Spitali Universitar i Vilniusit SANTAROS KLINIKOS

Project detail

Object type

Spital

Window system

GEALAN S 3000

Colour

GEALAN-acrylcolor® RAL 4004

Location

Vilnius / Lituani

Year of Construction

1976-1983

Arkitekt

Eduardas Chlomauskas, Kazimieras Regimantas Plyčiūraitis-Plyčius, Zigmantas Liandzbergis

Window fabricator

MEGRAME, UAB

E kuqja e verës së ngrohtë (ngjyra vishnje ):kjo ngjyrë është një pjesë integrale e pamjes së spitalit universitar SANTAROS KLINIKOS në kryeqytetin lituanez Vilnius. E kuqja e errët shumë e veçantë zbukuron logon, fasadën – dhe sigurisht profilet e dritareve duhet të mbanin pikërisht këtë ngjyrë.

Në 1999, spitali universitar mori dritare prej vinili të sistemit GEALAN S 3000 në GEALAN-acrylcolor® Bordeaux violet – një total prej mbi 2,000 dritare me një sipërfaqe mbresëlënëse prej 9,000 metra katrorë. SANTAROS KLINIKOS është një nga institucionet mjekësore më të mëdha e më të rëndësishme në Lituani; më tepër se 1, 200 mjekë dhe mbi 5, 000 punonjës punojnë e bëjnë kërkime në këtë spital.

Si ndërtesë, klinika tregon mrekullisht se çfarë mund të arrijë përdorimi i një ngjyre trend: ngjyra vishnje lidh vizualisht të gjitha ndërtesat dhe i jep të gjithë kompleksit një rëndësi të veçantë dhe karakter të pagabueshëm.

Produktet e përdorura dhe risitë nga GEALAN

Inovacionet GEALAN-acrylcolor®

A one-of-a-kind surface
Lexo më shumë rreth Inovacionet GEALAN-acrylcolor®

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH