Forumi Ndërkombëtar i së Ardhmes 2022: ngjarja hibride GEALAN paraqet dritaren si tregun e së ardhmes

header-fp.jpg

Dy ditë veprimtarie me një total prej dymbëdhjetë bisedash specialistike në dhjetë gjuhë, të organizuara për partnerët GEALAN nga e gjithë Evropa, të cilët ose morën pjesë personalisht ose u akorduan virtualisht: Forumi Ndërkombëtar i së Ardhmes 2022, mbajtur në një format hibrid për herë të parë ndonjëherë, nxorën në pah produkte të reja, prirje dhe zgjidhje dixhitale për industrinë e dritareve. Më shumë se 700 pjesëmarrës u bashkuan drejtpërdrejt ose nëpërmjet transmetimit online ose në ambjentet e veprimtarive në selinë e GEALAN në Oberkotzau.

Njëmbëdhjetë ekspertë i dhanë audiencës tregtare një kuptim të një rangu të gjerë të prirjeve të industrisë në një mënyrë kompetente dhe autentike në vazhdën e serisë së ngjarjeve të suksesshme të GEALAN. Për më tepër, bisedimet dhe moderimi në Forumin Ndërkombëtar të së Ardhmes 2022 u zhvilluan në dhjetë gjuhë në të njëjtën kohë kur ato u përkthyen njëkohësisht si për audiencën në faqe ashtu edhe për vizitorët online sipas nevojës së audiencës.

Ivica Maurović, Zëdhënës i Bordit të Menaxhimit në GEALAN, është jashtëzakonisht i kënaqur me premierën e ngjarjes në këtë format: "Ne bëmë një përpjekje të madhe për t 'u mundësuar të gjithë klientëve dhe partnerëve tanë të biznesit të marrin pjesë në Forumin Ndërkombëtar të së Ardhmes 2022. Në fund të fundit, të gjithë partnerët tanë janë shumë të rëndësishëm për ne. Me veprimtarinë në një format të ri, hibrid, ne kemi hapur me sukses dyert për të gjithë industrinë tonë, duke ofruar qasje fleksibël në temat tona kryesore për të gjithë të interesuarit."

 

Dy ditë veprimtari të strukturuara me fokus në katër fusha.

Në dy ditët e ngjarjes, Ivica Maurović përshëndeti audiencën ndërkombëtare dhe një pjesë e fjalimit të saj ishte: "Edhe nëse sallat e panairit mbetën bosh gjatë kohës sfiduese të pandemisë COVID-19, zhvillimi në GEALAN nuk bëri gjë tjetër veçse qëndroi në vend. Ne mezi presim t 'ju ofrojmë njohuri për të ardhmen e industrisë së dritareve, me tendencat aktuale dhe zgjidhjet dhe zhvillimet tona më të fundit të produkteve."

Prezantimet

e mëposhtme e patën fokusin në këto fusha: Në ditën e parë, Dr. Konstantin Greiner, ekspert i industrisë së ndërtimit nga firma e konsulencës Strategjia e Mynihut, në fjalimin e tij foli për "Strategjitë dhe njohuritë'. Perspektiva e tij e dobishme në sfidat dhe mundësitë e ardhshme në industri: Çfarë do të bëhet dhe mbetet e rëndësishme për kompanitë e prodhimit të dritareve dhe si prodhuesit e dritareve në Evropë mund ta vendosin veten në një pozitë të qëndrueshme për sukses në të ardhmen.

 

Prezantimi i produkteve të reja

Pjesa më e madhe e ditës së parë të eventit u përqendrua në "Produktet dhe teknologjitë". Për t 'i dhënë audiencës tregtare në terren përshtypje sa më realiste, tendat e eventit ishin të veshura me ekspozita të detajuara të të gjitha produkteve dhe zgjidhjeve të sistemit.

Ekspertët

tanë të produkteve prezantuan GEALAN-KONTUR®, një sistem dizajni premium të zhvilluar rishtazi me opsion alumini, për herë të parë ndonjëherë në Forumin Ndërkombëtar të së Ardhmes 2022. Zhvilluesit e produktit GEALAN-COMFORT ®, gjithashtu bën një prezantim rreth pragut në nivelit dysheme, i cili do ndërtohet pa pengesa, ku të lançohet së shpejti.

Në bisedat e tjera të specialistëve në këtë fushë, vizitorët jo vetëm mësuan më shumë rreth produkteve të reja GEALAN, por edhe rreth veçorive dhe zhvillimeve të sistemeve dhe teknologjive të testuara: Një sesion i titulluar "GEALAN-acrylcolor ®: The PMMA surface sets new accents" përshkroi se si edhe një teknologji që ka provuar veten për më shumë se 40 vjet mund të jetë ende novatore dhe të mbajë trendet aktuale, duke u veshur me tre ngjyrat të cila janë trend i kohës. Paraqitja e metodave të reja në STV® lidhja e thatë dhe lidhja e lagësht treguan se proceset standarde mund të përshtaten vazhdimisht dhe të përmisohen sipas kërkesave të kohës. Me pamjen e GEALAN-LINEAR ®, një sistem projektimi i gjithanshëm në segmentin 74 mm, si dhe GEALAN-KUBUS ®, sistemi i parë i xhamit, fokusi i vazhdueshëm u vendos në sistemet e profilit të PVC vizualisht moderne, lineare dhe shumë funksionale.

 

Temat kryesore mbi qëndrueshmërinë dhe dixhitalizimin

Dita

e dytë e Forumit Ndërkombëtar të së Ardhmes u përqëndrua në temat e qëndrueshmërisë dhe dixhitalizimit. Si fillim, Charlotte Röber, Drejtoresha e Përgjithshme e EPPA, shpjegoi politikat evropiane të qëndrueshmërisë në lidhje me profilet PVC dhe Marrëveshjen e Gjelbër. Sot, sektori i ndërtimit përbën 40% të konsumit të energjisë në Evropë, me BE-në që synon neutralitetin klimatik deri në vitin 2050. - Si? Burimet e energjisë dhe ndotja përdorin materiale të ricikluara, sepse, siç shpjegoi Charlotte Röber, në vitin 2019 emetimet e karbonit u reduktuan me afërsisht 726,000 ton duke përdorur materiale të ricikluara në vend të materialeve të virgjëra vetëm. GEALAN Shefi i Kërkimit dhe Zhvillimit Dr Michel Sieffert shpjegoi se si GEALAN kursen jo vetëm karbon por edhe energji të vlefshme duke u mbështetur në materialet e ricikluara, fabrikat e veta të riciklimit, makineri më efikase dhe procese të transportit dhe logjistikës të rregulluara.

Në pjesën e dytë të ditës fokusi u vendos në prezantimin e produkteve dhe shërbimet dixhitale të GEALAN. Produktet inteligjente për ventilim dhe automatizim të dritareve jo vetëm që mundësojnë efikasitet maksimal të energjisë, por gjithashtu sigurojnë komoditet dhe klimë të brendshme të shëndetshme. Kjo u prezantua në skenën e Forumit Ndërkombëtar të së Ardhmes bazuar në një shembull të sistemit të ventilimit aktiv GEALAN-CAIRE ® Smart, sensorët e të cilit kontrollojnë automatikisht cilësinë e ajrit në dhomë. Përveç kësaj, mund të lidhet në mënyrë të përshtatshme me një tjetër sistem shtëpiak inteligjent. Sa për shtëpitë inteligjente, marka e lançuar së fundmi TEXINO ofron një gamë të re produktesh, duke hapur mundësi për t 'u lidhur me shoqata dhe prodhues të tjerë jo vetë të atyre të dritareve. Ngjarja hibride u specifikua në prezantimin e shërbimeve dixhitale të GEALAN si një vlerë e shtuar zinxhir:Në mënyrë mbreslënëse u tregua se, GEALAN, është zgjidhje nga shitjet deri në planifikimin e të gjithë rrugës për pas-shitje, mund të mbështesë dhe thjeshtojë të gjithë procesin nga skicat e dritareve deri në mirëmbajtjen e elementëve të instaluar me zgjidhje dixhitale moderne.

 

Tur, këshilla praktike dhe tema ndërkombëtare

Prezantimet

kombëtare specifike të tregut ishin plotësuesi i përkryer i ngjarjes GEALAN: Kolegët nga Holanda prezantuan sistemin e tyre S 9000 NL reno, i optimizuar për rinovime, që mundëson ndërtimin e kornizave ekzistuese të dritareve pa mundim dhe në mënyrë të qëndrueshme në vetëm disa hapa, duke e sjellë sistemin e dritareve në standardet moderne. Prezantimi spanjoll u përqendrua në qëndrueshmërinë. Ndër të tjera, kolegët shpjeguan se si sisteme të ndryshme GEALAN mund të përdoren në shumë mënyra të ndryshme për të përmbushur në mënyrë të besueshme standardet e ndërtimit me energji të ulët.

Turet në dy vendet gjermane Oberkotzau dhe Tanna u specifikuan në Forumin Ndërkombëtar të së Ardhmes 2022. Vizitorët ishin në gjendje të merrnin një përshtypje të Qendrës Teknike GEALAN dhe kompanisë’s të dixhitalizuar të prodhimit të veglave në vend. Së fundi, demonstrimet mbi objektet dhe sistemet kombinuan teorinë me praktikën: Në Qendrën Teknike, vizitorët në event panë se si përpunohen dhe riparohen profilet PVC, se si zgjidhje të ndryshme të ventilimit GEALAN-CAIRE ® funksionojnë në detaje dhe çfarë përfitimesh ofrojnë teknikat e ndryshme të lidhjes për zëvendësimin e panelit.

Drejtori Menaxhues i GEALAN Ivica Maurović ishte shumë i kënaqur me premierën hibride të eventit, duke bërë një premtim: "Ne pamë se formati i Forumit Ndërkombëtar të së Ardhmes u prit shumë mirë nga të gjitha palët. Kjo na inkurajon të vazhdojmë me evente të tjera në të ardhmen, duke ndjekur ide të reja dhe duke prezantuar tema që u ofrojnë partnerëve tanë me të vërtetë vlerë të shtuar."

Marc-Schenk

Marc Schenk

3.6.2022

Artikujt më të fundit

header-ff2024-news.jpg

GEALAN paraqet zgjidhje të bëra enkas në Fensterbau Frontale 2024 në një format të pazakontë panairi tregtar

Panairi kryesor i tregtisë në botë Fensterbau Frontale 2024 ishte i gjithi rreth një koncepti të jashtëzakonshëm kabinë në GEALAN: Për herë të parë, zona e ekspozitës GEALAN prej pothuajse 900 metra katrorë u projektua me fokus në grupin e synuar në pesë kubikë të ndryshëm me temë. Formati i pazakontë u prit shumë mirë nga vizitorët e panairit tregtar.

GEALAN-COMFORT-01.jpg

GEALAN-COMFORT®: Zgjidhja e gjumit premium në nivelin e dyshemesë tani është në dispozicion

GEALAN-COMFORT® është këtu: Me zgjidhjen e re të pragut të nivelit të dyshemesë, janë të mundura tranzicionet pa pengesa në përputhje me DIN 18040. Përveç kësaj, GEALAN-COMFORT® ofron një zgjidhje estetikisht të sofistikuar me një tranzicion të qetë pa një prag të dukshëm. Klientët e parë kanë qenë tashmë në gjendje të njohin pragun e ri të primeve GEALAN në praktikë.

Texino-Key-Visual-Landingpage.jpg

Sistemi juaj i dritareve mund të jetë më tepër se kaq: TEXINO krijoni nje shtëpi me teknologji inteligjente për fëmijët tuaj

Lidhje perfekte në dhomat tuaja; Nëse zgjidhni një shtëpi inteligjente me TEXINO-s, ju mund të krijoni një shtëpi të rehatshme, të shëndetshme dhe të sigurt vetëm me disa klikime. Zbuloni të gjitha mundësitë e automatizimit të dritareve dhe dyerve dhe mënyrave sesi të përmirësoni shtëpinë tuaj me zgjidhjet e TEXINO bëjeni duke klikuar në faqen e internetit mbi emërtimin VEKO dhe GEALAN.

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH