Në bibliotekën e mediave të produktit

Produktet, sistemet dhe sipërfaqet e zgjedhura nga GEALAN shpjegohen në një video

Pavarësisht nëse fokusi juaj është në sipërfaqet e mëdha prej xhami, vlerat e izolimit të zërit dhe termik, zgjidhjet e ngushta dhe të besueshme të paneleve, sipërfaqet mbrojtëse ose ventilimi inovativ dhe mbrojtja retrofittable e hyrjes – ne kemi zgjidhjen e duhur të dritareve GEALAN për ju në videon tonë.

Sistemet | GEALAN-SMOOVIO®

Sistemi inovativ i shinës

Ambjenti ku rrini duhet vlerësuar dhe rrjedhimisht duhet të krijoni kushte optimale. Për herë të parë, GEALAN-SMOOVIO kombinon rehatinë e ruajtjes së hapësirës me përdorimin e shinave të cilat janë tepvr të forta dhe cilësore. Këtë e bën të mundur ndërveprimi midis komponentëve të harduerit të zhvilluar rishtazi, gjeometrisë inovative të profilit dhe vulave të optimizuara.

Sistemet | GEALAN-LINEAR®

Në klasën e vet.

Teknologjia 74 mm, një avancim në segmentin 70 mm, siguron stabilitet të lartë me syze moderne funksionale dhe dizajni me shumë dhoma siguron rritjen e sigurisë, izolimin e zërit dhe termoizolimin. Universaliteti i sistemit rrumbullakësohet nga dizajni i tij linear, duke ndjekur prirjen minimaliste të arkitekturës moderne.

Sistemet | GEALAN-KUBUS®

Dritaret me një dizajn dhe pa kornizë

Sistemi GEALAN-KUBUS® përcakton një dizajn të ri për dritaret plastike në arkitekturë. Falë sipërfaqeve të mëdha prej xhami, përveçse më shumë dritë dhe transparencë krijojnë edhe më shumë mundësi të reja dizajni. Në brendësi, sistemi i ri krijon një sipërfaqe pa boshllëqe ndërsa jashtë mbivendosjes 90 gradë krijon një pamje të përgjithshme harmonike.

Sistemet | GEALAN-KUBUS®

Pamja gjatë natës në BauHaus 2019

Në metropolin rus të Shën Petersburgut, Bau City Development ndërtoi një kompleks banimi që përfshinte dy kulla 25-katëshe si një projekt të klasës së biznesit. Përafërsisht 400 dritare dyfishe nga sistemi i ri GEALAN-KUBUS; sistemi në GEALAN-acrylcolor® ngjyra DB 703/7016 do të instalohen këtu. Pamja e jashtme e kompleksit të banimit pasqyron parimet e lëvizjes arkitekturore evropiane Bauhaus të viteve 1930-1960. Kjo zgjidhje arkitektonike kombinon modele strikte, forma të drejtpërdrejta gjeometrike dhe materiale inovative me cilësi të lartë dhe udhëhiqet nga parimi i shfrytëzimit maksimal të hapësirës

Sistemet | S 9000 | GEALAN-LUMAXX®

Për më shumë dritë

Një krahasim i drejtpërdrejtë tregon se: Profili i ri GEALAN-LUMAXX® është shumë më i ngushtë se kombinimet e mëparshme të kornizës. Në të kaluarën, ndërtimet mullion ose post shpesh kërkonin një gjerësi deri në 150 dhe më shumë mm. Rrjedhimisht , rrezet e mëdha ndërpriten dhe bllokohen në siluetën e dritares, duke lejuar shumë më pak dritë në dhomë. Me sistemin e ri, shijet e holla mund të realizohen më në fund pa kompromis duke u lidhur me lehtësinë e përdorimit dhe sigurinë.

Produktet | GEALAN-CAIRE®

Klima e shëndetshme e dhomës
Vetëm ventilimi

klasik i dritareve nuk i përmbush më standardet e sotme të ventilimit. GEALAN kujdeset për ajrin në shtëpinë tuaj, sepse ventilimi i ofruar nga GEALAN-CAIRE® sistemet e ventilimit krijojnë një klimë të brendshme të shëndetshme dhe të rehatshme pa pasur nevojë të mendoni për ventilim. Në varësi të faktit nëse dëshironi të ajrosni dhoma të vogla ose të mëdha, ose të instaloni një sistem ventilimi në ndërtesat ekzistuese ose të reja: sistemet e decentralizuara të ofruara nga GEALAN-CAIRE ® ofrojnë zgjidhjen e duhur për nevojat tuaja individuale – të menduara mirë, të fuqishme dhe efikase në energji.

GEALAN Hafen-City-Fenster®

Ventilimi pa zhurmë

Ajër i freskët dhe pa asnjë ndotje akustike. Funksioni i sofistikuar i animit të GEALAN Hafen-City-Fenster® ofron pikërisht këtë. Me dritaret e pjerrëta, sistemi arrin izolim të zhurmës deri në 34 dB, duke fituar vlerat më të mira për certifikim nga ift Rosenheim.

Sipërfaqet - GEALAN-acrylcolor®

Dritaret e ngjyrosura me GEALAN-acrylcolor®
Risia

GEALAN GEALAN-acrylcolor ® mundëson dritare me ngjyra me veti unike: jashtëzakonisht rezistente ndaj motit, të qëndrueshme, rezistente ndaj gërvishtjeve dhe me mirëmbajtje të ulët – e dyta për asnjë për dritaret me ngjyrë!

Sipërfaqet - GEALAN-acrylcolor®

Vetitë, prodhimi dhe mirëmbajtja e profileve GEALAN-acrylcolor ®

GEALAN-acrylcolor®, sipërfaqja unike: Gjatë prodhimit, trupat BAZË të UPVC bashkohen përgjithmonë me xham akrilik me ngjyrë. Rezultati janë dritaret me ngjyra me veti të pakrahasueshme. Falë sipërfaqes sonë GEALAN-acrylcolor®, çdo njollë që mund të shkaktohet gjatë transportit ose instalimit, mund të hiqet shumë lehtë dhe shpejt.

Sipërfaqet - GEALAN-acrylcolor®

Dizajni i sipërfaqes me GEALAN-acrylcolor®

Mbroni sipërfaqet, dizajnoni hapësirat ku jetoni. GEALAN’ sipërfaqja e patentuar e akrilikut bën për dritare plastike me veti unike: Shpejtësia e ngjyrës, qëndrueshmëria, rezistenca ndaj papastërtisë. Sipërfaqja e lëmuar si mëndafsh dhe mat mbetet rezistente ndaj motit dhe elegante për dekada të tëra.

Sipërfaqet | RealWood

Dizajne druri premium për dritare plastike

Shumë e mirë për të qenë e vërtetë: Fletët e dizajnit të drurit RealWood u japin dritareve plastike një pamje natyrale prej druri. Përjetoni një ndryshim të prekshëm: Me modelin e ri dhe kokrrën e veçantë të fletës, sipërfaqet kanë një pamje elegante me cilësi që mund ta ndjeni. (Shënim: Filmat RealWood nuk janë bërë nga druri aktual)

Tutoriale | Aplikacioni GEALAN Home

Konfigurimi dhe hapat e parë

Kontrollo cilësinë e ajrit në dhomën tënde të ngrënies, në dhomën e gjumit ose në ambientet e ndenjes. Aplikacioni GEALAN Home e bën të mundur këtë.  Lidhni 
lehtësisht sistemin e ventilimit aktiv GEALAN-CAIRE ® me pajisjen tuaj celulare dhe qëndroni të përditësuar me temperaturat dhe lagështinë e dhomës me smartfonin ose tabletin tuaj.  

- Nuk gjetët gje?

Kthimi tek kategoritë e tjera është këtu

Në përmbledhjen e bibliotekës së medias
A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Do not miss any news!

I want to receive the newsletter "Reference Building of the Month" and GEALAN news via E-Mail (approx. twice a month) - free of charge and terminable at any time.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2023 GEALAN Fenster-Systeme GmbH