Nis projekti multi-milion euro: Ceremonia e ndarjes së çmimeve për magazinën e nivelit të lartë GEALAN në Tana

header-hochregallager.jpg

Fillimi i ndërtimit për piketën e ardhshme GEALAN: Ceremonia themelore për një magazinë plotësisht të automatizuar të nivelit të lartë u zhvillua në vendin e prodhimit dhe logjistikës në Tana. Kostoja e projektit të ndërtimit është llogaritur në rreth 14 milion euro, duke e bërë atë një nga investimet më të mëdha të vetme në historinë e prodhuesit të profileve PVC. Kompania po planifikon të vërë në punë magazinën e re në gjysmën e parë të vitit 2024.

Ceremonia simbolike e themelimit për të shënuar fillimin e ndërtimit u ndoq nga dy CEO të GEALAN, Ivica Mauroviç dhe Tino Albert si edhe shefi ekzekutiv i distriktit Saale-Orla, Thomas Fügman dhe kryebashkiaku i Hanës, Marko Seidel.

Pas muajsh planifikimi intensiv, CEO-t e GEALAN janë të kënaqur dhe krenarë që ekskavatorët mund të kthehen në punë në parkun e biznesit Kapelle. Ivica Mauroviç: Ky investim shumë-milion eurosh do ta bëjë GEALAN më efektiv dhe më të qëndrueshëm ndaj të ardhmes. Gjithashtu është një angazhim im i madh dhe i rëndësishëm jo vetëm prej vendodhjes sonë në Tanna por edhe për gjithë rajonin. Investimi në magazinën tonë do ta çojë logjistikën në një nivel të ri. Mundësitë që ofron magazinimi plotësisht i automatizuar do t 'i mundësojnë GEALAN të planifikojë, punojë dhe të shërbejë në mënyrë edhe më efikase."

 

Një imazh që përmban tekst. Përshkrimi i gjeneruar automatikisht

 

Magazina E GEALANIT

Përmasat: Gjatësia 125 m, Lartësia 26 m, Gjerësia 22 m.

Numri i hapësirave të magazinimit: 5020

Ngarkesa për raft: 1700 kg

Prodhimi deri në: afërsisht 70 ndryshime rafti në orë

 

Ruajtja dhe marrja e mallrave në magazinën kontrollohet nga softuerë modernë dhe kryhet mekanikisht nga dy të ashtuquajtur ushqyes raftesh. Kjo rrit shpejtësinë dhe sigurinë e hapave të punës. Dizajni ekonomik i sektorit të zgjedhjeve zvogëlon ndjeshëm tendosjen fizike të punonjësve.

 

Avantazhet e një magazine të një niveli të lartë.

Një magazinë e këtij niveli është një magazinë me rafte nga një lartësi prej 12 metrash. Normalisht, ajo ofron disa mijëra hapësira për ruajtjen e paletave për ruajtjen e mallrave të sheshta dhe mallrave të gjata. GEALAN deri në vitin 2024 ka për synim që në Tanna të ngrejë atë që njihet si magazinë e gjatë e automatizuar mallrash.

Magazinat automatike të gjera dhe të gjata përdorin në mënyrë optimale hapësirën e disponueshme: lartësia siguron që vëllime më të mëdha mund të ruhen në një minimum të hapësirës së dyshemesë. Ai gjithashtu zvogëlon distancat që duhet të mbulohen për të shërbyer ose transportuar mallra. Për shkak të automatizimit të plotë, sistemi është i aftë të trajtojë edhe mallra të mëdha, të rënda shpejt dhe me efikasitet.

Marc-Schenk

Marc Schenk

18.5.2022

Latest articles

Headerbild-GEALAN-KONTUR-mit-Alu-Deck-1.jpg

Forumi Ndërkombëtar i së Ardhmes 2022: GEALAN paraqet risi dhe zhvillime të reja

Përveç një kënvështrimi në të ardhmen e tregut të dritareve, Forumi Ndërkombëtar i së Ardhmes 2022 paraqiti gjithashtu risitë e produkteve, zhvillimet e reja dhe zgjidhjet dixhitale për industrinë. Vizitorët nga e gjithë Evropa ishin në gjendje të zbulonin portofolin e gjerë të produkteve dhe shërbimeve të GEALAN në vend në selinë qendrore në Oberkotzau si dhe nëpërmjet transmetimit të drejtpërdrejtë në internet.

header-fp.jpg

Forumi Ndërkombëtar i së Ardhmes 2022: ngjarja hibride GEALAN paraqet dritaren si tregun e së ardhmes

Dy ditë veprimtarie me një total prej dymbëdhjetë bisedash specialistike në dhjetë gjuhë, të organizuara për partnerët GEALAN nga e gjithë Evropa, të cilët ose morën pjesë personalisht ose u akorduan virtualisht: Forumi Ndërkombëtar i së Ardhmes 2022, mbajtur në një format hibrid për herë të parë ndonjëherë, nxorën në pah produkte të reja, prirje dhe zgjidhje dixhitale për industrinë e dritareve. Më shumë se 700 pjesëmarrës u bashkuan drejtpërdrejt ose nëpërmjet transmetimit online ose në ambjentet e veprimtarive në selinë e GEALAN në Oberkotzau.

Texino-Key-Visual-Landingpage.jpg

Sistemi juaj i dritareve mund të jetë më tepër se kaq: TEXINO krijoni nje shtëpi me teknologji inteligjente për fëmijët tuaj.

Lidhje perfekte në dhomat tuaja; Nëse zgjidhni një shtëpi inteligjente me TEXINO-s, ju mund të krijoni një shtëpi të rehatshme, të shëndetshme dhe të sigurt vetëm me disa klikime. Zbuloni të gjitha mundësitë e automatizimit të dritareve dhe dyerve dhe mënyrave sesi të përmirësoni shtëpinë tuaj me zgjidhjet e TEXINO bëjeni duke klikuar në faqen e internetit mbi emërtimin VEKO dhe GEALAN.

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Do not miss any news!

I want to receive the newsletter "Reference Building of the Month" and GEALAN news via E-Mail (approx. twice a month) - free of charge and terminable at any time.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH
& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH