IKD®

Izolimi intensiv i bërthamës

Përfitimet nga ndërtimi i dritareve

Ngarkesa e reduktuar e punës

Izolimi i jashtëzakonshëm i nxehtësisë nuk kërkon më vendosjen e profileve me dorë. Profilet furnizohen me shkumë të mbushur.

Asnjë investim shtesë

Shkuma injektohet në dhomën e profilit në impiantin e nxjerrjes. Prodhuesi i dritares më pas merr profilin e përfunduar të mbushur me shkumë nga rafti.

Riciklim i lehtë

Shkuma mbahet brenda profilit nga presioni dhe jo lidhja sipërfaqësore. Kur seksionet e dritares priten në copa, shkuma bie jashtë profilit dhe mund të riciklohet veçmas.

Rritja e izolimit të nxehtësisë

Profilet Sash me teknologjinëIKD ® mund të arrijnë vlera Uf prej < 0.89 W/(m²K) kur përdoren në kombinim me xhamat e thatë statikë STV®.

Nuk ka elemente ngurtësimi çeliku

Kur përdoret së bashku me teknologjinë STV®, madhësitë standarde të elementeve nuk kanë nevojë për elemente ngurtësuese çeliku. Kjo kursen peshën, redukton kostot e transportit dhe e bën instalimin më të lehtë.

Procesi normal i prodhimit

Profilet mund të priten, të mbyllen me nxehtësi dhe të përfundojnë si normalisht.

Dritare unike në llojin e tyre

IKD®: roli pionier i GEALAN

IKD_logo-4.png

 GEALAN është një pionier në mbushjen me shkumë të profileve të fabrikës dhe prezantoi dritaren e parë të mbushur me shkumë dhe profilet e aksesorëve në 2010.


Njohuritë e lindura nga përvoja

Sot GEALAN ka një ekspertizë të pasur në mënyrën e përfshirjes së kësaj teknologjie në prodhimin e profileve.

Përfitimet

e mëtejshme

    Profilet
  • janë të mbushura me shkumë në fabrikë për klientët GEALAN.
  • Nuk kërkohet asnjë investim shtesë nga ana e fabrikuesit.
  • Nuk kërkohen ndryshime në procesin e prodhimit të klientit.
  • ProfiletIKD ® mund të riciklohen.

Përdorimi sistematik

GEALAN përdor teknologjinë eshkumës IKD ® në mënyrë të synuar në sisteme të ndryshme, produkte dhe zhvillime të reja për të rritur izolimin e nxehtësisë.

gealan-futura_heat_insulation-1.pngPër herë të parë, izolimi
 intensiv i bërthamës IKD ®i GEALAN u ofron prodhuesve të dritareve një mënyrë efikase dhe ekonomike të prodhimit të dritareve që kënaqin kërkesat më të larta përsa i përket izolimit nga nxehtësia.
 

Një sekuencë nga prodhimi

IKD®dhe izolimi intensiv i bërthamës nuk kërkon asnjë investim në makineri të reja. Shkuma injektohet në dhomën e profilit në impiantin e nxjerrjes.

Prodhuesi i dritares më pas merr profilin e përfunduar të mbushur me shkumë nga rafti. Shikoni viedon tonë rreth prodhimit të dritareve me STV®.
A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH