Pasqyra e natyrës

Project detail

Object type

Ndërtesa banimi

Window system

S 9000

Colour

Dekor RAL 7016

Location

Razma, Shkodra / AL

Year of Construction

2022

Arkitekt

Julian Kola / J.K Plan

Developer

Ing. Alban Laçi

Window fabricator

Alexandra Plast

Peisazhi malor i fshatit alpin shqiptar të Razmës është aq mahnitës sa arkitektët e kësaj vile pushimi vendosën ta pasqyrojnë atë në ndërtesë: forma A e saj pasqyron majat e thepisura të maleve rreth dy mijë metra, ndërsa fasada prej xhami imiton natyrën e virgjër të rajonit alpin të Shkodrës.

Sistemi GEALAN S 9000 luan një rol kryesor me elementë dritaresh në formë trekëndëshi dhe trapezoidi. Profilet në gri anthracite me fletë dekorative (RAL 7016) kombinojnë qëndrueshmërinë statike me një pamje elegante dhe të hollë edhe në këto formate. Dhe ngjyra e tyre përputhet me çatinë dhe muret prej guri.

Druri natyral në hapësirën e brendshme, i cili shtrihet në dhomën e ndenjes dhe tre dhomat e gjumit, krijon një atmosferë "rustic" të rehatshme dhe njëkohësisht shërben si një kontrast magjepsës me fasadën prej xhami.

Produktet e përdorura dhe risitë nga GEALAN

S 9000

Platforma S 9000 është talenti i gjithanshëm i sistemeve të profilit GEALAN, një sistem i gjithanshëm, modern për dritaret, dyert dhe dyert me shinë. Me vulë qendrore ose ulje , do të keni dritare të përshtatshme për shtëpitë dytësore ose ato historike, gjithçka është e mundur me S 9000.
Lexo më shumë rreth S 9000

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH