GEALAN-KUBUS®

Thjesht dritare të bukura

Sistemi GEALAN-KUBUS® përcakton një gjuhë të re dizajni për dritaret PVC në arkitekturë. Më shumë dritë dhe transparencë nga sipërfaqet e mëdha prej xhami hapin mundësi të reja dizajni. Nga brenda, sistemi i ri ka një pamje të qartë pa ndarje, ndërsa nga jashtë mbivendosja kënddrejtë të krojon një përshtypjen më harmonike.

GEALAN-KUBUS®

Arkitekti ynë i dritareve paraqitet në video.

Sistemi i dritareve i orientuar nga dizajni GEALAN-KUBUS®, hap mundësi maksimale dizajni për arkitektët dhe rrjedhimisht hap edhe perspektiva të reja. Nëse me një kornizë 100% të dukshme, gjysmë të fshehur ose pothuajse të padukshme, krijohen proporcione që lënë një përshtypje.

Përfitimet e GEALAN-KUBUS®

Thjeshtësi në dizajn

Sistemi GEALAN-KUBUS® përcakton një idiomë të re dizajni për dritaret prej vinili në arkitekturë.

I sheshtë dhe pothuajse i padukshëm.

Dimensioni i sistemit për kombinimin kornizë/brez dhe mullion është 100 mm.

100 mm – masa e të gjitha gjërave

Perfeksioni nuk arrihet kur nuk ke ç 'të shtosh më shumë, por përkundrazi kur nuk të mbetet gjë tjetër për të marrë

Pak është shumë.

Thjeshtësi në dizajn

Sistemi GEALAN-KUBUS® përcakton një idiomë të re dizajni për dritaret prej vinili në arkitekturë. Ajo ofron hapësira të mëdha prej xhami për më shumë dritë dhe transparencë, dhe liri më të madhe të dizajnit. Në brendësi, sistemi i ri mburret me një flush sightline pa shpërqendrim që bashkohet. Në pjesën e jashtme, forma e tij prej drejtkëndëshi të krijon një përshtypje harmonike.

KUBUS-Haus.jpg
GEALAN-KUBUS_Ansichtsbreite.jpg

I sheshtë dhe pothuajse i padukshëm.

Dimensioni i sistemit për kombinimin kornizë/brez dhe mullion është 100 mm. Kjo do të thotë se pjesët mullion dhe anësore të kornizës kanë të njëjtën gjerësi të dukshme, duke rezultuar në simetri dhe tërheqje estetike.

100 mm – masa e të gjitha gjërave

"Përsosmëria nuk arrihet kur nuk ke më asgjë për të shtuar, por përkundrazi kur nuk ka më asgjë për të marrë."
Antoine de Saint-Exupéry
 
  • Asnjë rruazë xhami
  • Thellësia
  • e instalimit dhe gjerësia e dukshme prej 100 mm për kornizën/paketën SASH dhe mullionin
  • Sistemi flush i brendshëm
  • Konturet e pastra
kubus-paar.jpg

Parimi i përputhjes: Të jetë sa më i thjeshtë dhe pa hapësira.

   

Dizajni perfekt i dritareve

Zbulo variantet

Sistemi idritareve GEALAN-KUBUS ® i orientuar nga dizajni krijon mundsi të reja dizajnimi dhe perspektiva të reja për arkitektët. Nëse janë të ekspozuara plotësisht (1), gjysmë të fshehura (2) ose pothuajse të padukshme (3), kornizat GEALAN-KUBUS ® janë të garantuara që krijojnë dhe lënë një përshtypje.

kubus2.jpg
kubus-reinigung.jpg

Forma e kornizës është shumë e lehtë për t 'u pastruar

Sistemi GEALAN-KUBUS®është gjithashtu mbresëlënës nga pikëpamja funksionale, mbi të gjitha në lidhje me lehtësinë e pastrimit. Në gjeometrinë e profilit, vëmendje e veçantë iu kushtua kontureve të lëmuara në kornizë. Ndarjet e kornizës nuk kanë gominë, një gominë e lakuar është e integruar në kornizë.

Ngjyrosja në sistemin GEALAN-KUBUS ®

GEALAN ofron një gamë të gjerë opsionesh për shumllojshmërinë e ngjyrës në dritaret PVC. Një prej tyre është teknologjia e provuare sipërfaqes GEALAN-acrylcolor® Shtresa akrilike me ngjyrë është rezistente ndaj gërvishtjeve, motit dhe kërkon një mirmbajtje të thjeshtë. Kjo do të thotë se sistemet e dritareve me GEALAN-acrylcolor ® përmbushin kërkesat më të larta teknike dhe funksionale për sipërfaqe inovative me ngjyra.

Paleta e ngjyrave GEALAN-acrylcolor®

RAL 7015: Slate grey
RAL 7016: Anthracite Grey
RAL 7040: Window Grey
RAL 8014: Sepia Brown
Silver similar to RAL 9007*
RAL 9005: Deep black
RAL 9016: Traffic white
RAL 7039: Quartz Grey
DB703*

GEALAN-acrylcolor® ngjyrat standarde GEALAN-KUBUS®

Hapja e skemave

E përshtatshme me...

S 9000 dera e cila hapet me shinë , dizajni i sistemit S 9000 dhe dera e përparme

GEALAN-KUBUS mund të kombinohet me sistemin S 9000 dhe është i përshtatshëm për zgjidhjet e dritareve por edhe dritareve franceze

s9000.png825.png
HST_S9000_SchemaA_92641.png

Shkarkime për GEALAN-KUBUS®

A jeni duke kërkuar për prodhuesit e dritareve në zonën tuaj?

Use our manufacturer locator.

Ka pyetje?

Flisni me ne

AKADEMIA GEALAN

AKADEMIA GEALAN ofron seminare të orientuara drejt tregut mbi tema të tilla si ligji i ndërtimit, shitjet dhe teknologjia e dritareve.

Do not miss any news!

I want to receive the newsletter "Reference Building of the Month" and GEALAN news via E-Mail (approx. twice a month) - free of charge and terminable at any time.

Gealan

Grupi korporativ GEALAN është një nga prodhuesit kryesorë në Evropë të profileve të vinilit për dritare dhe dyer.

& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH
& kopje e vitit 2022 GEALAN Fenster-Systeme GmbH