AerecoGEALAN-CAIRE ®: një hyrje e re në familjen tonë për sistemet e ventilimit

header-gealan-caire-aereco.jpg

GEALAN në gamën e produkteve të tij ka një zgjidhje të re, të decentralizuar të ventilimit pasiv: GEALAN-CAIRE® Aereco siguron furnizim të saktë me ajër të pastër dhe ajros dhomat saktësisht siç kërkohet. Qarkullimi i vëllimit të ajrit kontrollohet automatikisht dhe në mënyrë të pavarur nga sensori mekanik i lagështisë. Kjo siguron dehumidifikim të sigurt të dhomës pa pasur nevojë për energji elektrike.

Në shumë raste, vetëm ventilimi tradicional i dritareve nuk i plotëson më kërkesat e sotme të ventilimit. Mbrojtje e shtëpisë suaj në mënyrë efektive nga lagështia dhe ndotja e tepërt, duke minimizuar kështu rrezikun e mykut dhe ndotjes së ajrit dhe, mbi të gjitha, duke shijuar ajër të brendshëm të shëndetshëm dhe të freskët pa ventilim të vazhdueshëm manual, i cili sa vjen dhe bëhet më i vështirë: hapësirat gjithnjë e më të vogla të dyerve dhe ndritareve gjatë ndërtimit po bëjnë që ne të japim zgjidhje të reja thelbësore. Me gamën e produkteveGEALAN-CAIRE ®, GEALAN ka sistemet e duhura të ventilimit të lidhura me dritaret – për një sërë nevojash dhe projektesh ndërtimi.

GEALAN-CAIRE ® Aereco është një shtesë krejtësisht e re në gamën tonë të ventilatorëve të decentralizuar dhe pasivë: në zgjidhjen e re të ventilimit të GEALAN, sensorët mekanikë të lagështisë zbulojnë lagështinë e dhomës dhe sigurojnë automatikisht që sasia e duhur e ajrit të freskët të rrjedhë në dhomë në çdo kohë.

GEALAN-CAIRE ® Elementët AERECO janë të integruar drejtpërdrejt në dritare. Ventilatorët mund të montohen në dritare horizontalisht, në pjesën e gjatë të kornizës, ose drejtpërdrejt në profilin SASH në dritare. Të montuara në thellësi kornize prej 74 mm dhe 82.5 mm, ato mund të kombinohen me kapakë të ndryshme mbrojtëse ndaj motit dhe mbrojtëse insektesh. Nëse klienti dëshiron edhe izolim akustim, GEALAN-CAIRE ®Aereco është në dispozicion për ta realizuar.

Këta ventilatorë të rinj GEALAN-CAIRE ® Aereco janë jo vetëm praktikë dhe fleksibël, por gjithashtu të disponueshëm direkt nga GEALAN.

Për më shumë informacion rreth hyrjes më re në ventilim GEALAN-CAIRE ® Aereco: https://www.gealan.de/en/products/gealan-caire-aereco

Me gamën e produkteveGEALAN-CAIRE ®,ju keni akses në një gamë të gjerë të zgjidhjeve të ventilimit të decentralizuar – nga ventilatorët të vendosur në fund të dritareve, kontrollimimi i daljes jashtë i lagasgtisë, deri te sistemet inteligjente të ventilimit aktiv që kryejnë edhe proçesin e rigjenerimit të nxehtësisë:

https://www.gealan.de/en/products/gealan-caire

 

Marc-Schenk

Marc Schenk

20.1.2022

Artikujt më të fundit

header-ff2024-news.jpg

GEALAN paraqet zgjidhje të bëra enkas në Fensterbau Frontale 2024 në një format të pazakontë panairi tregtar

Panairi kryesor i tregtisë në botë Fensterbau Frontale 2024 ishte i gjithi rreth një koncepti të jashtëzakonshëm kabinë në GEALAN: Për herë të parë, zona e ekspozitës GEALAN prej pothuajse 900 metra katrorë u projektua me fokus në grupin e synuar në pesë kubikë të ndryshëm me temë. Formati i pazakontë u prit shumë mirë nga vizitorët e panairit tregtar.

GEALAN-COMFORT-01.jpg

GEALAN-COMFORT®: Zgjidhja e gjumit premium në nivelin e dyshemesë tani është në dispozicion

GEALAN-COMFORT® është këtu: Me zgjidhjen e re të pragut të nivelit të dyshemesë, janë të mundura tranzicionet pa pengesa në përputhje me DIN 18040. Përveç kësaj, GEALAN-COMFORT® ofron një zgjidhje estetikisht të sofistikuar me një tranzicion të qetë pa një prag të dukshëm. Klientët e parë kanë qenë tashmë në gjendje të njohin pragun e ri të primeve GEALAN në praktikë.

Texino-Key-Visual-Landingpage.jpg

Sistemi juaj i dritareve mund të jetë më tepër se kaq: TEXINO krijoni nje shtëpi me teknologji inteligjente për fëmijët tuaj

Lidhje perfekte në dhomat tuaja; Nëse zgjidhni një shtëpi inteligjente me TEXINO-s, ju mund të krijoni një shtëpi të rehatshme, të shëndetshme dhe të sigurt vetëm me disa klikime. Zbuloni të gjitha mundësitë e automatizimit të dritareve dhe dyerve dhe mënyrave sesi të përmirësoni shtëpinë tuaj me zgjidhjet e TEXINO bëjeni duke klikuar në faqen e internetit mbi emërtimin VEKO dhe GEALAN.

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH