GEALAN-CAIRE® Flex

Sistemet inovative të ventilimit

Nëse kërkoni të keni rehati dhe qetësi në ambjentet e shtëpisë suaj kjo nis duke rregualluar cilësinë e ajrit, i cili mundëson një frymarrje më të mirë dhe rrjedhimisht edhe një jetë më të shëndetshme. Sistemet e reja të ventilimeve GEALAN-CAIRE ® ofrojnë një ajër më cilësor duke ju dhuruar një jetë më të shëndetshme.

GEALAN-CAIRE® Flex

Sistemet tona të ventilimit të prezantuara në video
Ventilimi klasik i dritareve është shumë larg standardeve të sotme të ventilimit. (delete) GEALAN kujdeset për cilësinë e ajrit në shtëpinë tuaj, sepse sistemet e ventilimit GEALAN-CAIRE® krijojnë një klimë të brendshme të shëndetshme dhe të rehatshme pa qenë nevoja të mendoni për ventilimin. Në varësi të kërkesave tuaja, të ventiloni ambjente të vogla apo të mëdha, instalim në ambjente ekzistuese apo të reja, me sisteme të decentralizuara,GEALAN-CAIRE ® ju ofron zgjidhjen e duhur për nevojat tuaja individuale - të menduara mirë, të fuqishme dhe efikase në kursimin e energjisë.

Ajrosje sipas kërkesave tuaja

GEALAN-CAIRE® ventilimi pasiv

Sistemi iventilimit pasiv GEALAN-CAIRE® Flex bën të mundur barazimin e presionit midis ajrit të brendshëm dhe të jashtëm, ai mund të montohet në fund të dritares dhe është totalisht i padukshëm. Ai siguron ventilim të përhershëm, parandalon mykun dhe punon në mënyrë të pavarur.
caire_flex_kitchen_.jpg

I vogël. I padukshëm! Fleksibël.

Broshura GEALAN-CAIRE ® AERECO

GEALAN-CAIRE ® AERECO ajros dhomat tuaja në parametrat që ju do ti vendosni.Ventilimi pasiv, GEALAN-CAIRE ®AERECO bën barazimin e presionit midis ajrit të brendshëm dhe të jashtëm.Përveç kësaj, sasia e ajrit që mund të rrjedhë jashtë ose brenda njësisë së ventilatorit , kontrollohet nga operatori nëpërmjet një sensori të pavarur mekanik i cili bën të mundur rregullimn e lagështisë në dhomë Kjo siguron dehumidifikimin e plotë të dhomës. Pasja e energjisë elektike nuk është e nevojshme.

care_einbau.jpg

I zgjuar. Dhe i fuqishëm. Praktike.

GEALAN-CAIRE® ventilim aktiv dhe inteligjent

GEALAN-CAIRE ® Smart është një sistem aktiv ventilimi me sensorë që testojnë cilësinë e ajrit të dhomës dhe lehtësisht mund të lidhen edhe me pajisjet e tjera inteligjente që mund të keni në shtëpi. Sistemi efikas i rigjenerimit të energjisë si edhe istalimi perfekt i ventilatorëve janë zgjidhja ideale për ambjentet e mesme dhe të mëdha të banimit.

Mbështetje në planifikimin e ajrimit dhe zbatimin

Ne ju mbështesim me kënaqësi në planifikimin dhe testimin e koncepteve të ajrimit, si dhe të projektimit të përshtatshëm të produkteve në lidhje me vëllimet e ajrit dhe mbrojtjen nga zhurma për planin tuaj individual të ndërtimit.

Paraqitjet individuale dhe të detajuara të produkteve mund të bëhen sipas dëshirës për të gjitha grupet pjesëmarrëse në objekt. Thjesht na kontaktoni! Këshillimi ynë personal bëhet në gjuhën gjermane dhe angleze.

 

Tim Wehder

Sales Consultant Smart Home & Lüftung
Hofer Straße 80, 
D-95145 Oberkotzau

Telefon: +49 160 9500 56 85
E-Mail: tim.wehder@gealan.de

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Do not miss any news!

I want to receive the newsletter "Reference Building of the Month" and GEALAN news via E-Mail (approx. twice a month) - free of charge and terminable at any time.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH
& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH