Sistemi juaj i dritareve mund të jetë më tepër se kaq: TEXINO krijoni nje shtëpi me teknologji inteligjente për fëmijët tuaj

Texino-Key-Visual-Landingpage.jpg

Lidhje perfekte në dhomat tuaja; Nëse zgjidhni një shtëpi inteligjente me TEXINO-s, ju mund të krijoni një shtëpi të rehatshme, të shëndetshme dhe të sigurt vetëm me disa klikime. Zbuloni të gjitha mundësitë e automatizimit të dritareve dhe dyerve dhe mënyrave sesi të përmirësoni shtëpinë tuaj me zgjidhjet e TEXINO bëjeni duke klikuar në faqen e internetit mbi emërtimin VEKO dhe GEALAN.

Partneriteti ekskluziv midis dy liderëve të tregut u nënshkrua në fund të vitit 2021. Tani bashkëpunimi midis IP Homematike dhe Vekës ka edhe emër edhe fytyrë. Me lançimin e faqes së re të internetit TEXINO, zgjidhjet inteligjente të dritareve dhe fasadave kanë markën dhe platformën e tyre: https://www.texino.eu/

Mos kini frikë nga sistemet komplekse, të shtrenjta dhe me prekje: Marka e re TEXINO së shpejti do të ofrojë zgjidhje të thjeshta dhe të sigurta Smart Home që janë 100% të pajtueshme me njëra-tjetrën.

 

Çfarë është TEXINO?Marka
e re TEXINO bën sëbashku dy prodhuesit premium, ku BERG INSIGHT e ka cilësuar si lider në tregun europian për të patur një shtëpi të kompletuar, si edhe një shtëpi inteligjente Homematic IP. Grupi VEKA, me dy ofruesit e sistemeve VEKA dhe GEALAN, është lider në tregun botëror në profilet e dritareve PVC. Këta specialistë tani kanë grumbulluar eksperiencat e tyre. Rezultati: Zgjidhni dritaret, dyert dhe tendat e duhura me cilësi të lartë por të përballueshme në çmim, për të patur një jetë më të lehtë dhe më të shëndetshme, me një klim të brendshme të përsosur, temperaturë ideale në dhoma deri në hapje dhe mbyllje automatike të tyre.

A duhet të jem një ekpert në teknologji për të patur një shtëpi inteligjente?
Me produktet TEXINO, dritaret janë të thjeshta në përdorim, dhe të sigurta për biznesin apo shtëpinë tuaj inteligjente. Thjeshtësia në përdorim është një vlerë e shtuar për këto dritare.

Përveç kombinimeve të testuara të produkteve, TEXINO përfshin edhe paketën me shërbim të plotë me udhëzimet e saj të instalimit, programet e trajnimit, suportin personal;lehtësia në përdorim mund të konsiderohet si një lojë fëmijësh.

Specialistët e rrjetit eQ-3 mbështesin prodhuesit e dritareve duke i përshtatur ato në mënyrë të përkryer me biznesin, ose në rastet kur duan të përshtasin komponentët ekzistues të shtëpive inteligjente me gamën e gjerë të Homematic IP, specialisti i eQ-3 merret me instalimin. Sapo produktet TEXINO të jenë gati , specialisti mund t 'i instalojë ato me komponentët e dritareve. Nëse prodhuesit e dritareve duan të specialiozhet edhe në këtë fushë, ata mund të shfrytëzojnë suportin e TEXINO duke marrë njohuritë dhe informacionin që u nevojitet për ta instaluar dhe ta ndërtuar vet një shtëpi inteligjente.

Zgjidhjet e

thjeshta dhe
të sigurtatë TEXINO janë projektuar për të qenë të lehta si një lojë fëmijësh, ato mund të kontrollohen edhe në mënyrë intuitive.. Nga siguria Homematic IP’s përdoruesit përfitojnë çmime të përballueshme. Sistemi eQ-3 është certifikuar për të pestën herë me radhë nga VDE në IT, protokollet dhe të dhënat. Kontrolli i tyre është i thjeshtë dhe mund të përshtateni lehtësisht: Dritaret inteligjente kontrollohen lehtësisht me butona ose me aplikacionin falas Homematic IP duke i patur në kontoll kudo dhe në çdo kohë. Ato mund të hapen dhe mbyllen me anë të komandës zanore.

TEXINO ofron komponentë të përzgjedhur që mund të kombinohen me më shumë se 150 produkte inteligjente të Homematic IP. Avantazhi: Përdoruesit kanë mundësi të pakufizuar që më vonë të shtojnë sisteme të tjera inteligjente në shtëpi, Në të njëjtën kohë, ata përfitojnë nga përvoja dhe eksperienca prej vitesh e liderëve të tregut botëror.

 

Mirë se vini në TEXINO, botën tonë Smart Home për dritare dhe dyer:

Më shumë në këtë faqe »

Marc-Schenk

Marc Schenk

16.5.2022

Artikujt më të fundit

header-ff2024-news.jpg

GEALAN paraqet zgjidhje të bëra enkas në Fensterbau Frontale 2024 në një format të pazakontë panairi tregtar

Panairi kryesor i tregtisë në botë Fensterbau Frontale 2024 ishte i gjithi rreth një koncepti të jashtëzakonshëm kabinë në GEALAN: Për herë të parë, zona e ekspozitës GEALAN prej pothuajse 900 metra katrorë u projektua me fokus në grupin e synuar në pesë kubikë të ndryshëm me temë. Formati i pazakontë u prit shumë mirë nga vizitorët e panairit tregtar.

GEALAN-COMFORT-01.jpg

GEALAN-COMFORT®: Zgjidhja e gjumit premium në nivelin e dyshemesë tani është në dispozicion

GEALAN-COMFORT® është këtu: Me zgjidhjen e re të pragut të nivelit të dyshemesë, janë të mundura tranzicionet pa pengesa në përputhje me DIN 18040. Përveç kësaj, GEALAN-COMFORT® ofron një zgjidhje estetikisht të sofistikuar me një tranzicion të qetë pa një prag të dukshëm. Klientët e parë kanë qenë tashmë në gjendje të njohin pragun e ri të primeve GEALAN në praktikë.

Keyvisual-news.jpg

GEALAN ju fton në Forumin Ndërkombëtar të së Ardhmes 2023

Forumi Ndërkombëtar i së Ardhmes i GEALAN do të zhvillohet përsëri në format hibrid në vitin 2023: Më 25 maj 2023, mbledhja kryesore e industrisë do të merret përsëri me tregun europian të dritareve. Në Forumin Ndërkombëtar të së Ardhmes 2023 nuk do të mungojë prezantimi i produkteve premium dhe mjeteve dixhitale nga GEALAN. Ashtu si në vitin e kaluar, të gjitha leksionet do të transmetohen online nëpërmjet transmetimit të drejtpërdrejtë.

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH