe buxhetit. Përputhja e menduar mirë pritet gjithashtu të ofrojë një rritje të biznesit: GEALAN jo vetëm që mbështet rekomandimin e prodhuesve të përshtatshëm të dritareve për arkitektët e tenderit, por gjithashtu gjeneron vetë kërkesat e klientëve privatë në mënyrë që t'ua kalojë ato prodhuesve dhe tregtarëve të përshtatshëm në bazë të platformës.  

Aty ku njohuritë e specialistëve mungojnë ende ose freskuesit janë të nevojshëm: Akademia GEALAN ofron një trajnim të mëtejshëm të përshtatshëm në teori dhe praktikë dhe për çdo nivel të njohurive paraprake – sepse personeli i trajnuar mirë siguron suksesin dhe të ardhmen e çdo kompanie.  

Nën moton Designed for your success , GEALAN ka grumbulluar gamën mbresëlënëse të shërbimeve me të cilat mbështet partnerët e saj në biznesin e tyre të përditshëm dhe i bën ata të suksesshëm.   

Biznes i suksesshëm me mbështetjen e GEALAN:  

 

 

Projektuar për të ardhmen tonë të qëndrueshme

GEALAN është e angazhuar në materialet, produktet dhe proceset e kursimit të burimeve dhe të provës së ardhshme, aplikimi i të cilave e bën industrinë e ndërtimit më të qëndrueshme. Prandaj Kubi i Qëndrueshmërisë nuk kishte për qëllim grupet individuale të synuara, por tregoi zgjidhje të qëndrueshme që kanë për qëllim të frymëzojnë të gjithë industrinë.   

Një shumëllojshmëri e gjerë masash dhe zgjidhjesh kontribuojnë në zhvillimet miqësore ndaj mjedisit: Për shembull, GEALAN po rrit vazhdimisht përmbajtjen e riciklimit në të gjitha sistemet GEALAN në mënyrë që të kursejë lëndë të para me vlerë. Teknologjia novatore e tri-ekstrusionit i mundëson GEALAN të prodhojë profile afatgjata nga një kast i vetëm, në të cilin PVC e ricikluar zëvendëson materialin e virgjër në përmasa gjithnjë në rritje: Përveç kombinimit të materialit të freskët dhe të ricikluar, teknika e prodhimit e përmendur më sipër përfshin edhe rafinimin me anë të sipërfaqes PMMA GEALAN-acrylcolor® në të njëjtin hap pune.   

Kubi i qëndrueshmërisë në kabinën GEALAN gjithashtu bëri të qartë se ku zhvillimet e mirëmenduara të produktit dhe sistemit tashmë po përmirësojnë masivisht efikasitetin e energjisë: profilet e optimizuara për izolimin termik në mënyrë efektive ndajnë pjesën e brendshme nga jashtë dhe sigurojnë që i ftohti të qëndrojë jashtë në dimër, ndërsa ai mbetet këndshëm i freskët brenda në verë – kostot e energjisë mund të reduktohen ndjeshëm. Përzierjet e optimizuara PVC dhe sipërfaqet mbrojtëse si GEALAN-acrylcolor® gjithashtu i bëjnë dritaret më të qëndrueshme dhe nuk kanë nevojë të zëvendësohen aq shpesh. Megjithatë, kërkimi dhe zhvillimi në GEALAN nuk kryhet vetëm në lidhje me formulimet me cilësi më të lartë – gjurmët e CO2 të profilit plastik po përmirësohen gjithashtu në një nivel granular. Qëllimi: formulime PVC gjithnjë e më të qëndrueshme, në të cilat materialet e reja bio-rrethore zëvendësojnë gjithnjë e më shumë përbërësit fosile dhe kështu reduktojnë më tej gjurmën C=2 të produkteve GEALAN.   

Meqë disa lëndë të para bio-rrethore dhe rrethore janë të disponueshme vetëm në sasi të kufizuara, këto materiale menaxhohen në mënyrë të diferencuar duke përdorur një parim të ashtuquajtur të bilancit masiv, i cili kontrollohet dhe certifikohet nga ISCC PLUS. 

GEALAN ka përmbushur kohët e fundit kriteret kërkuese të një çertifikimi të tillë ISCC PLUS. Kjo i referohet të gjitha llojeve të lëndëve të para që përpunohen nga mbetjet e ricikluara, organike apo mbetje të tjera të ndryshme dhe më pas shërbejnë si blloqe ndërtimi për të gjeneruar lëndë të para të provuara. GEALAN është e angazhuar në këtë cikël dhe është çertifikuar për materiale biorrethore si PVC, PMMA, polyéthylène dhe polypropylene. Marrëveshjet fillestare janë arritur gjithashtu me furnizuesit që do t'i vënë këto lëndë të para bio-rrethore në dispozicion të GEALAN. Çertifikimi ISCC PLUS nënvizon përpjekjet e qëndrueshme të GEALAN dhe një rol pionier të ofruesit të sistemit të plastikës në zhvillimin e një ekonomie rrethore dhe një bioekonomie të qëndrueshme. Qëllimi i masave është zhvillimi i një sistemi ekonomik resilient nga njëra anë dhe dhënia e një kontributi të çmuar në zbutjen e ndryshimeve klimatike nga ana tjetër. 

Projektuar për të ardhmen tonë të qëndrueshme tregoi edhe aspiratat integrative të GEALAN: një derë ballkoni e bërë nga sistemi i ri i pragut të nivelit të dyshemesë GEALAN-COMFORT® ilustruar në kubin e qëndrueshmërisë se sa e rëndësishme është të mendojmë për nesër sot. Në fund të fundit, zgjidhjet e pragut të sigurta, të rehatshme dhe të sigurta, e bëjnë jetën dhe jetesën më të lehtë për të gjithë brezat. Nuk është vetëm për të moshuarit me paaftësi fizike që rreziqet e panevojshme të tretjes nënkuptojnë përjashtimin e pjesëve të jetës së përditshme. GEALAN mundëson tranzicione të shkallëzuara si për projektet e reja të ndërtimit, ashtu edhe për rinovimet.   

Portofoli i gjerë i produkteve të GEALAN përfshin edhe zgjidhje të tjera të mirëmenduara për përdorimin e zgjuar dhe me stil të pëlhurave ekzistuese të ndërtimit.  

Duke u mbështetur në të ardhmen me GEALAN:  

 

Ivica Maurović, zëdhënës i menaxhmentit GEALAN, në panairin kryesor të tregtisë botërore në të kaluarën:

“Jam plotësisht i kënaqur me paraqitjen tonë të panairit në Fensterbau Frontale. Të gjithë partnerët që na vizituan nuk patën veçse komplimenta për konceptin tonë, për zgjidhjet që ne prezantuam në treg dhe përgatitëm për grupin e synuar. Ne ishim në gjendje të kishim qindra biseda të vlefshme gjatë katër ditëve, kështu që unë mund ta përshkruaj vetëm Fensterbau Frontale 2024 si një sukses të madh për ne si GEALAN. Dëshiroj të falënderoj të gjithë kolegët që bënë të mundur një paraqitje kaq të mrekullueshme gjatë javës së panairit, por edhe javëve dhe muajve përpara!”

 

 

Ja disa përshtypje të kabinës GEALAN në Fensterbau Frontale 2024:  

 

Marc-Schenk

Marc Schenk

22.3.2024

Artikujt më të fundit

GEALAN-COMFORT-01.jpg

GEALAN-COMFORT®: Zgjidhja e gjumit premium në nivelin e dyshemesë tani është në dispozicion

GEALAN-COMFORT® është këtu: Me zgjidhjen e re të pragut të nivelit të dyshemesë, janë të mundura tranzicionet pa pengesa në përputhje me DIN 18040. Përveç kësaj, GEALAN-COMFORT® ofron një zgjidhje estetikisht të sofistikuar me një tranzicion të qetë pa një prag të dukshëm. Klientët e parë kanë qenë tashmë në gjendje të njohin pragun e ri të primeve GEALAN në praktikë.

Texino-Key-Visual-Landingpage.jpg

Sistemi juaj i dritareve mund të jetë më tepër se kaq: TEXINO krijoni nje shtëpi me teknologji inteligjente për fëmijët tuaj

Lidhje perfekte në dhomat tuaja; Nëse zgjidhni një shtëpi inteligjente me TEXINO-s, ju mund të krijoni një shtëpi të rehatshme, të shëndetshme dhe të sigurt vetëm me disa klikime. Zbuloni të gjitha mundësitë e automatizimit të dritareve dhe dyerve dhe mënyrave sesi të përmirësoni shtëpinë tuaj me zgjidhjet e TEXINO bëjeni duke klikuar në faqen e internetit mbi emërtimin VEKO dhe GEALAN.

Keyvisual-news.jpg

GEALAN ju fton në Forumin Ndërkombëtar të së Ardhmes 2023

Forumi Ndërkombëtar i së Ardhmes i GEALAN do të zhvillohet përsëri në format hibrid në vitin 2023: Më 25 maj 2023, mbledhja kryesore e industrisë do të merret përsëri me tregun europian të dritareve. Në Forumin Ndërkombëtar të së Ardhmes 2023 nuk do të mungojë prezantimi i produkteve premium dhe mjeteve dixhitale nga GEALAN. Ashtu si në vitin e kaluar, të gjitha leksionet do të transmetohen online nëpërmjet transmetimit të drejtpërdrejtë.

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH