kontaminimi

Ngjyra magjepsëse

Ngjyra magjepsëse

Dizajn me ngjyra

Bukuri e përjetshme

I RI: REALWOOD

kids-ac.jpg

Dizajn me ngjyra

Bukuri e përjetshme

Dritaret dhe dyert me ngjyrë luajnë një rol të veçantë në dizajnin e fasadës. Ato e bëjnë një ndërtesë të bjerë më në sy nga ana vizuale dhe kjo është një nga gjerat e para që njerëzit vënë re. Si pjesë e fasadës, dritaret, dyert kryesore dhe ato të ballkoneve janë të ekspozura gjithë kohës ndaj dritës së diellit, kushteve klimatike, mjedisore, dhe mekanike. Kur fillon ky ndikim aty kuptohet se jo të gjitha profilet jane njësoj në cilësi dhe ngjyra.

Estetikë tërheqëse, teknologji inovative

GEALAN-acrylcolor®

Shtresa akrilike me ngjyrë është dy herë më e fortë se sipërfaqja PVC e dritareve të bardha. Është shumë rezistent ndaj gërvishtjeve dhe është kryesisht rezistent ndaj kushteve të motit. Sipërfaqja gjysmë e butë, e lëmuar dhe jo-poroze është e pandjeshme ndaj akumulimeve të pluhurit dhe papastërtisë. Nuk ka copëzime dhe nuk ka nevojë për lyerje të mundimshme. DritaretGEALAN-acrylcolor ® praktikisht nuk kërkojnë mirëmbajtje dhe janë jashtëzakonisht të lehta për t 'u kujdesur.

thema_oberflaeche_ac_ecke.png
thema_oberflaeche_hd_ecke.png

Tabakët e dekorit

Për të gjithë ata që vlerësojnë një pamje natyrale të dritareve, pa ndërhyrjet e teknologjisë ekzistojnë dritare prej vinili me një pamje drurore që arrihet duke përdorur fletët dekoritav. Ato rekomandohen si një element i stilit klasik kur rinovoni një shtëpi të vjetër, si dhe për dizajne rustike. Dritaret me fletë dekori druri përmbajnë të gjitha vetitë pozitive të dritareve moderne prej vinili.

REALWOOD – Fletë dekorative premium me efekt druri

Ka shumë fletë dekorative të ndryshme me efekt druri në dispozicion për dritaret me korniza plastike. Por vetëm fletët RealWood u japin dritareve tuaja një pamje unike dhe një ndjenjë të veçantë sepse fletët RealWood janë më pak me shkëlqim se fletët dekorative standarde me efekt druri. Ato krijojnë një pamje tërheqëse që u jep dritareve me korniza plastike pamjen natyrale të drurit, edhe pse fletët nuk janë prej druri. Me një efekt ngjyrash jetësore të disponueshme në dhjetë ngjyra tërheqëse, fletët tona të reja RealWood ofrojnë një tërheje mbreslënëse të sipërfaqes që është shumë më afër pamjes dhe ndjenjës së drurit të vërtetë sesa fletët dekorative konvencionale me efekt druri. RealWood ka gjithashtu avantazhe funksionale që nuk duhen anashkaluar: qëndrueshmëri të jashtëzakonshme, rezistencë UV dhe rezistencë ndaj motit. Thënë thjesht, kafazët RealWood ofrojnë jetëgjatësi. Qoftë për një ndërtesë të re ose për një projekt rinovimi, ato do të rrisin vlerën e ndërtesës suaj dhe do të qëndrojnë për dekada të ardhshme.

RealWood-Logo-GEALAN.JPG
RealWood_GDN_680x680px.jpg

Shumë të bukura për të qenë të vërteta.

Kafaze dekorative me nuanca druri. Katër nuanca të reja të drurit janë në dispozicion për ju: Bezhë ( e drurit të lisit ), xhinxher ( i drurit të lisit ), mjaltë ( i drurit të lisit), amaranth ( i drurit të lisit ) Gjithashtu ju do të gjeni edhe gjashtë ngjyrat bazike. Ato ruajnë një ngjyra të ngrohta dhe autentike të nuancave të drurit, shumë afër drurit origjinal duke i dhënë ngrohtësi ambjentit tuaj. Sipërfaqja e lëmuar me një cilësi të lartë bën që ato të duken si dritare të vërteta prej druri

. Kanatet të dekoruara me elementë druri u japin dritareve tuaja një pamje krejtësisht natyrale.

REALWOOD – Fletë dekorative premium me efekt druri

SHIKONI DHE NDJENI.

Malt Lisi i Turner Realwood
Lis Xhenxhefili Realwood
Lis Mjalti Realwood
Lis Realwood Weissbach
Realwood RAL 7016
Realwood RAL 9010

Këto fletë nuk përbëhen nga druri i vërtetë.

GEALAN - E bardha perfekte

Dritare të bardha për të përmbushur kërkesat më të larta

GEALAN e bardha perfekte ose RAL 9016, ngjyra bashkohore që të lënë një përshtypje dhe ndjesi të freskët, për shkak të tonalitetit të lehtë të ngjyrës gri. Ruajtja e trendeve të fundit siguron ruajtjen e vlerës së tyre për një kohë më të gjatë. Përveç kësaj, hijet përdoren gjerësisht në ndërtimin e dritareve dhe dyerve si edhe në shumë produkte të tjera si grilat, portat dhe aksesorë.

Emri "E bardhë perfekte" nuk i referohet vetëm ngjyrës elegante, por edhe vetive dhe cilësisë së lartë të GEALAN-acrylcolor ® qëndrueshmëri, shumëllojshmëri ngjyrash dhe rezistencë ndaj papastërtive. Sipërfaqja e jashtme me gjysmë shkëlqim do të mbetet rezistente ndaj motit dhe elegante për dekada të tëra, ndërsa sipërfaqja jo-poroze nuk lejon grumbullimet e pluhurit dhe papastërtive – kështu që nuk ka nevojë për riparim. GEELAN "E bardha perfekte

" është e disponueshëm për sistemet GEALAN-KUBUS, S 9000 dhe S 9000 të dyerve me hapje ne pjese e siperme, si edhe për aksesorët e të gjitha profileve.

perfect_white.png

RealWood – plotësuesi i përsosur

Kombinimi i ngjyrës së jashtme dekorative të qëndrueshme me një fletë dekori RealWood të bardhë e pastër në pjesën e brendshme krijon përshtypje mbreslënëse për dritaret dhe dyert. Struktura sipërfaqësore e fletës në veçanti siguron një cilësi të këndshme dhe një pamje të rafinuar.

Për më tepër, dekoret RealWood janë absolutisht të barabarta me teknologjinë GEALAN-acrylcolor ® në mënyra të rëndësishme: qëndrueshmëri afatgjatë së bashku me një strukturë të veçantë sipërfaqësore, të cilat në kombinim ofrojnë aftësi të jashtëzakonshme për të përballuar ndikimet e jashtme. Një sërë nuancash ngjyrash mund të kombinohen në pjesën e brendshme dhe të jashtme. Shtypja dhe tekstura e veçantë e fletës u jep një përfundim premium dhe me cilësi të lartë sipërfaqeve që janë po aq sfiduese sa druri i vërtetë.

realwood-reinweiss.png
Wg_6016-6716x6003-6706x6140_ALU_RAL7016_s_104513.png

Mbulesa alumini

Alternativa të tjera

Në zgjedhjen e profileve , GEALAN ofrohen shtresa të personalizuara të aluminit për pjesën e jashtme të dritareve. Kjo i bën dritaret jashtëzakonisht rezistente dhe të qëndrueshme. Dritaret prej vinili me një shtresë alumini janë jo vetëm rezistente dhe të qëndrueshme, por ofrojnë edhe opsione për personalizimin e ngjyrës. Këto janë përfitimet e kombinimit të aluminit me vinilin. Niveli i lartë i funksionimit dhe dizajnet moderne prej alumini i bëjnë edhe më të veçanta dritaret prej vinili, duke mos harruar izolimin perfekt të nxehtësisë.

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH