Zgjidhje dixhitale për të gjitha gjërat që lidhen me dritaret

Idetë e reja dhe zgjidhjet dixhitale janë gjithashtu vendimtare për industrinë e dritareve. Si një pionier dixhital, GEALAN tashmë ka mjete të shumta në dispozicion për të mbështetur planifikuesit dhe prodhuesit e dritareve në punën e tyre të përditshme. Do të jesh pjesë e jona në biznesin e dritareve të së ardhmes.

Planersoftware 3.0

Planifikimi

dixhital, i shpejtë dhe i thjeshtë

Me Planersoftware 3.0 tonë, GEALAN ju ofron një mjet dixhital që ju lejon të planifikoni dritaret dhe dyert PVC pa mundim. Të gjitha detajet e produktit ruhen në formë dixhitale dhe përditësohen vazhdimisht.

 

Planersoftware 2.0 bën llogaritje, planifikon kërkesa statike dhe mund të shfaqë planet si një model i plotë 2 ose 3D, duke përfshirë profile, përforcime dhe shpime. Kjo do të thotë se është e mundur gjithashtu të punohet me metodën e planifikimit dixhital të Modelimit të Informacionit të Ndërtimit (BIM).

Planersoftware 3.0 Përfitimet në një vështrim

 • Falë përdorimit online: planifikoni dritaret tuaja në çdo kohë, kudo, nga çdo pajisje.
 • Të gjitha të dhënat e profilit ruhen dhe janë gjithmonë të përditësuara
 • Mblidhni me lehtësi elementët e plotë sipas zgjedhjes suaj
 • Lidhja
 • e ndërtesës regjistrohet në detaje
 • Çiftet dhe profilet dytësore mund të shtohen lehtësisht
 • Të dhënat relevante për tender janë prodhime uniforme digjitale – të formatuara në mënyrë praktike për IMN

BIM – Modelimi i Informacionit të Ndërtimit

Metoda

e planifikimit të së ardhmes

Veçanërisht në projekte më të mëdha, ndryshimet mund të ndodhin gjatë fazës së planifikimit. Kjo do të thotë se çdo vizatim duhet të ndryshohet dhe përcaktimi i sasisë duhet të rregullohet. Të gjitha palët e përfshira në ndërtim marrin më pas vizatime të përditësuara në mënyrë që të jenë në gjendje t 'i koordinojnë ato me planifikimin teknik përkatës. Plus i madh i planifikimit duke përdorur metodën BIM: Modelet BIM jo vetëm që kapin strukturat gjeometrike të një ndërtese, por gjithashtu mbajnë të gjitha të dhënat dhe atributet përkatëse të ndërtimit në mënyrë që ato të përditësohen sipas nevojës.

Këndvështrime rreth benefiteve

 • Ndërtimi dhe planifikimi në 3D duke përdorur të dhënat e BIM mundëson një qasje holistike ndaj projekteve të ndërtimit
 • Të gjitha të dhënat përkatëse të ndërtesës janë modeluar, kombinuar dhe regjistruar në mënyrë digjitale – struktura, duke përfshirë dritaret dhe dyert, është në dispozicion si një model virtual
 • Me anë të "modelimit BIM" të një prone, të dhënat përpunohen vazhdimisht gjatë gjithë ciklit të jetës së ndërtesës
 • Tashmë sot, të gjithë skedarët BIM për formatin Revit® & IFC mund të gjenerohen manualisht nga GEALAN sipas kërkesës
 • Krijo të dhëna Revit ® BIM për pothuajse çdo produkt të konceptueshëm GEALAN në sektorin e dritareve dhe dyerve.

architect

Vizualizimi i dritares në dimensione të reja

Përzgjedhja e dritareve dhe dyerve nuk ka qenë kurrë më e lehtë.

“Si do të dukeshin dritaret me ngjyra të ndryshme?” “Si do të dukej një derë me shinë në këtë mur?” Ju dhe klientët tuaj pa dyshim i bëni shpesh vetes pyetje si këto, dhe ato janë të vështira për t 'u përgjigjur vetëm kur ju mungon imagjinata. Partneri i digjitalizimit të Grupit VEKA, Digital Building Solutions (DDS), ka zgjidhje softuerike në dispozicion për t 'iu përgjigjur vizualisht pyetjeve të tilla për ju. Përdorni zgjidhje të realitetit të shtuar (AR) për të marrë vendime të synuara dhe të informuara për ju dhe klientët tuaj.

210922-WindowViewer-Home.jpg

Realitet i shtuar në detaje

Realiteti i shtuar mundëson vizualizimin e modeleve 3D brenda katër mureve tuaja. Në këtë mënyrë, ju mund të vendosni elementët e dritares dhe derës në objektin tuaj në çdo kohë. Elementët e dritareve dhe dyerve mund të ndryshohen dhe hiqen lehtësisht në vetëm pak hapa, dhe pa shumë mundim nga një smartfon ose tablet.

 

Nga

AR përfitojnë ofruesit e shërbimeve, teknikët, projektuesit, arkitektët, menaxherët e projekteve, i gjithë ekipi i ndërtimit dhe gjithashtu klienti. Sepse ata të gjithë marrin të dhëna të mjaftueshme për të siguruar saktësinë dhe shpejtësinë. AR gjithashtu ju jep aftësinë për të lundruar në secilën fazë të projektit dhe për të dalluar gabimet para se ato të dalin më vonë. Kjo kursen kohë dhe para. Realiteti i shtuar konsiderohet një nga përparimet më të mira teknologjike në industrinë e ndërtimit pasi përmirëson të gjitha proceset e përfshira në projekte.

Dritare Inspektuese

Aplikacioni për vizualizimin

e dritareve një vlerë e shtuar e realitetit.

 • Përdor AR për të vizualizuar elementët e dritares në mjedisin tënd
 • Pvrdoret me lehtësi nëpërmjet smartfonit ose tabletit duke përdorur aplikacionin WindowViewer
 • Vendosni elementët e zgjedhur të dritares në pozicionin tuaj të preferuar në dhoma
 • Ndryshoni parametrat që dëshironi në fare pak kohë: format, ngjyrat, dorezat, sipërfaqet e dritareve etj.
 • Shabllonet e përcaktuara nga përdoruesi bazuar në softuerin e planifikimit DBS WinDo Planning janë gjithashtu të mundshme.
 • Përzgjedhja e dritareve dhe dyerve nuk ka qenë kurrë më e lehtë.

Profile inspektues

Këndi i mostrës virtuale

 • Përdorni këndin e mostrës virtuale si një zgjidhje të shtuar të realitetit.
 • Një aplikacion shtesë nuk është i nevojshëm
 • Vendosja e
 • drejtpërdrejtë e një elementi 3D në shfletuesin e internetit
 • Shfaqja e animacioneve
 • Theksimi i karakteristikave dhe risive të veçanta

Përvojë në fasadë

Vizualizim i mbështetur në AI për të gjithë fasadën

 • Aplikacion i pavarur nga pajisja për vizualizimin e fasadës suaj (desktop/ tablet/celular)
 • Algoritmi
 • i kontrolluar nga AI për njohjen e elementëve të dritares
 • Leximi i dimensioneve të dritares (gjerësia dhe lartësia)
 • Ekrani i fasadës me elementë të rinj të dritares
 • Ngjyrosja e fasadës ekzistuese në një nuancë të re ngjyre

Përfitimet e tua

 • Kursimi i kohës dhe parave
 • Njohje më e mirë e dizajnit
 • Progresi
 • i përshpejtuar i ndërtimit
 • Vendime të mirëfillta

Kushtojini një pjesë të vemendjes proceseve të rëndësishme

Ekspertët dixhitalë kujdesen për të dhënat kryesore dhe këshillat

Portofoli

i produkteve ndryshon vazhdimisht – pavarësisht nëse shtohet një profil i ri, rishikohet një profil ekzistues ose shtohen filma të rinj në gamë. Termat dhe kushtet e blerjes gjithashtu ndryshohen rregullisht. Përveç kësaj, softueri juaj i ndërtimit të dritareve ofron rregullisht zhvillime dhe funksionalitete të reja. Këtu qëndrimi mbi gjërat është një sfidë e vërtetë.

 

Cilësia dhe plotësia e të dhënave kryesore luajnë një rol kyç në zbatimin e proceseve thelbësore. Shpesh ka potencial të madh për optimizëm në këtë pikë. Së bashku me partnerin e dixhitalizimit të Grupit VEKA, Digital Building Solutions (DBS), GEALAN mund t 'ju mbështesë në njohjen dhe përdorimin optimal të këtij potenciali duke ju pajisur një vlerë të shtuar. Ekspertët tanë dixhitalë ju mbështesin me njohuritë e tyre të zgjeruara gjatë realizimit.

 

Kur krijohen të dhënat kryesore të profilit, përmbushen standardet më të larta dhe nuk kufizohen vetëm në një ofertë: sepse të dhënat ndryshojnë me kalimin e kohës,i disponueshëm është shërbimi i veçantë i një procesi të përhershëm përditësimi. Në këtë mënyrë, të dhënat kryesore zgjerohen rregullisht dhe çmimet mbahen gjithashtu të përditësuara. DBS WinDo Experts kujdeset për të dhënat tuaja në mënyrë të sigurt dhe të përshtatshme, në mënyrë që proceset tuaja thelbësore të zënë gjithmonë vendin kryesor.

Këndvështrime rreth benefiteve

 • Më shumë kohë për kompetencat e tua thelbësore
 • Nuk ke pse shqetësohesh për përditësimet
 • Përdorimi
 • profesional i softuerit
 • Prurjet e lëmuara të prodhimit

 

Në dispozicion për sistemet e mëposhtme të programeve të ndërtimit të dritareve:

 • KLAES
 • 3E-Shiko

Çipi i dritares dixhitale

Dritarja me kujtesën dixhitale

DBS WinDo Flow është një zgjidhje softuerike për përpunimin e të dhënave. Ju mbështet, në proceset e dokumentimit dhe komunikimit me partnerët tuaj në fushën e shitjes së dritareve dhe dyerve. Softueri menaxhon të dhënat përkatëse nga të gjitha proceset – nga prodhimi i profilit deri në instalimin e dritares në klientin përfundimtar.

 

Këto të dhëna ruhen në mënyrë të sigurt në cloud. Një ndërfaqe intuitive uebi (Cockpit) si dhe dy aplikacionet celulare (MontageProfi dhe FensterPass) ju lejojnë t 'i përdorni ato individualisht në zyrë si dhe në kantierin e ndërtimit. Importoni informacione dhe dokumentë bashkëngjitës nga porositë tuaja si dhe produkte në program.

 

Kjo bëhet e mundur nga lidhja e tij me zgjidhje të zakonshme softuerike për ndërtimin e dritareve. Për të identifikuar elementët individualë të dritares dhe derës, çipat NFC janë instaluar tashmë në element gjatë prodhimit. Këto mund të lexohen më vonë nëpërmjet smartfonit dhe tabletit për përdorim të mëtejshëm.

Rrjedha e DBS WinDo

Çipi NFC për dritare | Shpjeguar në pesë hapa

Njihuni me mundësitë e teknologjisë NFC për prodhuesit dhe fituesit e dritareve në detaje. Zbuloni se si mund të kontrolloni dhe menaxhoni të gjitha proceset në ndërtimin e dritareve në mënyrë të përshtatshme dhe me kursim kohe nga një aplikacion.

Në pesë hapa, videoja ju tregon se si të përdorni Cockpit dhe aplikacionet MontageProfi: Nga xhamat, përpunimi i porosive dhe planifikimi i instalimit deri te prerja dhe pranimi.

Këndvështrime rreth benefiteve

 • Ndjekja e vazhdueshme e porosive dixhitale
 • Rritja e efikasitetit përmes proceseve të dobëta
 • Përpunimi ithjeshtuar dhe i lëvizshëm i montimit në kantier
 • Një kanal i ri shitjesh me shërbim shtesë për klientët

DBS | ZGJIDHJET DIGJITALE TË NDËRTIMIT

Dixhitalizimi i produkteve dhe proceseve është një nga sfidat më të rëndësishme brenda industrisë së ndërtimit. Të jesh në gjendje t 'u ofrosh klientëve tanë zgjidhje të sofistikuara për sfidat e tyre të përditshme të biznesit është një përparësi kryesore për GEALAN.

 

Së bashku me partnerin tonë të zhvillimit Digital Building Solutions (DBS), ne projektojmë zgjidhje softuerike të përshtatura për biznesin e dritareve të së ardhmes. Së bashku ne u ofrojmë klientëve tanë nga industria e dritareve dhe dyerve një paketë të gjerë zgjidhjesh softuerike: nga blerja e klientit, planifikimi teknik, blerja dhe prodhimi deri në montimin dhe mbështetjen pas shitjes. Kutia e mjeteve tona dixhitale përmban zgjidhje softuerike për çdo hap të zinxhirit në ndërtimin e dritareve.

 

Merrni asistencë dixhitale për punën tuaj të përditshme nga ekspertët.

 

Në faqen e internetit të DBS | Zgjidhjet Dixhitale të Ndërtesave

Partneri yt i kontaktit

Karl Dietrich Wellsow

Bordi i Menaxhimit tëDBS | Zgjidhjet Dixhitale të Ndërtesave
Email: KWellsow@digitalbuilding.solutions

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH