GEALAN-SMOOVIO®

Sistemi inovativ i shinës nga GEALAN

Hapësira e jetesës është e vlefshme, prandaj duhet të vihet në përdorim sa më funksional. Për herë të parë, GEALAN-SMOOVIO® kombinon lehtësinë e ruajtjes së hapësirës së zgjidhjeve me shinë me dizajn jashtëzakonisht kompakt. Kjo bëhet e mundur përmes një sinergjie të pjesëve të menteshës të zhvilluara rishtazi, gjeometrisë inovative të profilit dhe vulave të optimizuara.

GEALAN-SMOOVIO®

Sistemi ynë inovativ i shinës paraqitet në video

Elementet rrëshqitëse sigurojnë një rritje të konsiderueshme në hapësirën e jetesës. Me to, eliminohet sistemi i kullimit, papastërtive apo gjetheve të dritareve dhe të dyerve. Hapësira e përparme e dritares mund të shfrytëzohet. Me dritaret e mëparshme me shinë, avantazhi i rehatisë shpesh blihej duke u kushtëzuar nga faktorë të tjerë sikurse mund të ishte siguria. Falë një mekanizmi të sofistikuar të bllokimit, kjo tani është një gjë e së kaluarës fal sistemit të ri me shine GEALAN.

Përfitimet e GEALAN-SMOOVIO

Rrëshqitje pa mundim

Ruan dhe krijon hapësirë

I papërshkueshëm nga era

E papërshkueshme nga shiu

Izolim i shkëlqyer i nxehtësisë

Mbrojtja optimale nga zhurmat

Dizajn elegant dhe joobstruktiv

schiebesystem-freiraum.jpg

Ruan dhe krijon hapësirë

 

Një shinë e relaksuar dhe një sistem mbyllje i sigurt

Avantazhi i rehatisë që vjen me dritare me shinë shpesh e kemi hasur me cilësi shumë të ulët të sigurisë në mbyllje. Një mekanizëm i rafinuar mbyllës në sistemin e ri me shinë në GEALAN do të thotë se ky nuk është më një problem.
 
   

Krijo një hapësirë të vlefshme

Elementet me shinë krijojë vërtetë një hapsirë të bollshme pasi nuk kërkojnë mekanizëm kullimi për papastërtitë, ujrat, apo gjethet. Kjo do të thotë gjithashtu se hapësira e përpara dritares mund të përdoret gjithashtu. Elementet me shinë ofrojnë potencial të pabesueshëm për të krijuar hapësirë të lirë të vlefshme gjatë planifikimit të planimetrive.

I sheshtë dhe thjeshtësisht i ngushtë

...Në erë dhe mot

schiebesystem-dichtebenen2.png

Nivelet e mbylljes në çdo anë sigurojnë izolim të përsosur kundër ndikimeve të natyrës;

Komponentët premium

Komponentët schiebesystem-rollen.png
inteligjentë e bëjnë shërbimin e tyre në mënyrë të padukshme. Sistemet e veçanta të rrotullimit dhe teknologjia e jashtëzakonshme e mbylljes sigurojnë funksionim të qetë dhe qëndrueshmëri të shkëlqyer ndaj rrjedhjeve.

Llojet e hapjes

Skema A

schiebesystem-oeffnung-zwei.png

Skema C

schiebesystem-oeffnung-vier.png

Ngjyrosja në sistemin GEALAN-SMOOVIO ®

Jashtë standartit: Ngjyra të thjeshta, pa kokrriza

Deco RAL 3005 – Wine Red
Deco RAL 3011 – Brown Red
Deco RAL 5011 – Steel Blue
Deco RAL 6009 – Fir Green
Deco RAL 6005 – Moss Green
Deco RAL 7001 – Silver Grey
Deco RAL 7012 – Basalt Grey
Deco RAL 7023 – Concrete Grey
Deco RAL 7035 – Light Grey
Deco RAL 7038 – Agate Grey
RAL 7039: Quartz Grey
Deco RAL 7044 – Silk Grey
Deco RAL 9001 – Cream White
Deco RAL 9003 - Brilliant White
Deco RAL 9010 – Pure White
Black Brown
Chocolate Brown
Monument green

RealWood - fletë dekori ekskluzive prej druri

Realwood Turner Oak malt
Realwood Ginger Oak
Realwood Honey Oak
Realwood Amaranth Oak
Realwood Weissbach Oak
Realwood RAL 7016
Realwood RAL 9010

Këto fletë nuk janë prej druri të vërtetë.

Fletët standarde të dekorit

Hazelnut
Golden Oak
Deco RAL 7016 Grained – Anthracite Grey
Deco RAL 7016 Smooth – Anthracite Grey
Mahogany
Deco RAL 7001 – Silver Grey
Deco RAL 7012 – Basalt Grey
Deco RAL 7039 – Quartz Grey
Chocolate Brown

Jo-standarde: Fletët e dekorit prej druri

Oregon
Rustic oak
Moor Oak
Dark Oak
Mountain Pine
Douglas Striped
Light Oak
Meranti
AnTEAK
Walnut
Natural Hazelnut
Cherry
Sheffield Oak Light
Siena PN Noce
Winchester XA

Jo-standard: Ngjyra të thjeshta, të lëmuara

Deco RAL 7016 Smooth – Anthracite Grey
Deco RAL 7004 – Smooth Signal Grey
Deco RAL 7012 – Smooth Basalt Grey
Deco RAL 7021 – Smooth Black Grey
Deco RAL 7039 – Smooth Quartz Grey

Jo-standarde: Fletë me efekt metalik

Alux DB703
Platinum Bronze
Metbrush Silver
Metbrush Brass

Jo-standard: Ngjyra të thjeshta, mat

RAL 9010: Pure White matt
RAL 9001: Cream White matt
RAL 7016: Anthracite Grey matt
Black Brown matt
Black matt

Shkarkime për GEALAN-SMOOVIO®

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Do not miss any news!

I want to receive the newsletter "Reference Building of the Month" and GEALAN news via E-Mail (approx. twice a month) - free of charge and terminable at any time.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH
& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH