Arkitektët dhe planifikuesit

Ekipi ynë mbështet arkitektët dhe planifikuesit me dijen dhe njohuritë e tyre të industrisë. Mjetet intelektuale i bëjnë tenderët të lehtë.

Konsulencë për Arkitektët dhe Planifikuesit

A keni nevojë për këshilla në fazën e planifikimit për variantet e dritareve, kombinimet e mundshme dhe dizajnin individual? Konsulentët arkitektonikë GEALAN ' kanë shumë njohuri në lidhje me industrinë e dritareve. Ekspertët tanë shoqërojnë projektet e rinovimit dhe ndërtimit të ri nga faza e planifikimit deri në dhënien e kontratave. Kur bëhet fjalë për realizimin e kërkesave teknike dhe vizuale të pronës, teknikët e ndërtimit të GEALAN punojnë ngushtë me ju si arkitektët përgjegjës për planifikimin.
Industriekaufmann3.jpg

Modelet dhe Informacion i ndërtimit - BIM

IMN është metoda e planifikimit të së ardhmes. Si anëtar i Fachverband Bauprodukte Digital në Bundesverband Bausysteme e.V. (Shoqata Gjermane e Sistemeve të Ndërtimit), ne punojmë me ju për të aplikuar metodat e planifikimit të BIM për projektet tuaja - pa pagesë. Për shkak se në vitet e ardhshme, qeveria gjermane dëshiron të deklarojë se standarti i sëardhmes është BIM. Ndërmarrjet e mesme të ndërtimit varen nga shpejtësia e konkurrencës - kështu që ata mund t 'u ofrojnë partnerëve të tyre të dhëna të pajtueshme me BIM në mënyrë fleksibile dhe në çdo kohë.
Group-Copy.jpg

Program për planifikimin E dritareve GEALAN

Me softuerin e planifikimit GEALAN 3.0, është krijuar një evolucion i rëndësishëm për t 'iu përshtatur projekteve tuaja të ndërtimit. Jo vetëm që ndërfaqja dhe trajtimi i përdoruesit janë optimizuar, por funksione të reja të tilla si krijimi i skedarëve BIM dhe mundësia e rrjetëzimit të brendshëm të projektit gjithashtu janë integruar. Për më tepër, përzgjedhja e profileve virtuale mund të përshtatet individualisht në portofolin e produkteve të kompanisë suaj '. Softueri kontrollon dizajnin për fizibilitetin në lidhje me vlerat U, statikën dhe madhësitë maksimale. Për shembull, situata e instalimit mund të kontrollohet për kondensimin dhe formimin e mykut me ndihmën e llogaritjes izotermike. Kjo dritare po planifikohet në një nivel të ri.

Planersoftware.jpg

Pikat kryesore në teknologji dhe dizajn

GEALAN-SMOOVIO®

Sistemi inovativ i shinës nga GEALAN Hapësira e jetesës është e vlefshme, prandaj duhet të vihet në përdorim sa më funksional. Për herë të parë, GEALAN-SMOOVIO kombinon lehtësinë e ruajtjes së hapësirës së zgjidhjeve me shinë me dizajn jashtëzakonisht kompakt.

GEALAN-KUBUS®

Sistemi GEALAN-KUBUS® përcakton një idiomë të re dizajni për dritaret prej vinili në arkitekturë. Ajo ofron hapësira të mëdha prej xhami për më shumë dritë dhe transparencë, dhe liri më të madhe të dizajnit.

S 9000

Platforma S 9000 është talenti i gjithanshëm i sistemeve të profilit GEALAN, një sistem i gjithanshëm, modern për dritaret, dyert dhe dyert me shinë. Me vulë qendrore ose ulje , do të keni dritare të përshtatshme për shtëpitë dytësore ose ato historike, gjithçka është e mundur me S 9000.

S 8000

Objektivi i zhvillimit të këtij sistemi me raketa me zbritje dhe thellësi instalimi 74 mm ishte krijimi i një profili me kosto efektive me përdorim optimal të materialeve, për fabrikim më të lehtë dhe më efikas nga prodhuesit e dritareve.

GEALAN-LINEAR®

Dizajni i qartë dhe këndor i GEALAN-LINEAR® ka një cilësi freskuese të përjetshme dhe është në përputhje me gjuhën moderne arkitekturore. Sidomos në ndërtesat e reja, format këndore dhe linjat e qarta përcaktojnë trend ndaj fasadave të hapura dhe të projektuara duke i dhënë rendësi çdo detaji.

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Mos humbisni asnjë lajm!

Dua të marr buletinin "Ndërtesa e Referuar e Muajit" dhe lajmet e GEALAN me E-Mail (afërsisht dy herë në muaj) - pa pagesë dhe që mund t'i shkëpus në çdo kohë.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

©2024 GEALAN Fenster-Systeme GmbH