GEALAN-acrylcolor® - origjinali.

gealan-acrylcolor-das-original.jpg

Që nga viti 1980, teknologjia e sipërfaqes së GEALAN ka provuar veten në miliona metra profil dhe është zhvilluar vazhdimisht gjatë viteve – ofruesi i sistemit tani ndërton një starndart të ri për sipërfaqe të cilësisë së lartë PMMA: Me markën e tij GEALAN-acrylcolor ®, GEALAN tani po pozicionohet qartë në treg dhe do ta bëjë atë të njohur menjëherë në të ardhmen.

Një produkt që e ka provuar veten për kaq shumë kohë në treg dhe miliona herë në profile plastike tani emrin e tij po e bën brand. GEALAN po ridimensionon garantimin e sipërfaqes me cilësi të lartë PMMA: akrilkolori tani është GEALAN-akrilkolor®.

Përfitimet e dritareve plastike me GEALAN-acrylcolor ® janë të evidente për më shumë se 40 vjet: Përfundimi sipërfaqësor i bërë nga xhami akrilik është jashtëzakonisht i qëndrueshëm, i qëndrueshëm ndaj motit dhe i qëndrueshëm si asnjë emër tjetër. GEALAN-acrylcolor® ështëi disponueshëm në një gamë shumë të gjerë ngjyrash që përfshin edhe ato metalike të rafinuara.

Qëndrueshmëri afatgjate

Përveç vetive të shkëlqyera materiale dhe aspekteve estetike, GEALAN-acrylcolor® dallon gjithashtu edhe në aspektin e qëndrueshmërisë. Kjo bëhet e mundur nga zhvillimi i vazhdueshëm i ekstrusionit të profilit. Në procesin e tri-ekstrusionit, tani është e mundur të shtohet riciklimi si një material i tretë përveç PMMA dhe PVC për të prodhuar profile me një bërthamë të ricikluar dhe sipërfaqe të klasit të parë, të tilla si GEALAN-acrylcolor®. Kjo i bën këto dritare jashtëzakonisht afatgjata, deri në 100% të riciklueshme PVC edhe më të qëndrueshme, pasi ato janë më efikase në burime.

Testuar një milion herë

GEALAN ka shitur sipërfaqe të akrilkolorit që nga dalja në treg në vitin 1980, në miliona metra profil. Falë diversitetit të konsiderueshëm të sistemit, GEALAN-acrylcolor® mund të gjendet në të gjithë botën, qoftë në rinovime apo projekte të reja ndërtimi, në stile klasike ose moderne të dizajnit. Me sistemet GEALAN S 8000, S 9000 dhe GEALAN-KUBUS® vetëm, çdo projekt ndërtimi i konceptueshëm, nga zgjidhjet e dritareve dhe shinave deri te dyert kryesire dhe ato të tarracës, mund të realizohet me GEALAN-acrylcolor® &ndash, i shoqëruar nga një gamë e gjerë aksesorësh në këtë sipërfaqe me cilësi të lartë. Dhe jo vetëm në Gjermani, por në të gjithë Evropën: sistemet franceze dhe holandeze prodhohen gjithashtu edhe me GEALAN-acrylcolor® për një sipërfaqe standarte. Shumë vite të aplikimit të suksesshëm praktik vërtetojnë unicitetin e markës GEALAN-acrylcolor ®.

Që nga viti 1980, GEALAN ka zgjeruar vazhdimisht ekspertizën e saj në dizajnin e sipërfaqes në një nivel të pakrahasueshëm në treg. Ky pozicion unik tani përcillet edhe në emrin e markës: Me GEALAN-acrylcolor ®, ofruesi i sistemit plastik tani po pozicionon teknologjinë e tij të testuar të sipërfaqes si origjinale.

GEALAN-acrylcolor® - për një sipvrfaqe sa më të mirë Mësoni më shumë rreth origjinalit në https://www.gealan.de/en/innovations/gealan-acrylcolor

Marc-Schenk

Marc Schenk

3.11.2021

Artikujt më të fundit

header-ff2024-news.jpg

GEALAN paraqet zgjidhje të bëra enkas në Fensterbau Frontale 2024 në një format të pazakontë panairi tregtar

Panairi kryesor i tregtisë në botë Fensterbau Frontale 2024 ishte i gjithi rreth një koncepti të jashtëzakonshëm kabinë në GEALAN: Për herë të parë, zona e ekspozitës GEALAN prej pothuajse 900 metra katrorë u projektua me fokus në grupin e synuar në pesë kubikë të ndryshëm me temë. Formati i pazakontë u prit shumë mirë nga vizitorët e panairit tregtar.

GEALAN-COMFORT-01.jpg

GEALAN-COMFORT®: Zgjidhja e gjumit premium në nivelin e dyshemesë tani është në dispozicion

GEALAN-COMFORT® është këtu: Me zgjidhjen e re të pragut të nivelit të dyshemesë, janë të mundura tranzicionet pa pengesa në përputhje me DIN 18040. Përveç kësaj, GEALAN-COMFORT® ofron një zgjidhje estetikisht të sofistikuar me një tranzicion të qetë pa një prag të dukshëm. Klientët e parë kanë qenë tashmë në gjendje të njohin pragun e ri të primeve GEALAN në praktikë.

Texino-Key-Visual-Landingpage.jpg

Sistemi juaj i dritareve mund të jetë më tepër se kaq: TEXINO krijoni nje shtëpi me teknologji inteligjente për fëmijët tuaj

Lidhje perfekte në dhomat tuaja; Nëse zgjidhni një shtëpi inteligjente me TEXINO-s, ju mund të krijoni një shtëpi të rehatshme, të shëndetshme dhe të sigurt vetëm me disa klikime. Zbuloni të gjitha mundësitë e automatizimit të dritareve dhe dyerve dhe mënyrave sesi të përmirësoni shtëpinë tuaj me zgjidhjet e TEXINO bëjeni duke klikuar në faqen e internetit mbi emërtimin VEKO dhe GEALAN.

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH