GEALAN-LINEAR®

Klasike në stilin e vet

Inovacioni në segmentin 74 mm përmbush kërkesat më të larta për një profil në aspektin e dizajnit, performancës, ekonomisë dhe gjithanshmërisë. Kjo është mënyra se si GEALAN-LINEAR® vendos standarde të reja.

GEALAN-LINEAR®

prezantuar në video

Teknologjia 74-mm, një zhvillim i mëtejshëm në segmentin 70-mm, siguron stabilitet të lartë me xhama modernë funksionalë dhe, falë ndërtimit me shumë hapje, siguron më shumë siguri, izolim nga zëri dhe termoizolim. Gjithëpërfshirja e sistemit plotësohet nga dizajni i vijës së drejtë, duke ndjekur kështu trendet minimaliste të arkitekturës moderne.

Përfitimet e GEALAN-LINEAR®

Dizajni

Gjuhë e pastër dhe e thjeshtë e dizajnit, e orientuar drejt tendencave arkitektonike drejt dizajneve të dritareve të drejta dhe këndore.

Perfomanca

Ndërtimi i sistemit inovativ, i dizajnuar për kërkesat e tregut

Izolimi termike

Vlerat më të larta në segmentin 74 mm me vlerë Uf deri në 1.0 W/(m²K)

Efektshmëria

Konstruksione të profilit të optimizuar dhe detaje inovative me përputhshmëri të lartë të profileve dhe aksesorëve

Versatiliteti

Gama e plotë e produktit që nga fillimi, për dritaret, dyert dhe shinat.

gealan-linear-02.jpg

Gjuha e drejtpërdrejtë e dizajnit

Sistemi bazohet në një gjuhë dizajni vazhdimisht të zbehtë që aktualisht është duke vendosur standart në arkitekturë. Një sërë kokrrizash xhami që përputhen korrektësisht realiozjnë dizajnin e jashtëm dhe të brendshëm të dritareve. Gjerësia fine, dhe e hollë e kornizës sigurojnë më shumë dritë në ndërtesa.

Duke shfrytëzuar potencialin e plotë

Qoftë në ndërtim të ri ose rinovim, GEALAN-LINEAR® impresionon me gjithanshmërinë e tij. Është një sistem i plotë platforme që përfshin dritaret, dyert e përparme dhe dyert me shinë. Teknologjia e lidhjes mund të zgjerohet me inovacionin e GEALAN të GEALAN-STV;

LINEAR-aus-dem-vollen.png
GEALAN-LINEAR-05.jpg

Elegant dhe i përjetshëm

Dizajni i qartë dhe me kënde i GEALAN-LINEAR® ka një efekt freskues të përjetshëm dhe është në përputhje me gjuhën arkitekturore moderne. Sidomos në ndërtesat e reja, format këndore dhe linjat e qarta përcaktojnë trend ndaj fasadave dhe të projektuara duke i dhënë rendësi çdo detaji.

Ideale për shumë aplikacione ndërtimi

Thellësia e cekët e ndërtimit prej 74 mm është e përshtatshme për një shumëllojshmëri projektesh ndërtimi si dhe në sektorin e rinovimit. Zbritja universale SASH është integruar në të gjitha pajisjet e dritareve dhe lejon bllokimin klasik, ngjitjen me GEALAN-STV® ose lidhjen e lagësht të optimizuar të prodhimit.

Opsionet e ngjyrave në sistemin GEALAN-LINEAR ®

Fletët standarde të dekorit

Hazelnut
Golden Oak
Deco RAL 7016 Grained – Anthracite Grey
Deco RAL 7016 – Smooth Anthracite Grey
Mahogany

RealWood - fletë dekori ekskluzive prej druri

Realwood Turner Oak malt
Realwood Ginger Oak
Realwood Honey Oak
Realwood Amaranth Oak
Realwood Weissbach Oak
Realwood RAL 9010
Realwood RAL 7016

Këto fletë nuk janë prej druri të vërtetë.

Jo-standarde: Fletët e dekorit prej druri

Oregon
Rustic oak
Moor Oak
Dark Oak
Mountain Pine
Douglas Striped
Light Oak
Meranti
AnTEAK
Walnut
Natural Hazelnut
Cherry
Sheffield Oak Light
Siena PN Noce
Winchester XA

Jashtë standartit: Ngjyra të thjeshta, pa kokrriza

Deco RAL 3005 – Wine Red
Deco RAL 3011 – Brown Red
Deco RAL 5011 – Steel Blue
Deco RAL 6005 – Moss Green
Deco RAL 6009 – Fir Green
Deco RAL 7001 – Silver Grey
Deco RAL 7012 – Basalt Grey
Deco RAL 7023 – Concrete Grey
Deco RAL 7035 – Light Grey
Deco RAL 7038 – Agate Grey
Deco RAL 7044 – Silk Grey
Deco RAL 9001 – Cream White
Deco RAL 9003 - Brilliant White
Deco RAL 9010 – Pure White
Black Brown
Chocolate Brown
Monument green

Jo-standard: Ngjyra të thjeshta, të lëmuara

Deco RAL 7016 Smooth – Anthracite Grey
Deco RAL 7004 – Smooth Signal Grey
Deco RAL 7012 – Smooth Basalt Grey
Deco RAL 7021 – Smooth Black Grey
Deco RAL 7039 – Smooth Quartz Grey

Jo-standarde: Fletë me efekt metalik

Alux DB703
Platinum Bronze
Metbrush Silver
Metbrush Brass

Jo-standard: Ngjyra të thjeshta, mat

RAL 9001: Cream White matt
RAL 9010: Pure White matt
Black matt
Black Brown matt
RAL 7016: Anthracite Grey matt

Lidhur sipas lajmeve të artikujve


GEALAN-LINEAR®: hedhja në treg e një sistemi të avancuar dhe të gjithanshëm profili

09/22/2021

GEALAN Fenster-Systeme ka në dorë bazën për sistemet bashkëkohore të dritareve dhe dyerve: tani është lëshuar sistemi i tij inovativ i profilit GEALAN-LINEAR ®. Dizajni i saj modern merr shenjat e sipërme: i qartë, linear dhe pa gdhëndje. Ai gjithashtu është i ngushtë në lartësitë e tij dhe lejon shumë dritë të hyjë në hapësirat e brendshme. Për më tepër, GEALAN i ri 74 mm ka gjithçka që arkitektët, prodhuesit e dritareve, ndërtuesit dhe rinovuesit presin nga një sistem bashkëkohor dhe i besueshëm.

 

GEALAN-LINEAR-08.jpg
A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Do not miss any news!

I want to receive the newsletter "Reference Building of the Month" and GEALAN news via E-Mail (approx. twice a month) - free of charge and terminable at any time.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH
& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH