Residential complex

Kompleksi modern i banimit Jeżycka 39 në Poloni

Project detail

Object type

Kompleksi rezidencial

Window system

S 9000

Colour

GEALAN-acrylcolor® RAL 7013 / RAL 9005

Location

Poznań / Poloni

Year of Construction

2021

Architect

Habitat Architekci Sp. z o.o.

Developer

Jezycka 39 Sp. z o.o. Sp. k.

Window fabricator

PPHU "TEOKNA" S.C. Kudyba Krzysztof, Kasprzyk Aleksandra

Në zemër të qytetit: me 540,000 banorë, Poznań është qyteti i pestë më i madh i Polonisë, dhe Jezyce është një nga distriktet e saj më të populluara. Dendësia e restoranteve, kafeneve dhe bareve në këtë lagje të Art Nouveau është e lartë, këtu takohen njerëzit, këtu zhvillohet jeta urbane.

Jezycka 39 është ndërtuar në mes të këtij kompleksi banimi në një pjese trualli, që përfshin gjashtë kate dhe 57 apartamente. Jezycka 39 menaxhon dhe perfaqëson sistemin ekuilibrues të kombinimit të afërsisë me qytetin e vjetër dhe infrastrukturën urbane por duke krijuar edhe një farë intimiteti në ambientet e banimit. Pas fasadës me dy pjesë,janë apartamentet butik monolite-moderne , të cilat të gjitha kanë një lozhë si një zonë private në natyrë.

Sipërfaqet

e mëdha prej xhami lejojnë që gjatë ditës të hyjë shumë dritë në apartamente. Dritaret e sistemit GEALAN S 9000 në GEALAN-acrylcolor ® ngjyrëkafe-gri dhe të zezë të thellë krijojnë një pamje vizuale moderne.

Fotografitë: Przemysław Turlej

Produktet e përdorura dhe risitë nga GEALAN

S 9000

Platforma S 9000 është talenti i gjithanshëm i sistemeve të profilit GEALAN, një sistem i gjithanshëm, modern për dritaret, dyert dhe dyert me shinë. Me vulë qendrore ose ulje , do të keni dritare të përshtatshme për shtëpitë dytësore ose ato historike, gjithçka është e mundur me S 9000.
Read more about S 9000

Inovacionet GEALAN-acrylcolor®

A one-of-a-kind surface
Read more about Inovacionet GEALAN-acrylcolor®

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Do not miss any news!

I want to receive the newsletter "Reference Building of the Month" and GEALAN news via E-Mail (approx. twice a month) - free of charge and terminable at any time.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH
& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH